Голосеевский р-н, ул. Большая Китаевская, 59 (Житло-Инвест)

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

24.02.2011 14:19:40

Andrey_S: Шановнi iнвестори попрошу Вас не створювати штучно надуманого ажiотажу навколо фiнансування...

От якраз в ГЕОСi i зказали про недофiнансування! Тому нiхто тут нiчого не видумує. А якщо вам квартири з такою iнфо тяжко продавати, то це не нашi проблеми. Sorry.

Цитувати

blago

blago

24.02.2011 14:28:31

ProspectiveSosed: blago, ви до речi в ЖI не пробували дзвонити, щоб дiзнатись чим вони обумовлюють...

Неофiцiйно представник Житлоiнвестбуд УКБ називає причиною недофiнансування будiвництва з боку Голосiївської РДА (кошти мiста). Подивимося, що вони напишуть офiцiйно.

Цитувати

Dom3Sectsiya2

Dom3Sectsiya2

24.02.2011 14:38:01

Что тут финансируется из бюджета?! "Бюджетники" платят, как я поняла, 70% от комерческой цены. Бюджетникам перепало может процентов 30 квартир в этом доме. Остальное - по комерческой цене. Или кто-то считает, что 9000 грн за м кв - это себестоимость метра). Застройщик с заказчиком, разве что, недополучат в этом случае прибыль, но уж никак не строят этот дом себе в убыток.
"Финансирование из бюджета" звучит как-то смешно.

Цитувати

blago

blago

24.02.2011 14:40:59

Andrey_S: Шановнi iнвестори попрошу Вас не створювати штучно надуманого ажiотажу навколо фiнансування...

"Фiнансування є, кошти надходять в повному обсязi"(???)
Чи сам Andrey_S не хоче повторити цю фразу в iнженернiй службi або в технiчному наглядi"ГЕОС" i послухати їхню вiдповiдь?
Чим компетентний Andrey_S може пояснити, чому на будiвництвi ледь задiяно НЕПОВНУ ОДНУ бригаду? Де грошi на встановлення вiкон вище 12 поверху? I т. д.
Повний обсяг фiнансування - в студiю!

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

24.02.2011 17:34:09

Dom3Sectsiya2: Что тут финансируется из бюджета?! "Бюджетники" платят, как я поняла, 70% от комерческой...
Я також сумнiваюсь, що проблема в державному недофiнансуваннi. По перше, сума занадто мала. По друге, десь на якомусь форумi хтось писав, що соц житло починають будувати тiльки пiсля того, як отримують держ грошi (не знаю чи так воно). Тут скорiш за все якраз i використали всi грошi держави, а своїх жалко ;)))))

ГЕОС каже, що ЖI їм недоплачує, а ЖI все звалює на державу.

А можливо недофiнансування це лише вiдмазка, а на справдi проблема в чомусь iншому...

Одним словом, я вже давно хотiла отримати плани щодо виконання робiт, щоб бачити, де вiдстають. А також, якi проекти ще не затверджено i чому.

Що ми фактично бачимо на даний момент це те, що 2 днi будiвництво повнiстю стояло. Уже певний перiод неймовiрно мало робочих, вiдповiдно повiльний хiд робiт (якщо взагалi щось роблять, бо кран може бути тiльки для публiки). Не склять вiкна. Нiчого не робиться по зовнiшнiх мережах i фасаду. З такими темпами вони його й за рiк не здадуть... А менi таке не пiдходить i менi не всерiвно коли його здадуть.

P.S. Потенцiйним покупцям також не завадить знати, як все в реальностi. А то деякi забувають/приховують реальнiсть i все розмальовують в рожевих тонах, а про пiдводне камiння, знаєте, просто забувають розказати! Персонально я терпiти не можу, коли мене дезiнформують...

Нiчого смертельного схоже, що немає, але є ймовiрнiсть, що будинок вчасно не здадуть, на жаль (((

Цитувати

blago

blago

24.02.2011 18:03:29

Текст коллективного заявления сейчас на экспертизе у нашего второго юриста (нашлись два человека).
Пока предлагаю обсудить процедуру его подписания:
1. место встречи - м. Золотые ворота, слева от эскалатора?
2. удобное время. Варианты: 13-14.00 - обеденный перерыв или 17-19.00 после работы?

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

24.02.2011 18:08:51

blago, я так розумiю, що це ви будете зустрiчатись з усiма. Я пропоную, щоб тi хто збираються пiдписувати, згрупувались, щоб ви багато свого часу не тратили.

Завтра буду в тому районi близько 1:00 дня. В принципi можу будь-де до 3:00 дня або на вихiдних в любий час.

Цитувати

blago

blago

24.02.2011 18:14:32

Текст обращения выкладываю частями.
Директору з питань житлового будiвництва Комунального комерцiйного унiтарного пiдприємства «Фiнансова компанiя «Житло-iнвест»
Непопу В’ячеславу Iвановичу
м. Київ, вул. Володимирська, 42.

Учасникiв фонду фiнансування будiвництва житлового будинку (II черга будiвництва) на вул. Великiй Китаївськiй 55-57 у Голосiївському районi м. Києва

Iнформацiйний запит

Ми, iнвестори житлового будинку (II черга будiвництва) на вул. Велика Китаївська, 55-57 у Голосiївському районi м. Києва, вкрай стурбованi обсягом i темпами будiвництва цього об’єкта. Останнiм часом на будiвництвi явно зменшилася кiлькiсть робiтникiв, призупинилися темпи виконання робiт, зокрема, не ведуться роботи по зовнiшнiх мережах, не опорядковується фасад будинку. Усе це ставить пiд сумнiв термiн запланованого введення будинку в експлуатацiю (другий квартал 2011 р.). Тому ми вимушенi звернутися до Вас з цим Iнформацiйним запитом в порядку ст. 32 Закону України «Про iнформацiю».
Вiдповiдно до п. п. 3.2.5 та 3.3.8 Договору про участь у фондi фiнансування будiвництва та ст. 32 Закону України «Про iнформацiю», просимо вас надати наступну iнформацiю про вищезгаданий об’єкт будiвництва:
1) про стан фiнансування цього об’єкта з мiсцевого бюджету: чи вiдбувається фiнансування повною мiрою, чи iснує заборгованiсть перед замовником та генпiдрядником i якщо iснує, то яка саме, якими причинами це викликано i як планується цю заборгованiсть лiквiдувати;
2) про стан узгодження проектiв зовнiшнiх комунiкацiйних мереж будинку з такими органiзацiями: Київводоканал, Київенерго та Укртелеком.
Також вiдповiдно до п. 3.3.8 Договору про участь у фондi фiнансування будiвництва просимо надати план робiт, якi мають бути проведенi в будинку iз зазначенням строкiв їх виконання. Просимо зазначити:
1) на якому етапi перебуває зараз будiвництво;
2) якi опоряджувальнi роботи проведено;
3) визначити термiн остаточного введення будинку в експлуатацiю.
Згiдно ст. 32 Закону України «Про iнформацiю», пiд iнформацiйним запитом щодо доступу до офiцiйних документiв у цьому Законi розумiється звернення з вимогою про надання можливостi ознайомлення з офiцiйними документами. Запит може бути iндивiдуальним або колективним. Вiн подається у письмовiй формi. Громадянин має право звернутися до державних органiв i вимагати надання будь-якого офiцiйного документа, незалежно вiд того, стосується цей документ його особисто чи нi, крiм випадкiв обмеження доступу, передбачених цим Законом. У даному випадку нормативним актом прямо передбачено право на отримання iнформацiї, що запитується.

Цитувати

blago

blago

24.02.2011 18:17:19

Крiм того, пiд запитом щодо надання письмової або усної iнформацiї у Законi «Про iнформацiю» розумiється звернення з вимогою надати письмову або усну iнформацiю про дiяльнiсть органiв законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осiб з окремих питань. Громадяни України, державнi органи, органiзацiї i об’єднання громадян подають запит вiдповiдному органу законодавчої, виконавчої та судової влади, його посадовим особам. У запитi повинно бути зазначено прiзвище, iм’я та по батьковi запитувача, документ, письмова або усна iнформацiя, що його цiкавить, та адреса, за якою вiн бажає одержати вiдповiдь. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадовi особи зобов’язанi надавати iнформацiю, що стосується їх дiяльностi, письмово, усно, по телефону чи використовуючи публiчнi виступи своїх посадових осiб.
Згiдно ст. 35 Закону України «Про iнформацiю», вiдмову або вiдстрочку задоволення запиту може бути оскаржено. При цьому якщо вiдмову або вiдстрочку визнано необґрунтованою, суд зобов’язує державну установу надати запитувачу змогу ознайомитися з офiцiйним документом i постановляє окрему ухвалу щодо посадових осiб, якi вiдмовили заявнику. Необґрунтована вiдмова у наданнi змоги для ознайомлення з офiцiйними документами або порушення визначеного термiну її надання без поважних причин тягнуть за собою дисциплiнарну або iншу вiдповiдальнiсть посадових осiб державних установ у порядку, встановленому законами України.
На пiдставi викладеного вище, -

ПРОСИМО:

1. Письмово поiнформувати нас з поставлених вище питань щодо фiнансування та стану будiвництва житлового будинку (II черга будiвництва) на вул. Великiй Китаївськiй 55-57 у Голосiївському районi м. Києва та перспектив його своєчасного завершення.

Вiдповiдь просимо надати за адресою, яку ми вказуємо як таку, за якою ми бажаємо одержати вiдповiдь, а саме:...(адреса є)....

З повагою,
1.
2.
3.

Цитувати

Gudymka

Gudymka

24.02.2011 19:19:29

Сможем приехать для подписи только на выходные, поскольку иногородние (за 200 км)

Цитувати
<< 127 128 129 130 131 ... 238
Архів