Шевченковский р-н, ул. Баумана 25,27,29 (Житло-Инвест)

NoName

NoName

20.02.2011 20:08:40

drakon_78: Пропоную обговорити питання пов`язане з необхiднiстю ФУНКЦIОНУВАННЯ СМIТТЄПРОВОДУ...
Безоговорочно поддерживаем.
П.С.: 4 секция.

Цитувати

dotnet

dotnet

21.02.2011 08:26:37

а что мусоропроводы только в первой и четвертой секции?
у меня четвертая.
в доме где живу щаз - есть мусоропровод и ничего, как бы удобно, в тапках вынес мусор.

Цитувати

nepiar

nepiar

21.02.2011 12:08:55

Мы тоже против мусоропровода в доме. У нас первая секция.

Цитувати

nepiar

nepiar

21.02.2011 12:12:55

Для drakon_78 : Спасибо за новости о стройке и о ситуации в ЖИ и СЖФ

Цитувати

qaz

qaz

21.02.2011 13:21:36

И мы против мусоропровода в доме (у нас 3я секция), но прислушаются ли к нашим пожеланиям? Ребята, кто был на стройке, что там новенького?

Цитувати

Yanek

Yanek

21.02.2011 13:53:09

Всем привет. Я тоже против мусоропровода и вытекающего из этого антисанитарии, и думаю все нормально мыслящие жильцы того же мнения.
Кто был на стройке, что нового, что сейчас делают строители?

Цитувати

fourmis

fourmis

21.02.2011 16:20:11

Доброго дня, панове! Щодо смiттєпроводу, то наслiдки цього блага цивiлiзацiї вже усiм вiдомi: сморiд на сходах, в лiфтi потрiбно затамовувати подих, щоб проїхати кiлька поверхiв, пошесть тарганiв. Зараз, наскiльки я знаю, практично в усiх новобудовах за ТУ потрiбно передбачати смiттєпровiд, але як тiльки комiсiя прийме будинок, робочi одразу ж заварюють цей адронний колайдер наглухо на кожному поверсi, щоб, навiть, не було спокуси туди щось засунути. Було б добре i нам так зробити, а то почнуться ремонти i вiдразу ж хтось пiвстiни або унiтаз туди встигне спрямувати.

Цитувати

drakon_78

drakon_78

21.02.2011 17:39:23

Добре що по першiй секцiї бажання спiвпадають!
На рахунок новин на будiвництвi:
З першого березня має бути встановлено вагончик для приймання вiдвiдувачiв (iнвесторiв). На сьогоднi призначена вiдповiдальна особа на будiвельному майданчику по данному питанню.
Контакт особи викладу пiсля перевiрки iнформацiї.

Цитувати

NoName

NoName

21.02.2011 18:04:13

Мусоропровод однозначно заварить.
Причем в идеале (во что конечно верится с трудом) сделать это ценрализовано по всему стояку. Если заваривать то на всех этажах, дабы исключить желание предприимчивых соседей не полениться спуститься/подняться этажом выше/ниже и выбросить там мусор.
Так что лучше заварить, дверь поставить, и будет где коляски и санки ставить, ну это по советскому...

Цитувати

Sergik_C

Sergik_C

22.02.2011 07:13:11

ммммммммм, drakon_78 принес вкусную весть. Спасибо вам огромное с нетерпением ждем координат ответственного лица.

Цитувати
<< 66 67 68 69 70 ... 282
Архів