juliia
19.09.2013 11:53:11
Гарний дядько!!! Обов`язково зрозумiє i допоможе!!! )))
IVA
19.09.2013 13:14:14
Мав можливiсть дозвонитись до Кучука, але нажаль приймав не вiн. Питання стосовно доплати та термiн здачi будинку, записали. Хотiлось би почути що вони скажуть стосовно вiдповiдi Попова на телебаченнi про те що вони беруть на себе весь тягар помилок допущених при розрахунках. Особисто я та багато моiх знайомих зрозумiли це саме так.
tatyana
21.09.2013 07:06:17
Как киевлян с доступным жильем обманули http://allday.in.ua/society/news.php?id=54444
liberdade
21.09.2013 15:40:46
juliia: http://politrada.com/dossier/persone/id/1392
Який жах!!! Тепер зрозумiло, чому Кучук нас не чує, а захищає забудовника: " что вы хотите?это же комунальное предприятие,20 копеек на счету, ищите деньги будем достраивать дома",- нiколи не забуду цiєї фрази, яка прозвучала з вуст Кучука. Бiднi нашi iнвестори заплатили i сплять спокiйно, щоб такi "чинуши" крали та теж спали спокiйно. У всiх нас був шанс подолати цей чиновницький безлад, але 216 iнвесторiв вирiшили не використовувати його, а вступити в корумпований зговiр з ДБЖЗ.
Все ж таки, моя наївнiсть дозволила промайнути думцi про доплату коштiв для швидшого будiвництва житла моєї родини, але, дякуючи ДБЗЖ, рiшення моєї сiм`ї змiнилось, коли нам було запропоновано пiдписати додатковий договiр, який несе в собi одностороннi права та обов`язки, а це є прямим порушенням закону. Пiсля прочитання даної статтi, платити не збираюся, навiть, якщо всi пункти договору будуть оформленi у вiдповiдностi до закону, нехай Кучук самостiйно думає, де взяти грошi, адже саме вiн вiдповiдає за будiвництво наших будинкiв. Тож досить знущатися з людей; грошi в КМДА є; вже скоро 30 вересня - будуйте будинки, направляйте свою енергiю в роботу, а не на залякування людей, вiдпрацьовуйте свою заробiтну плату!!!
a84
23.09.2013 11:32:12
может кому-то будет интересно. спросила я в службе 15-51 про садик/школу в перспективе, и вот какой ответ получила.
На Моторному провулку 3 споруджуються ще два нових житлових будинки. Пiдскажiть, чи є в планах спорудження дитячого садочка чи нової школи в нашому районi. Кiлькiсть будинкiв збiльшується, а навчальних закладiв бiльше не стає.
Ответ:
У Департаментi будiвництва та житлового забезпечення, виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) розглянуто Ваше звернення щодо спорудження дитячого садочка чи нової школи у пров. Моторному у Голосiївському районi.
Повiдомляємо, що згiдно з розпорядженням Київської мiської державної адмiнiстрацiї вiд 10.04.2009 № 386 «Про будiвництво дошкiльного закладу на проспектi Науки, 63-А у Голосiївському районi» КП «Спецжитлофонд» визначено замовником будiвництва вказаного об’єкта.
Об’єкт включено до Програми економiчного i соцiального розвитку м. Києва на 2013 рiк.
Станом на 06.09.2013 отриманi необхiднi вихiднi данi по об’єкту, розроблена проектно-кошторисна документацiя (стадiя «П») та передана на комплексну експертизу державного пiдприємства «Спецiалiзована державна експертна органiзацiя -Центральна служба Української державної будiвельної експертизи». На даний час проектна органiзацiя коригує проектно-кошторисну документацiю вiдповiдно до зауважень, наданих спецiалiстами державної будiвельної експертизи.
Термiн будiвництва об’єкта буде залежати вiд наповнення дохiдної частини мiського бюджету.
З повагою
^ДиректорС. Данилович
Надточiй 4170742
arista
23.09.2013 13:59:03
Я думаю, что можно уже смириться с тем, что заселение будет не раньше весны и тепла не будет в доме до следующей осени:) искренне жаль ремонты социальных квартир.
Ведь все поотпадает и отсыреет нафиг...
mma2008
24.09.2013 09:25:11
Ариста, а почему вы так в этом уверены. У вас есть какая-то информация по поводу отопления? Поделитесь пожалуйста.
zebra
24.09.2013 10:20:14
Доброго дня. Сьогоднi на гарячiй лiнiї Iсаєнко Дмитро Валерiйович заступник Мiнiстра, займається довгобудами. Телефон 284-06-28 з 14.00 до 16.00.
zebra
24.09.2013 16:21:45
"Ни за что не верьте, если вам скажут, что горстка неравнодушных не в силах изменить мир. Потому что до сих пор только они это и делали" Маргарет Мид.
IVA
24.09.2013 19:11:33
Пiдтримую liberdate на рахунок єдностi iнвесторiв. Нашi люди спочатку роблять, потiм думають як виправити помилки, i пiдтримую zebry про те, що не потрiбно чекати поки нашi вельмешановнi змилуються над нами i дозволять нам жити як нам подобається. Їхня робота заробляти собi як найбiльше грошей, а нам потрiбно з цим боротись, i тiльки разом ми подолаємо цю проблему.