ЖК "Зелений острів", Шевченківський р-н, вул. Танкова 1 (Ковальська)

maxworld

maxworld

10.10.2011 19:25:26

to D_O:

Скажiть, будь-ласка, що ви мали на увазi коли сказали "проблеми iз землею".

Цитувати

D_O

D_O

10.10.2011 19:37:05

Подивiться вiдповiдну гiлку тут на форумi. Учасники активно обговорюють. Землю, яку вiдвели, здається, за часiв Черновецького, суд вирiшив повернути у власнiсть мiста. Зараз триває розгляд справи в апеляцiйному судi, якщо я не помиляюсь. Могла деталi поплутати, але суть така, що статус землi пiд ЖК на цей момент не визнаний за "Липинкою".

Цитувати

mirela

mirela

11.10.2011 06:04:26

мої вагання також повязанi з тим що на такому клаптику землi буде така к-сть квартир i вiдповiдно людей
хочеться меншої густоти населення, в дворi принаймi (

Цитувати

L_info

L_info

11.10.2011 08:14:17

Mirela я розумiю Вашi вагання про густоту населення, але хочу сказати що мабуть у дворах старої забудови вона не менша, бо у квартирах часто живе три поколiння сiм"ї i ми вже адаптувались до цих реалiй великого мiста. Лiпiнка за цим показником звичайно привабливiша, але за це доведеться розплачуватись бiльшими сумами на утримання як територiї так i будинку (догляд, ремонт, охорона), ну i транспорт там теж коштуватиме дорожче. Хоча для молодих i перспективних це тiльки стимул бiльше заробляти. Ми обрали Танкову ще i тому, що тут буде досить великий паркiнг i надiємось що автомобiлi саме там в основному i стоятимуть. А гулятимемо не у дворi, а у парках поруч. I двори будинкiв Ковальської утримуються непогано, хоча це залежить i вiд мешканцiв теж - у вiйнi джипи проти клумб, частiше виграють першi.
Бажаю Вам гарного вибору, який би пiдiйшов саме для Вашої сiм"ї.

Цитувати

maxworld

maxworld

11.10.2011 20:11:22

L_info " Ми обрали Танкову ще i тому, що тут буде досить великий паркiнг i надiємось що автомобiлi саме там в основному i стоятимуть. "

дуже сумнiваюсь в цьому. Поясню. В ЖК Голосiєво є 9 поверховий паркiнг. До сих пiр є чимала кiлькiсть нерозпроданого паркiнгу, вартiсть паркомiсця зараз вартує вiд 100000 грн. (9 поверх), а машин у дворi настiльки багато, що приходиться шукати шлях як пройти пiшки, я вже мовчу про дитячу коляску...

Цитувати

L_info

L_info

12.10.2011 18:11:23

Для maxworld : На мiй погляд у Голосiївському гiрше розпланована територiя - там двiр колодязь i вдвiчi бiльше квартир, хоча пропорцiї по кiлькостi мiсць у паркiнгу до кiлькостi квартир приблизно така ж як i на Танковiй. Не знайшла тiльки iнформацiї про площi саме дворiв. Хоча вiзуально двiр на Танковiй здається бiльшим, може за рахунок його вiдкритостi з боку парку. Доречi зустрiчала оголошення про здавання в оренду паркiнгу на Голосiївськiй за 300 грн. на мiсяць, це дешевше чим ми орендуємо металевий гараж на околицi Оболонi. Чому б не взяти такий паркiнг в оренду, якщо немає можливостi купити. Звичайно ж будуть i такi хто паркуватиметься впритирку до входу в пiд"їзд, i тут або треба принципового "управдома" або варiанти в залежностi вiд того настiльки дiстануть.

Цитувати

maxworld

maxworld

13.10.2011 16:34:03

L_info: як на мене, то Ваш коментар стосовно вартостi оренди гаражу i те що спостерiгається з машинами у дворi, ще раз доводить, що порядку не буде. Але час покаже, особисто я тiльки за те щоб був порядок, але економiчна ситуацiя українцiв є основним супротивом цьому.

Цитувати

maxworld

maxworld

13.10.2011 17:02:44

Вот согласен с тем что написано в данной статье
Что будет с ценами на квартиры в ближайшем будущем? - http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=76372&noRlt=1.

////Учитывая же реальную себестоимость квадратного метра (в Киеве, например, в стандартной новостройке он едва ли превышает 4 тысячи грн).

Я думаю, что цены таки пойдут вниз, так как те кто рассматривает покупку квартири как инвестицию по немного начинают терять интерес, так как уменьшение количества сделок на рынке недвижимости ведет к падению стоимости. А выше указанная себестоимость квадратного метра и факт уменьшения количества сделок сделает свое дело в ближайшем времени.

Цитувати

EgorPetrov

EgorPetrov

13.10.2011 19:16:57

Вероятно, только сильное потрясение, такое как кризис, заставит строителей спуститься на землю. "Себестоимость 4000 грн.", это да, только не в этом суть, пусть зарабатывают, только не 300 -500%, тем более в нашей стране, накидывали бы строители 50% и был бы рынок, для большинства удобоваримый...

Цитувати

AlinaIrp

AlinaIrp

17.10.2011 16:49:15

Вы тут такие странные вещи обсуждаете, эта стоимость почти шара для данного места (и соседство в таким Посольством). Родители живут на Танковой, я на Троещине уже 4 года (надеюсь еще год и помашу ей ручкой) и это ужасно! Культурный и транспортный шок - это левый берег. А стоимость в том же онко-тауне, парковые озера не меньше, а ЖК в пролете по всем параметрам. Единственное, что не нра в этом комплексе - это архитектурный проект, напоминает коробки на Позняках, Харьковском, сами районы лучше от Троещины только контингентом.

Цитувати
<< 6 7 8 9 10 ... 282
Архів