Ksenija
23.01.2013 15:12:54
"у кiмнатах, коридорi та кухнi - чорнова штукатурка" - так записано в договоре", хотя штукатурки пока нет, и девушка, показывавшая квартиру, сказала, что больше ничего внутри дома делать не будут, хотя строителей было много еще и внутри и во дворе дома. Но, может, она просто не в курсе? А у Вас как записано?
drpeter
23.01.2013 15:20:46
у меня: "В квартирi виконуються загально-будiвельнi роботи без опорядження, оздоблення та без встановлення сантех обладнання"...
Ksenija
23.01.2013 15:31:27
Ого, а что, у нас разные тексты договоров?
А еще на сайте у них записано:
отделка: полы — цементная стяжка, штукатурка стен.
drpeter
23.01.2013 15:33:47
да уж, интересное кино...кстати, у них на сайте такой же договор, как у меня, пункт 1.2...без оздоблення
Garyc
23.01.2013 15:41:14
Очередное удешевление...
Ksenija
23.01.2013 15:47:47
у всех наверное записано "без опорядження i оздоблення", но загально-будiвельнi роботи - чорнова штукатурка (записано в 1.2 Договора)
drpeter
23.01.2013 15:51:28
1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ
1.1. У вiдповiдностi до цього Договору Сторона-1 зобов’язується закрiпити (здiйснити резервування) за Стороною-2 квартиру, вказану в п. 1.2. цього Договору (надалi –Квартира).
1.2. За цим Договором за Стороною-2 закрiплюється квартира (надалi – Квартира), розташована в житловому будинку за адресою: м. Київ, вул. Освiти, 3-а з наступними характеристиками:
№
п/п № квартири
(будiв.) Кiлькiсть кiмнат Поверх Загальна проектна площа, кв. м.
1.
В Квартирi виконуються: загальнобудiвельнi роботи без опорядження, оздоблення та без встановлення сантехнiчного та електротехнiчного обладнання i приладiв, без встановлення внутрiшнiх столярних виробiв та вбудованих меблiв.
На замовлення Сторони-2, Сторона-1 може виконати додатковi роботи з перепланування, внутрiшнього опорядження, iндивiдуального облаштування та оздоблення Квартири за рахунок додаткових коштiв Сторони 2 на пiдставi окремих угод.
drpeter
23.01.2013 15:52:57
Копия дог с сайта ЕБЛ: где тут хоть слово о штукатурке?
Ksenija
23.01.2013 16:05:16
когда у меня возник вопрос по поводу незначительного расхождения моего договора с договором на сайте, мне объяснили, что на сайте устаревший вариант договора. А насчет штукатурки - есть на сайте в характеристике этого дома:
Описание объекта
20 -ти этажный монолитно-каркасный дом, 1 секция, 2 пассажирских и 1 грузовой лифт, мусоропровод на каждом этаже, высота потолка 2,7 м. Окна металлопластиковые с двухкамерным стеклопакетом. Счётчики, отделка: полы — цементная стяжка, штукатурка стен.
Ksenija
23.01.2013 16:09:40
хотя насчет мусоропровода тоже возник вопрос. В моем варианте договора записано, что в доме не будет установлен мусоропровод. Как мне объяснили, он есть, установлен, но будет заварен, так как практически все будущие жильцы против действующего мусоропровода в доме. Неужели это действительно так?