Соломенский р-н, дом на пересечении ул. Волынской и Смелянской, 2 очередь (Киевгорстрой)

maj

maj

26.05.2014 18:31:01

Я за. Розмовляла з чоловiком - вiн пiдїде (займається......)сказав хазяїн - за... л. З непорядними людьми яким нас.. ть на всiх i на все треба поговорити по чоловiчому може дойде!!!!
Давайте зустрiчатись у суботу - запросимо " того хто допомагає".

Цитувати

Vasiliska

Vasiliska

26.05.2014 18:32:29

Пожалуйста, не нужно устраивать разборок. Мы же цивилизованные люди. Силовые методы ни к чему не приведут.
1. Это право каждого инвестора требовать от КГС выполнения своих обязательств в той или иной форме.
2. Поверьте, если бы у КГС было бы все готово, они бы "глубоко имели в виду" наши шатания с адресом.
3. А Виктору на этом этапе не стоило бы нагнетать обстановку и идти против большинства. Нужно смотреть на вещи реально: почитайте судебную практику по поводу присвоения адресов и вы поймете насколько это взяточно-бюрократический процесс. Поверьте, намного проще окажется организовать ОСББ на все 5 подъездов, чем убедить РДА поменять свое распоряжение. Также, прошу не забывать, что нам еще с вами всеми жить в одном доме и неплохо было бы доверие соседей беречь. Поверьте, ПУЕЦ не так плох и не вечен.

Цитувати

maj

maj

26.05.2014 18:50:23

Якщо цивiлiзовано то ми заселимось в сiчнi 2015р в кращому випадку. КМБ тiльки на руку наша ситуацiя а завдяки "помiчникам" (якi так багато зробили для цього будинку)ми будемо довгими мiсяцями думати а за якою адресою нам проживати. Адреса є Смiлянська. 15 яка отримана КМБ в лютому мiсяцi - сусiди ЗАДУМАЙТЕСЬ. А ще є ряд робiт незакiнчених по будинку !!!!!!!! Як приклад частину електролiчильникiв навiть не закуплено "КМБ-3" у введеному в експлуатацiю будинку. ЦЕ НОРМАЛЬНО ?????????!!!!!!!

Цитувати

shypsystems

shypsystems

26.05.2014 18:54:15

Пошлите КГС штурмовать - начистим хари зажравшимся пузатым коррупционерам !!!

Цитувати

ass

ass

26.05.2014 19:09:14

Доброго вечора! Нiхто не збирається вирiшувати питання силовими методами. Але вирiшити питання адреси мiж нами все ж потрiбно, бо якщо ходити далi по черзi, можна ходити ще рокiв 5. Минулого понедiлка, коли ми ходили до начальника департамента пiдготовки правоустановчих документiв, вiн сказав, що якби ми написали заяву де пiдписалися, що хочемо адресу Смiлянська 15, вони без заперечень почали готувати документи на данну адресу. Звичайно пiдписiв повинно бути не вiд 20 iнвесторiв, а набагато бiльше. От тепер в мене виникає питання як знайти хоча б 60-70 iнвесторiв, якi пiдпишуть таку заяву. Якщо би у нас були телефони всiх iнвесторiв, можна було б обдзвонити i зустрiчатись вже в бiльшiй кiлькостi.

Цитувати

maikl

maikl

26.05.2014 19:13:26

Доброго усiм вечора! Я також за те щоб вирiшити питання найшвидше, неза лежно вiд того чи буде це Волинська чи Смiлянська. Готовий йти з усiма до КГС коли вирiшить бiльшiсть, скажiть дату та час. Також висловлюю свою не вдоволинiсть роботою Вiктора (Xozain). йому я давно писав, щоб вiн перестав вiд iменi iнвесторiв ходити до органiв влади та КГС. Тому чекаю вiд вас дорогi сусiди пiдтримки та загального вирiшення дати та часу зборiв та походу до КГС.

Цитувати

tom

tom

26.05.2014 19:20:28

ass: Доброго вечора! Нiхто не збирається вирiшувати питання силовими методами. Але вирiшити...

Когда я пару месяцев тому ходил на просмотр квартиры, то строитель, который показывал мне её, записал мой телефон, сказав что они собирают телефоны всех инвесторов. Я в списке был девяносто какой-то. Может быть можно этот список у строителей или охраны попросить, чтобы собрать как можно больше людей.

Цитувати

maj

maj

26.05.2014 19:29:11

Сусiди нам в КМБ хочуть видати ключi для виконання ремонтних робiт. Пiдскажiть як можна щось робити коли немає електроенергiї не працюють лiфти немає води.... Не розумiю.

Цитувати

ass

ass

26.05.2014 19:29:24

Tom: Когда я пару месяцев тому ходил на просмотр квартиры, то строитель, который показывал мне её, записал мой телефон...

Йти в КМБ знову в кiлькостi 7-10 чоловiк не має сенсу. Потрiбно або зiбрати пiдписи бiльшостi, або зiбрати саму бiльшiсть i разом йти в КМБ.

Цитувати

ass

ass

26.05.2014 19:32:52

maj: Сусiди нам в КМБ хочуть видати ключi для виконання ремонтних робiт. Пiдскажiть як...

Без води, електроенергiї, лiфтiв, а тим бiльше без документiв права власностi на квартиру, ключi немаєть нiякого значення i покинати робити щось в квартирi нереально.

Цитувати
<< 79 80 81 82 83 ... 92
Архів