Ада
08.10.2012 20:12:34
Чи звертали увагу iнвестори на правомiрнiсть застосування забудовником договору купiвлi - продажу заставної. З цього приводу Мiнюст своїм листом вiд 27.10.2010 року №820-0-2-10-31 "Щодо здiйснення iнвестицiйної дiяльностi у сферi будiвництва з використанням заставних" наголошує на неправомiрностi застосування такого цiнного паперу, як заставної, в якостi механiзму iнвестування...
obolon2011
08.10.2012 20:31:29
Я нiчого нiкому не хочу доказувати. вибачайте, але живу поруч i все бачу на власнi очi - за останнi мiсяцi темп впав, до того ж через мiсяць-другий морози, i треба закiнчувати.
А що ми маємо - з жовтня 2011 до липня 2012 - 13 поверхiв 2-ї секцiї, як приклад. Плюс. виключаємо грудень-лютий, як мiнiмум 3 мiсяцi. Що маємо - 13 поверхiв за 6 мiсяцiв, тобто бiльше 2-х за мiсяць. А зараз - 2 поверхи ледь-ледь за 2 мiсяцi.
Як доказ, фото хронологiя - вибачайте за пеiнт, роблю дома :)
Vagabond
08.10.2012 20:42:37
Ада: Чи звертали увагу iнвестори на правомiрнiсть застосування забудовником договору купiвлi...
Если я правильно понимаю, инвестировать может только фонд. В нашем случае инвестором и является инвест. фонд ИнтералБудинвест, он же первый владелец заставной. Нам (как частным лицам) вроде никто не запрещает приобрести ценную бумагу (заставную)? Да и само поле для совершения индоссамента на заставной предусматривает ее передачу как юр. так и физ лицу.
Это так, размышления - могу, конечно, и ошибаться.
Studio_kiev
08.10.2012 21:03:27
Грошi на рекламу як раз йдуть немалi: веб-банери, бiлборди, метро й радiо, не рахуючи вже полiграфiю й сайт. Iнша справа самого рекламного пiдходу - я це критикував.
А що стосується холодiв, то центральний офiс мене запевняв, що вiддiл продажу з битовки за мiсяць переїде до будинка (як в "ПО") i що опалення буде пiдключене з листопада, а це значить що всi внутрiшнi роботи i ремонти проводимуться вже в теплих примiщеннях.
Vagabond
08.10.2012 21:08:15
Ада: Чи звертали увагу iнвестори на правомiрнiсть застосування забудовником договору купiвлi...
Вот еще что нарыл:
З А К О Н У К Р А Ї Н И Про iпотеку
Роздiл IV ВИКОРИСТАННЯ ЗАСТАВНОЇ ДЛЯ РЕФIНАНСУВАННЯ
Стаття 28. Суб`єкти та способи рефiнансування
...
Iпотекодержатель (власник заставної) може до настання строку
виконання боржником зобов`язань за заставною проводити операцiї з
належними йому заставними для рефiнансування власної дiяльностi
шляхом залучення додаткових грошових коштiв вiд iнших осiб.
Рефiнансування може здiйснюватися такими способами:
вiдчуження (продаж) заставної шляхом вчинення iндосаменту
вiдповiдно до статтi 25 цього Закону з компенсацiєю iндосанту
вартостi заставної у встановленому сторонами розмiрi;
dimochka64
09.10.2012 05:56:21
2Ада: Чи звертали увагу iнвестори на правомiрнiсть застосування забудовником договору купiвлi
А куда деваться то? Думаю, всем инвесторам понятно, что это своего рода лотерея, изменить Вы ничего не сможете, Вы можете или подписать, заплатить и ждать или не делать этого.
Vagabond
09.10.2012 07:41:33
Ух-ты - заработал сайт Яскравого! Правда пока совсем пустой!
http://yaskraviy.com
Vagabond
09.10.2012 08:38:36
Вопрос к представителям Интергала - а почему на сайте не предусмотрен форум?!
dimochka64
09.10.2012 18:37:02
да вопрос им рано задавать :) Официально сайта еще нет. Не наполнен, основная картинка не оптимизирована, долго и каждый раз грузится.
Место под кнопку форума есть между галереей и контактами. А модуль подключить - это 5 сек. Так что только ждать.
Забрал закладную, новостей ноль.
Nora
09.10.2012 18:54:26
dimochka64: 2Ада: Чи звертали увагу iнвестори на правомiрнiсть застосування забудовником договору...
Это стандартная форма строительства и продаж квартир. Так что не волнуйтесь напрасно.
А на счет замены плитки, то это только по тем квартирам, где плитка была снята с производства (по моему, называется Батерфляй), все остальные как в буклете.
Кухни тоже стандартные и строго прописаны по стоякам, в отличие от Парковых Озер, где можно было выбирать из нескольких вариантов.
Информация получена от Алена с Барбюсса.