Борисполь, Киевский шлях, 97

Arent

Arent

10.12.2013 21:49:10

bars и zaz а вы кто? Два жирдяя которые с 2008 просиживают жопу возле клавиатуры и пальцем не пошевелили? После таких заявочек хотел бы я услышать что вы сделали за это все время. У вас великолепный шанс в следующую субботу оновить своими личностями ряды "лохов" и заставить БМБ начать строить наш дом за большое спасибо!

Цитувати

bau

bau

11.12.2013 06:33:11

Много ума не надо, незаконно содрать с инвесторов деньги, тем более в обход юридических канонов.
Вас обязали разобраться почему необходимо доплачивать, где Ваши экономические и юридические аргументы, и Вы называете это работой.
Расчеты рабочей группы показали. что доплат никаких ненужно, и ТОВ БМБ их не опроверг, расчеты висят на форуме.
Я поддерживаю тех, кто называет это чистой воды аферой и наглой провокацией!.
Тем более что застройщик таких пожеланий не выразим в законом выраженной форме.
Афера не пройдет!.

Цитувати

NATO

NATO

11.12.2013 09:31:49

Шановнi друзi!
Мабуть це не нормально, коли замiсть посадовцiв якi вiдповiдають за виконання наших договорiв, їх функцiї виконують iншi люди, навiть якщо вони iнвестори.
Вiдносини з ТОВ "Бориспiльмiськбуд" повиннi бути в правовi площинi, i письмовi формi, аби уникнути втрати наших квартир i коштiв.
Ми не почули переконливих пояснень про ситуацiю з нашим будинком вiд ТОВ БМБ, ми взагалi не чули засновникiв компанiї, директори мiняються, скiльки їх було за останнiй час, не перерахувати, до кого Ви будете апелювати при черговi аферi, до IГ.
Менi дивно спостерiгати таку ситуацiю, я платить не збираюся i кошти забирати теж.

Цитувати

Arent

Arent

11.12.2013 09:36:38

bau: Много ума не надо, незаконно содрать с инвесторов деньги, тем более в обход юридических...

Если б вы были на собрании, и досиживали его до конца то услышали б то что сказала Ирина на последнем собрании насчет расчетов и тд.

Цитувати

NATO

NATO

11.12.2013 12:27:12

А нам не потрiбнi розповiдi про розрахунки, нам потрiбна письмова вiдповiдь ТОВ "Бориспiльмiськбуд" з пiдписом i печаткою про розрахунки, якi можливо перевiрить. Ми не на базарi, в нас договiрнi вiдносини з ТОВ "Бориспiльмiськбуд", якщо є питання до нас вони повиннi належним чином оформленi, а якщо ми їх офiцiйно отримаємо, всi мають право вибору, або погоджуватись, або вiдстоювати свої права у судовому порядку, або iншим чином.
Так чому Ви, IГ забираєте таке право у нас, чому IГ виступає в ролi забудовника, а на рахунок подивитись нам у очi у Вас буде, i це не принесе задоволення.

Цитувати

shlyah

shlyah

11.12.2013 13:04:18

Шановнi iнвастори, заспокойтесь.
Я розумiю у всiх нерви на межi. У мене теж. Побував на чотирьох зустрiчах з БМБ. Подивився на ситуацiю "з середини". До речi правильно казали п.Iрина i Сергiй, що нiкому не забороняється приходити на такi переговори. Я багатьом давав свiй тлф. У багатох є тлф п. Лєни (самого досвiдченого члена IГ). Телефонуйте! Але (як на мене!)цi перемовини з БМБ тривають вже мiсяць i краю їм я не бачу. Я не можу тут на форумi розказувати про причини. Попереду Новий рiк, св`ята. У кращому випадку збиремося на кiнець сiчня. Тому пропоную, хто має бажання i час, прийти на збори 14.12.13. на 11.00 Отримаєте iнформацiю з перших рук. Обiцяють бути п. Мариньоха i керiвництво БМБ (якщо не пiдведуть). Чого ламати списи тут на форумi, це не продуктивно.

Цитувати

koleso2005

koleso2005

12.12.2013 18:41:05

Прочитал форум. Офигел. Понял что не все члены ИГ отписались на форуме. А хотелось бы узнать мнение всех их.

Цитувати

Irena

Irena

13.12.2013 07:42:46

Уважаемые инвесторы! Поскольку поток звонков с просьбами разъяснить ситуацию не прекращается (не звоните, пожалуйста, после 20.00), изложу тут ответы на часто задаваемые вопросы.
1. Будет ли собрание 14.12? Да. 2. Планируется ли на нем подписание допсоглашений? Я, Елена и Сергей категорически против этого. 3. Почему? По целому ряду причин. Главная – подобное решение должно приниматься или не приниматься каждым взвешенно, обдуманно, с учетом всех за и против, изучением разных вариантов. Никто за Вас решать не в праве. 4. Какой я вижу повестку дня? Информация БГС о состоянии дел. Информация ИГ о результатах встреч в МРС и БГС. Обсуждение ситуации всеми инвесторами. 5. Будет ли официальное извещение каждому инвестору от БГС? Елена, Сергей и я неоднократно просили об этом. На последней встрече их юрист сказал, что принесут письма на собрание. 6. Следует ли торопиться? Не знаю. Со своей стороны по возможности реагируем быстро, вместе с тем итоговую редакцию документов (с нашими правками), которую нам хочет предложить БГС на подписание, ждем от них уже неделю, до сих пор не получили. Впрочем, как и не получили информацию от БГС на другие письменные запросы. Вся информация и обещания – исключительно в устной форме. 7. Соответствуют ли расчеты БГС действительности? О расчетах можно судить по рабочей документации. Ее нет. О невозможности сделать вывод о правильности цифр я, Елена и Сергей сообщили замминистра письменно (письмо от 23.10) и устно на встрече в МРС в ноябре. 8. Почему тогда объявлено подписание допсоглашений? Вопрос не ко мне. Такую повестку дня ни со мной, ни с Сергеем, ни с Еленой не согласовывали. 9. Говорят о противоречиях в самой ИГ. Они есть? Да. Часть ИГ изъявляет желание идти на подписание допсоглашений а) максимально быстро; б) с правками договоров, сделанными самостоятельно, без привлечения практикующего юриста; в) с перечислением доплат напрямую на счета БГС. Я, Елена и Сергей с этим не согласны. В частности, мы привлекли юриста, который вел переговоры с юристом БГС и вычитывал, правил их варианты договоров, максимально защищая интересы инвесторов.

Повторю еще раз – решать, как поступать в сложившейся ситуации, будете только Вы сами.

PS Большое спасибо нашим инвесторам – Наталье, Ольге, Александру, Вячеславу и др., принявшим участие в обсуждениях на встречах в БГС.

Цитувати

shlyah

shlyah

13.12.2013 12:35:46

Шановнi iнвестори,
Щиро радий, що частина IГ, яка ще 10,11 грудня не бачила сенсу у проведеннi зборiв, мабуть прийняла рiшення на них прийти. Дякую. Але повинен сказати, що цей крок викликаний (як на мене!)вiдомим висловом:"Если пьянку нельзя предотвратить, - ее нужно возглавить". Не ображайтесь, ми всi в одному човнi. Тепер по сутi сказаного тут на форумi шановними членами IГ "mina"i"irena":
1. Опоблiноване оголошення 10.12.13("mina")про збори i порядок денний (пiдписання дод. угод)пiдримувалось мною тiльки у питаннi скликання зборiв 14.12.13. А пiдписувати чи не пiдписувати, кожен має сам приймати рiшення
2. Що стосується сказаного п.Irena:
- дiйсно, кожен сам буде приймати рiшення, пiсля ознайомлення з текстом угоди. Повнiстю згоден.
- по порядку денному. Порядок денний мають визначити збори за пропозицiями присутнiх. Пропозицiї п.Irena "iнформацiя БМБ", "iнформацiя IГ", повнiстю вкладаються у мою пропозицiю "кунсультативних зборiв" висловлену ранiше.
- "следует ли торопиться". Следует, не жалея себя!А не ставати в позу, хто кому першим зателефонує або запросить на зустрiч (БМБ чи IГ). Нема часу, нема чого робити в IГ. Нема бажання у БМБ, нема чого робити з себе рятiвникiв ситуацiї.
- що стосується запитiв до БМБ по розрахунках, робочiй документацiї i т. п., п.Irena абсолютно права, не реагує на це БМБ, всi вiдповiдi в уснiй формi.
- "почему обявлено подписание доп. соглашений?" Зi мною також не обговорювався текст оголошення. Приватна iнiцiатива п.Mina. Пiдписатись пiд оголошенням за всiх "IГ", теж її рiшення. Я в смс-ках про скликання зборiв пiдписався "частина IГ".
- "часть ИГ изъявляет желание идти на подписание доп. соглашений быстро...." i далi по тексту. Це змiщення акцентiв i перекручення висловiв. Як казав класик :"По форме правильно, а по сути издевательство".
2. Ще раз наголошую на своїй позицiї висловленiй на форумi 10.12.13
- визначитись що робити далi пiсля мiсячних перемовин з БМБ
- збори для консультацiй з iсiх питань поточного моменту
- органiзацiйне питання по IГ
До зустрiчi на зборах.

Цитувати

Lit

Lit

14.12.2013 06:43:31

Якщо ТОВ "Бориспiльмiськбуд" не вiдповiв письмово на жодне звернення IГ, i на зборах не буде засновникiв компанiї, збиратися немає нiякої потреби, жодне питання не вирiшено i перетворювати збори на базар не потрiбно.
Пропоную пiдготувати колективний лист до Генеральної прокуратури про невиконання ТОВ "Бориспiльмiськбуд" своїх договiрних зобов`язань, i в кiнцi сiчня мiсяця на зборах його всiм пiдписати.
Можливо Прокуратура дасть нам вiдповдi на поставленi нами питання до ТОВ "Бориспiльмiськбуд".

Цитувати
<< 197 198 199 200 201 ... 213
Архів