Valet
22.03.2010 20:28:16
То: Вестас: как у вас дела с доп. соглашением и банком?
ЗЫ. Так кто знает, чего ИА увольняется?
Николас
22.03.2010 20:36:43
кому звонили с Экосорба на счет подисания доп угоды по договору бронирования. ? это мне так "повезло" или всем ?
Joni
23.03.2010 04:32:45
... Всем повезло. Все в одной подводной лодке...
coupe
23.03.2010 07:56:10
я уже подписал и на этой неделю жду ноль-выписки по облигационному счету от укрсоца.
Victory
23.03.2010 10:23:33
Здравствуйте, соседи (по несчастью). Скажите, пожалуйста, кто-то кредитовался в Укрсоцбанке или я одна такая счастливая?
metro
23.03.2010 11:53:47
Victory, я взял кредит в Укрсоцбанке, скинте свои координаты на igor-metro@rambler.ru
Vestas
23.03.2010 17:57:21
Valet: То: Вестас: как у вас дела с доп. соглашением и банком?
ЗЫ. Так кто знает, чего...
Да пока не очень дела....
Пока новой инфы нет, банк отморозился, Экосорб наши бумаги (с зависшими в Укрсоце облигациями) оставляет на последнюю очередь, что в принципе логично.
Вообщем пока ничего нового....
Victory
24.03.2010 09:27:13
По поводу Укрсоца, у меня есть инфо, что мы ничего подписывать не будем, а банк не морозится, они просто не могут договориться, банк настаивает на выпуске новых облигаций, а Экосорб ничего выпускать не будет, поэтому если не договорятся, мы оставим все, как есть.
DT31
24.03.2010 14:24:38
Народний депутат України
Проект закону України
"Про відшкодування фізичній особі (інвестору) майнової шкоди, завданої внаслідок злочину, вчинення якого пов`язане з інвестуванням будівництва житла"
від 16.03.2010 N 6197
ВРУ отримала законопроект, яким пропонується встановити умови, підставу та порядок відшкодування державою фізичній особі (інвестору) майнової шкоди, завданої внаслідок злочину, вчинення якого пов`язане з інвестуванням будівництва житла.
Так, проектом визначені наступі умови, за яких державою відшкодовуватиметься майнова шкода:
- наявність майнової шкоди, яка полягає в неотриманні фізичною особою (інвестором) у власність об`єкта інвестування (житла);
- неплатоспроможність особи, яка вчинила злочин, пов`язаний з інвестуванням будівництва житла.
Підставою для відшкодування державою майнової шкоди буде судове рішення, яке набрало законної сили та яким встановлено наявність вищезазначених умов.
Майнова шкода відшкодовуватиметься за рахунок коштів державного та/або місцевих бюджетів в межах відповідних бюджетних призначень в обсязі майнової шкоди, що не відшкодована боржником.
Держава матиме право зворотної вимоги (регресу) до боржника щодо відшкодування майнової шкоди у відповідному обсязі у разі відновлення його платоспроможності.
У разі прийняття Закон набере чинності через 6 місяців з дня опублікування.
(Проект закону України, Народний депутат України, від 16.03.2010, № 6197 "Про відшкодування фізичній особі (інвестору) майнової шкоди, завданої внаслідок злочину, вчинення якого пов`язане з інвестуванням будівництва житла")
Valet
24.03.2010 19:02:10
То Виктория: и я с Вестасом счастливые - тоже в Укрсоце кредит.