FOA
18.11.2010 21:44:51
Artem_Dom2: Теплокоммунсервис, не ПРИВАТНЕ, а КОМУНАЛЬНЕ предприятие, т. е. основано органами...
Iнформацiя з Бучанського сайту:
http://www.bucha.com.ua/business/index.php?id_catalog=7#pos7
Теплокомунсервiс це комунально-побутове ПРИВАТНЕ пiдприємство
FOA
18.11.2010 21:51:04
Julia_dom2: Я тут! Я готова помогать со сбором подписей, обзвоном, объявлениями. Юля 097 3003994...
Чудово. Повiдомте всiх кого знаєте про збори. Мої оголошення частково зняли. Завтра розвiшу ще раз.
Я з Вами згоден, що не всi читають форум. Але чому просто хтось не виявив iнiцiативу i не провiв збори...
FOA
21.11.2010 13:47:41
Сьогоднi, як i було заплановано вiдбулися збори мешканцiв будинкiв бульв. Б. Хмельницького 6 та вул. Нове Шосе 16.
Вирiшено написатии заяви в Теплокомунсервiс про те, що ми вiдмовляємося платити за новими тарифами до їх обгрунтування, як це визначено Законом. Ви її можете отримати написавши менi на khytryi@gmail.com.
Було обрано по 1 представнику вiд кожної секцiїї до iнiцiативної групи, крiм 3 секцiї 2-го будинку (Нове Шосе 16). Напишiть, якшо Ви з цiєї секцiї i бажаєте допомогти. На це потрiбно не багато часу.
Представники iнiцiативної групи мають роздати цi заяви у своїх секцiях. Якщо Ви не знаєте хто є Вашим представником, то пишiть або менi на khytryi@gmail.com з обов`язковим зазначенням свого iменi та адреси. Також можна буде вiддати пiдписану заяву на зборах iнiцiативної групи у вiвторок о 20.00 у дворi першого будинку (бульв. Б. Хмельницького 6)
Також було вирiшено написати спiльну заяву в Прокуратуру, КРУ, Антимоноплльний комiтет i т. д. Якщо Ви хочете пiдписати цю заяву (якщо Вас не було сьогоднi на зборах), пiдходьте у вiвторок на збори iнiцiативної групи. Якщо в цей час Ви не зможете пiдiйти - напишiть менi.
Сергiй
DOM2
24.11.2010 14:33:35
Сергей, добрый день.
Спасибо за информацию, я из 3-го подъезда, 2-й дом. Видел объявление о собрании, но участвовать не смог. Инициативу полностью поддерживаю т. к. на проверку батареи в доме оказались холодные. У меня есть сильное желание отказаться от их услуг и перейти на автономное отопление. Заявление готов подписать.
С участием в инициативной группе сложнее - я допоздна на работе и пока живу в Киеве, знаю, что в нашем парадном уже живут соседи, может, кто из них откликнется.
Чем еще можно помочь?
FOA
26.11.2010 09:04:33
На скiльки менi вiдомо вiдмовитися вiд централiзованого опалення можна тiльки або всiм пiд`їздом, або будинком. У нашiй секцiї людина встановила автономну систему опалення i захотiла розiрвати договiр з Теплокомунсервiсом. Так ця "шарашкiна контора" написала на нього скаргу в Прокуратуру. Це при тому, що автономне опалення встановлене абсолютно легально
DOM2
26.11.2010 10:21:39
Всвете последних событий, думаю не проблема будет разорвать и всем домом. предлагаю вашему вниманию:"Жилищный кодекс может быть принят уже на следующей неделе.
После публикации кодекса, стране будет отведено год и три месяца, чтобы забыть телефоны ЖЭКов, до которых, правда, и сейчас проблематично дозвониться. В каждом доме в течение года после вступления документа в силу должны быть созданы управляющие организации, будь то Объединения совладельцев многоквартирных домов (ОСМД), Жилищные кооперативы или Общества собственников жилья. Если граждане проявят несознательность и ничего не создадут, за них в течение трех месяцев это сделает государство.
Важно отметить, что с момента создания такой организации, все текущие заботы о состоянии здания и придомовой территории (а это и починка лифта, и уборка подъездов, и расчистка от снега двора) лягут на плечи самих жильцов. Для получения соответствующих услуг созданные организации должны будут самостоятельно составлять договора с частными лицами." Поэтому, могут писать кому угодно, тем более, что Прокуратура хозяйственными делами не занимается.
FOA
07.12.2010 10:10:45
УВАГА!
Є першi результати боротьби з безпiдставними тарифами на ОПАЛЕННЯ та гаряче водопостачаня.
18.11.10 Прокуратурою мiста Iрпеня Виконавчому комiтету Бучанської мiської Ради внесено протест з вимогою про СКАСУВАННЯ рiшення Бучанської Мiської Ради вiд 06.10.10 про пiдвищення тарифiв на опалення як такого, що не вiдповiдає вимогам Законiв України «Про житлово-комунальнi послуги» та «Про теплопостачання».
АЛЕ!
Наш мер (Федорук А. П.) та пiдконтрольнi йому депутати чомусь не хочуть зменшувати прибутки ПРИВАТНОГО пiдприємства «Теплокомунсервiс». Вони навiть пiдготували рiшення ще не проведеної сесiї Бучанськоїх Мiської Ради, в якому вони хочуть вiдхилити протест прокурора.
НЕОБХIДНО ВСIМ ПРИЙТИ на сесiю Бучанської Мiської Ради, яка вiдбудеться 09.12.2010 о 10.00 в Будинку Культури за адресою м. Буча, вул. Пушкiнська 61б (поруч з Пожежною частиною).
Якщо у Вас є можливiсть – запрошуйте пресу, телебачення!
tan
14.12.2010 07:24:03
Кто заключал договор на оплату электроэнергии?
Подскажите адрес куда ехать
Спасибо
ElkaSerg
14.12.2010 08:21:59
С нашим домом договор ещё не заключают (по электроэнергии).
Муранди
14.12.2010 17:59:02
Как не заключают? А объявление же висело у подъездов, что всех жильцов обязуют заключить договора до 31-го декабря в Ирпене иначе отключат электричество.