Борисполь, ул. Маяковского, 46, дом 2 (Житло-Инвест)

владимирович

владимирович

01.08.2011 14:29:49

ДОБРОГО ДНЯ Тамарита и всi iнвестори забрали не крани а свайонабивнi машини якi не мають нiякого вiдношення до Вашого будинку дiйсно двi машини я писав цегли завезли та згрузили на 5 поверсi i не потрiбно сенсацiй я вболiваю за Вас i якщо вiрити то до кiнця жовтня коробку збудують удачi

Цитувати

Тамарита

Тамарита

01.08.2011 14:51:26

Спасибо, Владимирович за инфу! А то у инвесторов конвульсии могли начаться после такого сообщения fara "Забрали крани, цегли немає, будiвництво стоїть..... Усьо пропало))))"

Цитувати

fara

fara

02.08.2011 06:40:41

Тамарита, на рахунок "Все пропало" це вашi жiночi заморочки, а я виклав ситуацiю на будiвництвi, а висновки Ви можете робити самi. I якщо би Ви уважно читали форум, то я сказав ще 2 роки назад, що будинок ранiше Євро не побудують

Цитувати

Тамарита

Тамарита

02.08.2011 07:24:41

Fara, мы здесь собрались для обмена ДОСТОВЕРНОЙ информацией и для поддержания силы духа друг друга. И большая просьба- не вносить панику в коллектив. Этот форум читают и потенциальные инвесторы в том числе. Не будоражде народ! А по поводу ваших слов 2 года назад, это верно, вы так и написали. Но верно и то, что от вас за всю историю форума не поступило ни одного сообщения о том, что стройка движется, завезли кирпич, был в ЖИ... и т. д. Вы меня конечно извините, но все ваши собщения сводятся к одному-ничего не делают, стрйка стоит, кранов нет( хоть кран от свайнонабивной машины трудно отличаем)

Цитувати

fara

fara

02.08.2011 07:58:15

Тамарiта, якщо я пишу кран, то це кран. I вiд того, що вiн на гусеницях, вiн не перетворився на свайозабивну машину. Щодо моїх повiдомлень, то Ви мабуть вибiрково дивитись. Крiм цього я стараюсь не дублювати iнформацiю iнших. А щодо змiсту повiдомлень, то я ВАМ подаю реальну ситуацiю, i якщо будiвництво сьогоднi стоїть, то воно стоїть. Як кажуть, iз пiснi слiв не викинеш

Цитувати

Щербаченко

Щербаченко

02.08.2011 08:02:21

Такое впечетление, что Farа ето манагер по продаже квартир в Борисполе у конкурентов, потому что не отличить кран стоящий возле второго дома и сваезабивную машину на свайном поле треьего дома просто идиотизм (в научном смысле). Дом построят и мы все в нем будем жить. И квартиры все раскупят. Ето всем давно понятно. УЕБ крутится как может и у него ето получается (правда с нашей и божьей помощю). И дорогой Fara - лучше иногда промолчать и показаться дураком, чем что-либо сказать и развеять все сомнения. Удачи.

Цитувати

fara

fara

02.08.2011 08:53:51

Щербаченко, Ви повнiстю правi за кiнцеву цiль- готовий будинок. А щодо покращення ситуацiї з iдiтотизмом, то крiм гусеночного крану, який стояв на будмайданчику та баштового крану, який стоїть бiля другого будинку, є ще кран автомобiльного типу, залiзнодорожний кран та iншi. А вiд того, що ми з Вами обговорюємо, що забрали, будинок не будується i кiлькiсть проданих квартир не збiльшується. А Ви, як людина доросла та без затримки розумових здiбностей (таке є визначення iдiотизму), зробили би висновок, по якiй причинi пригнали три прицепи i вивезли зненацька обладнання з майданчика. Значить змiнились якiсь плани у Забудовника, оце повинно насторожувати.

Цитувати

fara

fara

02.08.2011 10:33:10

Для тих, хто не ро збирається в кранах - http://www.dneprokran.dp.ua/new-cr-nes.htm
Свайозабивна машина- це гусеничний кран, який утримує свайозабивне обладнання

Цитувати

Наталья_Кривошей

Наталья_Кривошей

02.08.2011 11:34:35

Суперечки мiж нами - це вже точно не нашу користь. Вiд слова "халва"-солодше не стає. Дай бог, щоб багатий iнвестор зайшов на наш
об"єкт: чи в ролi викупу корпоративних прав забудовника, чи викупу вiльних квартир, чи iнакше - нам байдуже, Це наше спасiння, принаймi я так розумiю для себе. Якщо варiант з iнвестором зiрветься, я не бачу на сьогоднi реального шляху вiдновлення будiвництва. Давайте почекаємо.
Може треба в церкву сходить тому чиї молитви доходять до небес, хай кожен подумки посприяє сприятливому розвитку подiй.

Цитувати

Тан

Тан

03.08.2011 06:48:34

У кого-то есть новости по результатам встречи 02.08.2011?

Цитувати
<< 68 69 70 71 72 ... 176
Архів