IgoroKG
14.03.2010 19:47:56
Чудова гірка, ви були там вдень а я там провів перед вами всю ніч, спуск 5сек - підйом - 7 хвилин - жах. Підйомник все псує.
А все-ж цей комплекс можна занести до великих плюсів міста.
ЛюдмилкаЛК
15.03.2010 07:05:41
Saturday и SiGrey, конечно же я знаю официальные сроки сдачи дома, я говорю о том, что мне лично, как потенциальному инвестору говорили при подписании договора:))) именно это я имела в виду (смех сквозь слёзы да и всё) Действительно, выдали бы людям ключи в марте, ну в апреле, как вы говорите:) а потом пускай доделывают (главное, чтобы всё потом именно доделали как надо).
Nikolya
15.03.2010 08:13:09
на gismeteo.ua з 18 числа уже обіцяють плюс)) все швидко змінюється)
але ж сьогодні й погодка!
якщо дадуть ключі на початку квітня, то моя радість буде безмежна!
Barbossa
15.03.2010 08:32:04
SiGrey: Barbossa,
Где расположена антенна?
Это на общаге "Карата", той что напротив...
Та да та самая антена, что на общаге. говорили о ней много но так и оставили до поры до времени, и чего делать то не нерешили... Может кто связан с моб. связью либо установкой тех самых антен, бо как то стремно все=же, их тарелок там штук 5.. на разной высоте причем..
Были в суботу смотрели на сбор рыбы... нет слов. Купили возле Эко маркета свежей рыбки с собой, вся с икрой рыба.. жалко сколько её там крякнуло... не извесно.
К сожалению пока не сдадут дом городу, ключей нам не видать судя по всему, а так бы хотелось бо и зима задолбала и ждать надоело...
Saturday
15.03.2010 14:19:55
Кто что знает нового по дому? Сроки еще не переносят?
Nikolya
16.03.2010 08:05:02
Tokyo, а ви не знаєте з якою періодичністю відбуваються сесії міськради (один раз на місяць?), і по яким датам?
pike
16.03.2010 09:09:24
Всім привіт! Щойно дзвонила в ОГ, менеджер сказала, що зараз ведуться роботи по здачі будинку на баланс, закінчує роботу пожежний інспектор і вони планують давати ключі в кінці березня - на початку квітня!! Сподіваюсь, так і буде, бо вже не сила чекати)).
IgoroKG
16.03.2010 09:24:20
Дякую за гарну новину - але схоже на баян від манагерів. Якщо глянути форум місяців 4-5 говорилось те саме тільки інші місяці називались. Маємо право надіятись.
І коли вже хтось напише " Вау!!! подзвонили і сказали приїхати підписати папірці та отримать ключі"
Nikolya
16.03.2010 09:52:46
все заледить від того коли наступна сесія і чи ми на ній будемо!
без сесії, на якій нас захочуть взяти на баланс, ключі нам ніхто не дасть!!!
отже:
1 - коли сесія?
2 - коли після сесії буде акт готовності будинку? (через тиждень-два-три-місяць?)
Nikolya
16.03.2010 10:50:12
http://v-k.org.ua/pages/view/217 - тут немає нічого веселого(( але можна почитати.