Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Nathalia

Nathalia

27.07.2009 08:37:10

Всем добрый день, мы с мужем весной преобрели квартиру в секции A, подруга недавно тоже преобрела квартиру, ходом строительства довольны, бываем в Вышгороде каждую неделю, разрыли землю, наверное для подземного паркинга, волнует только как дом будет сдаваться в эксплуатацию, подключаться ко всем системам, кто будет обслуживать котельню, сколько на это уйдет времени.

Цитувати

EgorZ

EgorZ

29.07.2009 08:39:45

Привіт!!!
Хто був на місці - напишіть, що там робиться...
Може хто знає, коли вони будуть монтувати котельню, це досить велика стаття витрат, та і без тепла сидіти теж не дуже весело.
Коли був день відкритих дверей, я питав з приводу котельні, і мені відповіли, що котельню замовили і її ще не привезли. До речі кран, який стоїть біля 22-поверхової секції залишили для того щоб підняти котли.
Пишіть, а то тут якось дуже тихо...

Цитувати

Nikolya

Nikolya

29.07.2009 10:21:52

Також приємно було б прочитати якісь новини! Так як із сайту граду новин не дочекаєшся, уже місяць як нічого не обновлюють.

Цитувати

EgorZ

EgorZ

29.07.2009 11:59:09

Планую завтра проїхатися, хоч подивитися...
Але їду як завжди ввечері і реальну роботу побачити не зможу.
Цікаво було би почути інформацію від людей, які бувають на майданчику вдень, коли там кипить робота. Адже позитивна інформація з будівельного майданчика наближає нестримне бажання вселення та початку ремонту...
Пишіть...

Цитувати

Nikolya

Nikolya

29.07.2009 12:54:31

EgorZ, будемо чекати від Вас новини! Якщо у Вас є можливість зроботи декілька фото, будемо вдячні!

Цитувати

EgorZ

EgorZ

29.07.2009 18:29:07

Привіт! Не витримав і поїхав сьогодні. Спочатку дуже розчарувався, бо нічого за тиждень (на перший погляд) не змінилося, а потім зустрів чоловіка на будмайданчику, і він розповів, =що зараз роблять внутрішні роботи, робочих на будівництві приблизно 400чол. Площадку в середині двору розчистили для того щоб заливати бетон. Поцікавився в нього чи привезли котли - відповів, що ні поки. Як і просили зробив декілька фото. Коли порівняв фотографії попередні - то видно, що робіт зроблено багато. Наступного разу планую поїхати в суботу...

Цитувати

Nikolya

Nikolya

30.07.2009 10:41:25

Дякую EgorZ за інфо! 400 робочих - мені здається це добре!)
А щодо порівнянь фото, так різниця дуже помітна, вже наш будинок майже дофарбували і на даху роботи ведуться.
P.S. - а чи є у Вас фото зі двору будинку?

Цитувати

EgorZ

EgorZ

30.07.2009 11:24:21

Nikolya Фото є, але я їх не міг скинути, бо вчора відправилося лише лодне повідомлення. Сьогодні ввечері відправлю ще декілька фото якщо полцучиться.
З двору я в основну і фотографую, бо вікна моєї квартир виходять в двір. Доречі по нашому стояку комусь не роблять балкони :(

Цитувати

EgorZ

EgorZ

30.07.2009 11:27:04

Nikolya напишіть свій е-мейл

Цитувати

Nikolya

Nikolya

30.07.2009 12:35:14

EgorZ: Nikolya Фото є, але я їх не міг скинути, бо вчора відправилося лише лодне повідомлення....

Я так розумію ми з вами будемо жити в одному під"їзді!), бо наш балкон на третьому поверсі і також ще не утеплений!
мій е-мейл: nikolya005@ukr.net

Цитувати
<< 15 16 17 18 19 ... 715
Архів