EgorZ
12.08.2009 09:29:49
ПРИВІТ!!!!
Вчора був, бачив.
Нарешті утеплили балкони секії С**. УРААА!!!!
Пофарбували в рожевий колір з двору секції с* та С**...
Кароч робота йде..
Розмовляв з Оксаною, з приводу котельні то вона скзала що котельні ще не привезли, але оплатили. В секції С** ведуться внутрішні роботи по коридорам загального користування. Водопостачання не підведене, але вже ведуть по Шкільній і частину трби вже проклали, зараз проводять до території будинку (зі слів Оксани).
Запуск котельні по плану на 30 вересня 2009 року...
Nikolya
12.08.2009 12:19:31
EgorZ, Ви наш самий цінний інформатор!
А Ви не запитували у Оксани, чи можна буде робити ремонт у ще не зданому будинку і коли приблизно? Чи вона озвучувала якісь приблизні дати здачі будинку?
Дякую...
EgorZ
12.08.2009 12:53:18
Nikolya, сьогодні буду в своїй квартирі, до речі я домовився з нею на 18.45 сьогодні для огляду. Тоді і запитаю чи можна буде щось робити до здачі. Щодо строків здачі то я думаю що вони не можуть їх назвати, оскільки ще достатньо багато робіт не виконано.
Одним словом буду, побачу, запитаю, напишу.
EgorZ
12.08.2009 13:24:25
Nikolya: EgorZ, Ви наш самий цінний інформатор!
А Ви не запитували у Оксани, чи можна...
ІНФОРМАТОРРРРРРРР!?!?!?!?!?!?
EgorZ
13.08.2009 05:43:00
Вчора знову побував у своїй оселі!!!
Розказав Оксані про те, що мене там не влаштовує і вона пообіцяла поговорити з прорабами щоб виправили недоробки.
Запитав у Оксани чи можна буде робити ремонти до здачі будинку, вона сказала, що поки ведеться будівництво то по правилам техніки безпеки ремонти можна буде робити лише після того як заберуть паркан, тобто, я думаю після того як знімуть з фасадів люльки, які можуть впасти на голову можна буде заходити і починати щось помаленьку робити.
Зараз потужно взялися за контрукцію, що має бути над паркінгом, там майструються арматурні стяжки на які буде, як я розумію, заливатися бетон.
З приводу котельні то її ще немає, але обіцяє що до зими вони все включать, адже будинок без комунікацій зиму не перестоїть, отже до холодів комунікації будуть включені.
Ну поки все...
To be continued...
Lyuska
13.08.2009 07:08:48
Спасибо огромное за "новости с фронта"....
а какие именно недороботки Вам не понравились в квартире??? на что следует обратить внимание?
EgorZ
13.08.2009 07:34:44
В мене в квартирі пошкоджена штукатурка стін, тому просив щоб вирівняли, крім того там де витяжка верж не штукатурений взагалі, оскільки всталяли пластикові вентиляційні витяжки. З приводу підлоги то якщо на око, то на цю підлогу можна ламінат відразу класти, як на мене то стяжка дуже добре зроблена. Можна разом перевірити вікна чи не биті.
По-моєму все... Всі огріхи дуже добре видно і не помітити їх неможливо.
EgorZ
14.08.2009 05:25:36
Оскільки буваю на місці мало що не кожного дня то маю можливість викласти невеличке порівняння динаміки робіт з двору:
фото 06.08.2009
EgorZ
14.08.2009 05:28:37
фото 11.08.2009 р.
EgorZ
14.08.2009 05:32:53
фото 13.08.2009 р.