Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

EgorZ

EgorZ

21.08.2009 10:28:39

Сходові майданчики в секції С* і С** не зроблені, а так в коридорах майже все готове.
З Приводу секції А то вона не зробиться доти допоки не привезуть котельню і піднімуть її краном на дах, тоді демонтують кран і почнуть робити секцію А*.
Насправді роботи ведуться, і досить не поганими темпами, не впевнений що дата буде 1 жовтня, скоріше 1 грудня, але в це дуже хочеться вірити.

Цитувати

Valery_S

Valery_S

21.08.2009 11:07:40

Уважаемые соседи! У Вас слишком оптиместические прогнозы! Мне кажеться, что расчитывать на заселение и на ремонт надо только на следующий год и то где то на весну-лето при условии если БАНК выдержит все нагрузки.
Кто скажет-батареи отопления стоят? Счетчики электричества? И вобще когда будет это электричество проведено к дому. Отопительный сезон не за горами и если отопление не запустят, то будет совсем плохо.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

21.08.2009 11:13:07

Valery_S, но у Вас сильно уж писимістичний прогноз! Не хотілось би в нього вірити ;)
На інших форумах у людей стан будівництва набагато гірший, а надіються до зими почати ремонт.

Цитувати

Valery_S

Valery_S

21.08.2009 12:36:41

To Nikolya -мне тоже в него не хочется верить, НО ! Слишком уж их много...
Насколько помню нам уже в марте этого года должны были дать ключи от квартир, я уже не говорю об благоустройстве и т д

Цитувати

Nikolya

Nikolya

21.08.2009 13:00:18

Valery_S, нехай благоустроєм собі займаються, головне щоб вони дали в цей час робити ремонт!

Цитувати

Valery_S

Valery_S

21.08.2009 14:01:59

To Nikolya, благоустрою там на 2-3 недели работы, это не главное, строители сделают это так, между прочим. А к ремонту смогут допустить только после сдачи дома комиссии. Правда бывали случаи когда срочно нужны деньги, а они срочно нужны всегда и комунальные услуги просят оплачивать с первого захода в дом, вернее первого получения ключей от квартиры (электричество, вода, консержка ну т. д.

Цитувати

EgorZ

EgorZ

22.08.2009 09:51:09

Valery_S: Уважаемые соседи! У Вас слишком оптиместические прогнозы! Мне кажеться, что расчитывать...

А где уверенность что всего перечисленного в сообщении (счетчики, батареи)нет? Поставить батареи отопления, по-моему это так же как и облагородить территорию по времени, даже меньше, главное чтобы они были куплены...
На сегодняшний больше беспокоит отсутствие самой котельни, хотя уверяют, что она оплачена, просто не привезена. На самом деле если отопление до холодов не включат будут проблемы, но я свято верю в то что это понимаю не один я...
Балконы нашего стояка уже утеплили, затянули бум ждать когда же привезут котельню. Кстати по последнему разговору с Оксаной запуск и проверка котельни и других комуникаций планируется 20 октября сего года. Так что не о чем переживать.

Цитувати

Serguey

Serguey

22.08.2009 10:55:23

Доброго дня!
Зацікавились з дружиною варіантом купівлі квартири в ОГ. Загалом дуже дякую всім активістам форуму, на багато запитань отримав відповіді просто сидячи за компом))Але цікавить такий момент: договір оренди ділянок на яких ведеться будівництво підписаний між Міськрадою та Дніпрожитлобудом на 5 років, потім при дотриманні всіх пунктів контракту сторонами, земля знову у повній власності міста, яке може ділянки продати, здати в оренду і т. д. Можливо запитання моє не зовсім продумане, але чи не становить це певного ризику чи загрози???? Тобто, з однієї сторони може бути право власності на квартиру, але з ішої на землю!!... Можливо хтось вже звертав на це увагу і поділиться данними????
Дуже дякую за відповідь і з нетерпінням чекаю на інформацію, так як варінт ОГ здається дуже привабливим!!!

Цитувати

EgorZ

EgorZ

22.08.2009 12:52:36

Serguey: Доброго дня!
Зацікавились з дружиною варіантом купівлі квартири в ОГ. Загалом...

Питання землі в мене стало теж в першу чергу. Але враховуючи те що будинок як і земельна ділянка після закінчення будівництва буде передана до комунальної власності, отже жодних загроз це, по одеї, не несе.
Після здачі будинку в експлуатацію, Дніпрожитлобуд передаватиме його на баланс міської ради, і в результаті проблема стояти не повинна. ДЛя вирішення цього питання я спілкувався на дні відкритих дверей з одним із заступників голови правління банку Київська русь.
Будемо раді бачити Вас своїми сусідами. :-)

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

23.08.2009 12:58:09

Егор правий на всі 100%! Більша небезпека у тому щоб у банка вистачило коштів це все добудувати.

Цитувати
<< 21 22 23 24 25 ... 715
Архів