Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Annette

Annette

31.03.2009 09:47:30

Тільки що дзвонила, і мені сказали що пройти до будинку буде дійсно можливо. Ближче до вихідних узгодимо точний час, будь ласка, напишіть коли буде зручніше: в суботу чи неділю. Дякую

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

31.03.2009 10:25:43

Субота ОК! а як ні то в неділю.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

01.04.2009 12:32:26

з нетерпінням буду чекати від вас хороших новин! хотілось би скласти вам компанію в даній поїздці, але присутні інші плани. моє побажання - задавайте якомога більше запитань, а головне - отримання грунтовних відповідей на них. Чекаємо.

Цитувати

Annette

Annette

02.04.2009 09:04:52

Доброго дня Шановні! вчора мені позвонили з енерголізінгу та повідомили що не зможуть провести до будинку в ці вихідні (з особистих причин), одже переноситься на наступні вихідні. можливо хтось ще матиме можливість до нас приєднатися. буду тримати з ними звязок та узгодимо час та день наступного тижня. Щодо будівництва мені сказали що на даний момент відбуваються роботи по проведенню внутрішніх комунікацій. матимемо можливість подивитися на власні очі:)

Цитувати

Nikolya

Nikolya

02.04.2009 09:40:28

Annette, доброго дня! якщо не секрет, то з ким ви спілкуєтесь з енерголізингу, для проведення паралелей (порівняння відповідей на наші запитання). дякую.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

02.04.2009 10:52:25

Annette, плануємо зустріч на наступні віхідні. Чекаємо від вас інформації.
Дуже хотілося побачити що там дійсно робится по комунікацім. Також в принципі мали б ставити вікна, а де вікна стоять там має бути вже зроблено і могли-б починати внутрішні роботи. Подивимось.

Цитувати

malinka

malinka

03.04.2009 13:20:15

Добрый день! Рассматриваю Ольжин Град для инвестирования. Подскажите, как обстоят дела? Дом строится? Что-то не очень много инвесторов... Собираюсь съездить посмотреть в субботу как идет стротельство и возможно будущую квартиру ))) Буду благодарна за любую полезную инфо!!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

03.04.2009 14:21:22

malinka, якщо ви читали попередні повідомлення, то ми тут збираємся на наступних віхідних разом з представниками енерголізингу потрапити беспосередньо на майданчик. Подивитися що робиться всередині. Можете приєднатися до нас. Заодно приглянете і собі квартирку.

Цитувати

malinka

malinka

03.04.2009 14:37:42

Cпасибо! я договорилась, что завтра мне покажут квартиры. Странно, что Annette отказали по "личным причинам". Хотя может разные представители. Так что я завтра буду там к 11,00. Кто сможет, подъезжайте.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

03.04.2009 14:48:04

malinka, повідомте, де ви домовилися зустрітися. З радістю складу вам компанію.

Цитувати
<< 5 6 7 8 9 ... 715
Архів