Lulek
18.03.2013 16:57:38
про абонплату - думаю будет 8,90.. надеюсь, конечно, надо уточнить. 12 это с учётом нескольких кв. которые еще не звонили, но мы очень надеемся на их поддержку. Ключ будет одни на обе двери - я считаю это ОЧЕНЬ хорошим вариантом, но, конечно, дико сомневаюсь.., что мы соберем 30 квартир.. но надежда умирает последней ;)
Очень жалко, что многим безразлично, что происходит в парадном..
mvv
18.03.2013 18:37:18
Добрий вечiр сусiдам! Дуже хвилює питання операцiї домофон в 6 пiд`їздi на даному етапi. Хотiлося звернути увагу на те, що при обговореннi цього питання нам потрiбно визначитись що ми хочемо встановити. Вхiднi дверi зовсiм не годяться для встановлення на них обладнання, а тому їх потрiбно замiнити, так як потiм з ними будуть виникати постiйнi проблеми, а примiром Цифрал буде стверджувати що це нашi поганi дверi, а не їх обладнання i ми знову залишимся iз вiдкритими дверима. Вважаю що 270 гривень без встановлення нових дверей це занадто - пiзнiше проблема таки зявится. З приводу 2 дверi - її можна залишити, так як користування нею не так часте як основною- необхiдно щоб лише вона закривалася i вiдкривалася по необхiдностi iз внутрiшньої сторони. Також в нас ще є 2 внутрiшнi дверi на яких потрiбно поставити доводчики. тому дану проблему потрiбно вирiшувати комплексно.
mvv
18.03.2013 18:55:37
А ще хвилює те що цей самий Цифрал спочатку говорив про 19 квартир а тепер 30 !Можливо необхiдно пiдшукати iншу органiзацiю яка б працювала з меншою кiлькiстю квартир та вирiшила питання установки домофонної системи.
Jul
18.03.2013 19:17:40
Уже путаница пошла. Прочитайте внимательно предыдущие несколько сообщений от Люлек. 22о грн это домофон на одну дверь с ее заменой и необходимо для этого 19 квартир. А 270 грн это по домофону на каждую уже уставленную дверь(без замен дверей) и необходимо для этого 30 квартир. И это не Цифрал меняет условия, а мы подбираем варианты. А вообще приходите на собрание с деньгами))соберемся, решим и запустим процесс!
Lulek
18.03.2013 19:28:40
mvv: А ще хвилює те що цей самий Цифрал спочатку говорив про 19 квартир а тепер 30 !Можливо...
По поводу других организаций. Вопрос прорабатывался и у других организаций получалось намного дороже чем у Цифрала. Кому интересно могу переслать письма с просчетами от "других" организаций.
Lulek
18.03.2013 19:30:53
waldemar: "не меняя дверей установить на эти же 2 двери домофонные системы «Цифрал»" - наскiльки...
Технически возможно. Этот вариант прорабатывался с представителем Цифрала.
Lulek
18.03.2013 19:40:35
mvv: Добрий вечiр сусiдам! Дуже хвилює питання операцiї домофон в 6 пiд`їздi на даному...
По поводу доводчика на второй двери. Доводчик там не поможет. Нужно менять и существующий замок, ибо дверь не возможно закрыть снаружи - плохо работает замок. Кто не верит, может попробовать сам.
mvv
18.03.2013 19:48:22
Так згiдний, процес потрiбно запускати, а то з настанням потеплiння в пiдїзд начнуть ходити всi хто треба i не треба. Вищезгаданi повiдомлення всi я читав, але знову хочу наголосити що старi дверi нам не потрiбна бо з нею можуть бути проблеми а також ще iснує проблема доводчикiв других дверей. Тому це питання потрiбно пiдiймати, так як потiм ми до цього вже не будемо повертатися. Тому потрiбно зразу збирати грошi на все а то потiм знову таки будем збиратись пiвроку.
waldemar
19.03.2013 05:58:11
Те, що потрiбно робити все, а не вiдкладати - нiхто i не сперечається. Але квартир у пiдїздi - 36. А кошти потрiбно збирати з усiх. Спробуй, тепер i вiднайди усiх власникiв! А ще треба їх переконати, що це потрiбно. Ми знову зберемося 23-ого, 19 квартир, нам це потрiбно. А решту? Хто за них платитиме? Пропоную нашу проблему вирiшувати через Мелiоратора, його телефонної бази. Без неї - ми не зберемо необхiдної кiлькостi людей. А ще кожен новий скаже - менi треба подумати... тому часу не так багато. А вже вiд усiх бажаючих будемо i визначатися, що робити: однi дверi, чи 2 системи...
mvv
19.03.2013 06:53:51
Якби всi жителi нашого пiдїзду вiднеслись до цього серйозно, то не було б нiяких проблем. Питання закриття дверей стосується кожного жителя пiдїзду i думаю що i обяви бачать на вхiдних дверях чимало людей так як вони висять не один день i на форум багато заходить. Тож шановнi жителi вiднесiться до цього серйозно-- для цього не так багато потрiбно.