byanka
29.06.2011 12:43:14
Не подписывали еще, поедем наверное завтра в офис, хотя в том договоре, что у нас есть и так прописано, что до подписания договора купли-продажи перепланировку делать запрещается
fotik
29.06.2011 13:13:16
у меня тоже в договоре прописано что я обязуюсь не делать перепланировки до заключения основного договора
bormashina
29.06.2011 13:13:29
скажите пожалуйста новый адрес Гаранта
Alyonusik
29.06.2011 13:29:23
а что у Гаранта поменялся адресс???
bormashina
29.06.2011 14:04:49
Мне сказали что Гарант теперь в центре, где-то в районе вокзала. На сайте старый адрес. Или я что-то путаю?
byanka
30.06.2011 06:23:53
Гарант там где и был сегодня там была жена, воду и электричество сказали включат, когда подпишут все договор на подачу електрики и воды. он будет подписыватся при сдаче дома, где то в конце июля
gala13
30.06.2011 11:08:43
Уважаемые соседи, кто мне подскажет, когда можно и нужно с котлом решать?. А то в отпуск собираюсь, а этот вопрос не решен. З. В не дозвониться, ключи, я так понимаю, давать 1 июля не будут. Если кто-то поставил котел, поделитесь информацией, сколько по деньгам и времени занял.
loveinspirer
30.06.2011 11:37:58
Скажите пожалуйста, если не будет газа до холодов, кто как будет топиться? И еще вопрос ГЖ сказал что будет вода, но если не будет тепла в минусовую погоду, то не может быть и воды (так было на Чехова 4), что кто думает по этому поводу? Возможно ли справиться без газа и воды или вода все таки будет? С ув. инвестор с Чехова1
konyk
30.06.2011 11:57:51
Вельмишановнi сусiди.
Вчора 29.06 був на аудiєнцiї у директора будiвництва пана Вiшнякова А. П.
Отож по результатам бесiди:
Свiтло обiцяють дати хоч завтра, треба зв"язатися з енергетиком Євгеном Генадiйовичем, пiдписати договiр з Гарантом на електропостачання, записати покази лiчильника й да буде свiтло.
По водi, вiн при менi зателефонував Андрiю Пилиповичу (вiн же робить опалення) й дав задачу до суботи органiзувати можливiсть подачi води в квартири й перевiрити каналiзацiю. Так само треба буде пiдписати договiр й зняти покази лiчильника й лийся вода струмком...... прямо в каналiзацiю.
Також сказав що газ планується в вереснi, але до кiнця липня, треба всiм встановити котли, щоб не було затримок.
Також до 15 липня написати всi зауваження по квартирi, для доопрацювання. Й подати Солнцеву Володимиру. Хто такий не знаю.
Також казав, що якщо за собою не будемо вивозити смiття, пiд час ремонту, то вимкнуть всi комунiкацiї аж до здачi. Отож будьмо чемнi й не лишаємо смiття на територiї.
Благоустрiй обiцяв аж в серпнi.
А вже нотарiальнi документи не казали термiни. Але чуйка в мене що десь ближче до зими. Й погана новина, згiдно наших попереднiх договорiв, ми платимо при оформленi 7% вiд цiни по БТI, 1% пенсiйний 1% госпошлина 5% з прибутку фiзичної особи - продавця. Й всi вони перелiченi в нашому договорi, де вказано, що покупець має їх сплатити :-(. Отож готуймо грошi.
Висновок, посилайтесь на Вiшнякова Анатолiя Павловича й вимагайте воду й електрику. До речi, сьогоднi з Яною з 2 квартири пiдходили до Євгена (енергетика) наче завтра обiцяв вже мати бланки договору й грозився швидко подати електрику. А по водi дзвонив Пилиповичу, каже за тиждень має вирiшити.
Прохання не звертатися по цим питанням до не компетентних осiб ( наприклад Зої Володимирiвни, вона займається продажем й документами й все), директор будiвництва все толком роз`яснив й дав команди. Тому вимагаймо їх виконання, у вiдповiдальних осiб, про яких я вже писав, а не сiємо панiку, переказуючи вислови людей, якi цi питання не вирiшують.
zolota-ribka
30.06.2011 12:12:57
konyak :А вже нотарiальнi документи не казали термiни. Але чуйка в мене що десь ближче до зими. Й погана новина, згiдно наших попереднiх договорiв, ми платимо при оформленi 7% вiд цiни по БТI, 1% пенсiйний 1% госпошлина 5% з прибутку фiзичної особи - продавця. Й всi вони перелiченi в нашому договорi, де вказано, що покупець має їх сплатити :-(. Отож готуймо грошi.
Думаю с 7% и 5% явно перебор, это ещё нужно согласовывать со всеми инвесторами. Потому что деньги вложены в квартиры не маленькие и почему мы должны за них платить со своего кармана. Мы так не договаривались, и в договоре у нас написано 3% нотариусу, 1% - в пенсионный, 1% - госпошлина, итого 5% вместе. Нотариуса своего найдём дешевле будет. Никто не собирается платить больше, да и платить не за что. Хватит и так заработали.