ЖК "Новатор", Буча, ул. В. Интернационалистов, 16

koketka-smile

koketka-smile

10.10.2012 11:28:15

Да и еще один трогательный момент, если газ не подадут до конца осени - зимой вам его уже никто не пустит ( это связано с каикми то нормами)

Цитувати

Yu14

Yu14

10.10.2012 11:39:04

Однозначно это не нужно замалчивать и принимать как должное, типа хорошо хоть построили, построить построили а…

Цитувати

G-2

G-2

10.10.2012 11:41:15

2кокетка:
Послушайте. А кто вам сказал, что я вам сказал, что репортаж нужно оформить итеде? Оформляйте как хотите, никому он все равно не понадобится. Вы никогда не сталкивались с "попаданием в репортаж". Это не вопрос, это утверждение. Вот вам новость: никто не попадает в репортажи бесплатно. Те же недострои платили разнообразным эстэбэ, тонисам и адинплюсадинам большие деньги за честь быть освещенными в их репортажах. Так что бэк ту скул.
И да, момент для меня не трогательный - я там не живу и все тактильно-хронологические переживания оставляю вам.

Цитувати

koketka-smile

koketka-smile

10.10.2012 11:59:04

Уважажемый G-2, про "попадание в репортаж " - мне как начальнику отдела маркетинга крупной компании, рассказывать не нужно! Есть "заказные репортажи"... я не спорю. Мы тут не об этом говорим. Да, и кроме иронии, я от Вас, к сожалению, дельных предложений тут не втречала. Ах да, я же забыла, Вы очень любите пролистывать форум и описывать участникам как они меняли свое мнение, или как перечили друг другу, или указывать на чужие ошибки, или хамить кому-то в литературной форме.
Мы пытаемся решить пролему - мирными или не очень способами - это другой вопрос.

Цитувати

G-2

G-2

10.10.2012 12:18:42

а от кого встречали?)) на всем форуме дельных предложений на моей памяти не попадалось.
я рад что вы вспомнили все забытое - вам, как Начальнику Отдела Маркетинга Очень Крупной Компании (что бы это ни значило) не пристало иметь слабую память. хотя, сдается мне, это вы только что основательно перелопатили форум в поисках компрометирующей скромного меня информации. еще более рад я буду если вы эту проблему решите - мирными или не очень способами. поделитесь, будьте так добры, результатами обзвона телекомпаний - уверен, все обитатели новатора будут счастливы наблюдать толпы пронырливых журналистов, перегрызающих друг другу глотки в погоне за такой сенсацией.

Цитувати

koketka-smile

koketka-smile

10.10.2012 12:42:30

Не придавайте Вашей персоне слишком много значения - это уже смешно. Уровень моего воспитания не позволяет мне ответить Вам должным образом

Цитувати

Mira_sl

Mira_sl

10.10.2012 13:12:04

Стiльки галасу от декiлькох чоловiк. Жах. Хоч би один поцiкавився в чому може бути реальна причина пробуксовки у вирiшеннi питання з пiдключенням газу. Я звiсно не спец, але спробую спрямувати обговорення в бiльш конструктивнiше русло. Бiля Новатора (чи бiля 1-го чи бiля 4-го будинку) стоїть ГРП (я не стверджую, але на те схоже). Для тих, хто не знає що це: ГРП призначений для пониження тиску газу з послiдуючою подачою до споживача. Напряму без грп запитати житловi будинки з магiстралi не можна. Представники сарафана казали за передачу розподiльчих газових труб на баланс ОСББ або ЖЕКа. Я вважаю, що йшлося саме про передачу ГРП на баланс конкретної юр особи. Пiсля того як у ГРП з`явиться власник її повиннi ввести в експлуатацiю (якщо так можна сказати) разом з Газ конторою.
Йдемо далi.
Для пiдключення конкретного будинку газ.iнспекцiя проводить перевiрку на дотримання проектних умов при монтажi газорозподiльчих мереж i газових котлiв. Обходять всi будинки перевiряючи кожну квартиру (в процесi можуть повiряти лiчильники i пiдписувати договори). Якщо грубих порушень не було, то в результатi дають газ на будинок.

Отже висновок:
Твердження, що газ не дадуть бо не створено ОСББ, має мiсце. Як я писав все впирається в запуск ГРП. А газ контора запустить ГРП якщо та буде на чийомусь балансi. Якщо буде запущено ГРП, то подача газу в будинки суто технiчний момент.

I в додаток до вище написаного iншими учасниками форуму:
Щодо зiбрань з метою штурму офiсу сарафану, то це доцiльно, якщо ви хочете зiгрiтися i просто згаяти час.
Щодо висловлювань про полiтичне пiдґрунтя я можу тiльки знизити плечима. Якщо так, то газу ми не побачимо до завершення каденцiї ВФЯ. I в такому випадку необхiдно штурмувати газ кантору, а не сарафан.

з повагою
ваш сусiд з кв. 26 буд. 16-б

Цитувати

Ihor_Bucha

Ihor_Bucha

10.10.2012 13:13:35

На минулому Бучанському виконкомi вже розглядалось аналогiчне питання приватного ЖЕКа ПП "Столичнi будинки" http://buchayebucha.net/news/290-na-chiyemu-boci-vlada.html але вiдправили на довивчення. 16.10.2012 буде черговий виконком на якому буде розглядатись питання опалювального сезону, а якщо поданi вiдповiднi документи то ще буде розглянуто питання ОСББ. Приходьде на виконком. Крiм того, таке питання контролює та розглядає ДАБК у Київськiй обл. звертайтесь i до них.

Цитувати

G-2

G-2

10.10.2012 13:20:44

koketka, это было смешным задолго до того как вы это заметили). и уверяю вас, я ни на секунду не сомневаюсь в уровне вашего воспитания.
увы, но это все не важно (хоть и презабавно): не думаю, что мы можем повлиять на сроки подключения угрозами привлечения журналистов, грозно гремящими на страницах форума. ведь признайтесь, никто никуда не звонил и даже не собирался. возможно причина и вовсе не в сарафане, а в киевоблгазе (апетиты и амбиции мелких самодержавцев в госучреждениях общеизвестны). хорошо бы жалоб каких-то пописать в разные места, но для этого нужно хотя бы знать причину нашего неподключения, а сарафан по своей давней традиции наврет с три короба..
насчет зависимости подключения от наличия осбб согласен - кто-то должен эксплуатировать внутридомовую сеть и грп. но ведь осбб зарегистрировали уже давно как, разве нет?

Цитувати

Mira_sl

Mira_sl

10.10.2012 14:04:07

Дякую Ihor_Bucha за посилання. Цiкава iнфа.
Створити ОСББ i зареєструвати це не значить що одномоментно вирiшиться низка питань.
Ми, як звичайнi обивателi, можемо лише припускати що i до чого.
Знаю тiльки, що у питаннi пiдключеннi нових енергопотужностей (газ, електрика) представники монополiй викрутять i висушать потенцiйного споживача i здеруть три шкури за те, що ти хочеш їм збiльшити клiєнтську базу.
У випадку новатора можливо декiлька чинникiв i перепон. I це можуть бути як внутрiшнi так i зовнiшнi. Ось як в статтi "На чиєму боцi влада?" (http://buchayebucha.net/news/290-na-chiyemu-boci-vlada.html): "... Далi розглядались питання встановлення автономного опалювання в приватних квартирах. Забiгаючи наперед повiдомляємо: дозвiл не отримав нiхто. Найзапеклiшим противником у цьому був директор ПП «Теплокомунсервiс» Пирч, який у якостi аргументiв, серед iнших, наводив цiнову рiзницю мiж закупiвлею газу пiдприємством (близько 1000 грн/м3) i продажу його населенню (760 грн/м3)...."
Про те, що питання розвитку автономного опалення приватних осель гальмується на всiх рiвнях влади, я вже чув, але не доводилось стикатись. А ось тепер наглядний приклад. Дiйсно треба сходити на засiдання виконкому. Але чи мають мiсце такi перепони у випадку новатора? Хто зна.
В принципi сарафан давав багато обiцянок, i поки що всi виконує. Так трохи не вчасно, трохи може не якiсно, але виконують. Якщо кажуть що газ буде, то скорiше всього що буде. От питання коли?

Цитувати
<< 171 172 173 174 175 ... 286
Архів