RUV_UA
22.05.2012 12:11:36
Хочу зачепити ще одне важливе питання, яке ранiше вже задавав, та нiхто не вiдповiв. В мене по договору площа квартири порахована з коефiцiєнтом на балкон 0,3. Саме так i написано в проектi (копiя планування квартири з папки проекту, яку менi завiрила менеджер). Але на сайтi написано остеклення в одне скло. По дiючим ДБНам остекленi лоджiї рахуються з коеф. площi 1,0, а балкони - 0,8. А це кожному з нас доплата приблизно 15-20 тис. грн. Така практика досить поширена зараз у забудовникiв щодо зайвого отримання прибутку. До того ж в подальшому при сплатi за опалення така площа буде включатися до опалювальної, тобто, платити доведеться бiльше - постiйно. В перших трьох будинках балкони та лоджiї не остеклювали. Думаю саме час задати таке питання КМБ, поки не почали застеклювати. Що ви на це скажете???
aliona963
22.05.2012 12:58:32
Судя по стройке, они балконы и лоджии не стеклят. Может, как в первых домах до 3 этажа застеклят.. В проекте конкретно не расписано что будут стеклить, а что нет и будут ли вообще. Лучше позвонить менеджеру и спросить. У меня все рассчитывалось как за не застекленный балкон.
iwonhiroshima
22.05.2012 13:17:05
Думаю, вiд менеджерiв мало чого корисного можна почути.
macandra
22.05.2012 13:19:40
RUV_UA: Хочу зачепити ще одне важливе питання, яке ранiше вже задавав, та нiхто не вiдповiв....
В планах квартир указано застеклен или нет балкон будет. И там же на плане указана площадь которую будете оплачивать за балкон.
warlock
22.05.2012 13:42:59
в первых трех домах в пятом подъезде (который выходит на вашу стройку) лоджии в 3-комнатных квартирах были изначально застеклены в одно стекло.
RUV_UA
22.05.2012 13:53:40
В планах квартир указано застеклен или нет балкон будет. И там же на плане указана площадь которую будете оплачивать за балкон.
======================
Я тепер нарештi зрозумiв чому в копiї такого як в мене плану квартири нумерацiя починається з третього поверху. I приписка є - "(згiдно проекту)". Очевидно, що по проекту першi два поверхи з остекленням.
Дякую за вiдповiдь.
Denysen
23.05.2012 12:24:27
Расскажите про "додаткову угоду" которую некоторые подписывают сейчас, о чем она, за что доплачивать и т. д.?
tivim
23.05.2012 13:35:07
Привет будущим соседям! Тоже внесли в понедельник 98% от стоимости квартиры. По поводу "додатковой угоди" нам звонили. Связана она с тем, что поменялись реквизиты для оплаты. Сейчас оплачивать ничего не нужно. Доплатить нужно будет после обмеров БТИ оставшиеся 2% плюс разницу между заявленной площадью квартиры и тем, что намеряет БТИ. По-моему так.
Denysen
23.05.2012 13:58:41
tivim :
24.05.2012 06:59:34
Вчера ездили в КГС, по поводу сдачи дома нам обьяснили ситуацию... в лучшем случае это сентябрь, в худшем - ноябрь... расстроились...