Lidl
19.09.2013 07:22:56
Ув. Заствройщик, сообщите срок подключения газа, оформления документов (хотя бы предварительные).
Кстати, Владимир, который проверяет газ. котлы говорил, что 1-й порадный замечаний по газу почти нет.
jkz
19.09.2013 13:23:03
Пропоную всiм "подоставати" забудовника з газом. Потрiбно дiяти разом, а не поодинцi питати, коли буде газ... Жителька нашого будинку казала, що вологiсть в квартирах перевищую всi норми вдвiчi))) Дощi йдуть кожен день, сирiсть ще бiльша буде!!!Давайте якось разом дiяти!!!якi пропозицiї???
jack
20.09.2013 18:16:01
уважаемый астройщик. проясните ситуацию с гаом. Почему молчите???
jkz
03.10.2013 06:07:50
Жильцi нашого будинку пропоную вiд пасивного роздратування про газ перейти до активних дiй. давайте в суботу зустрiнемося з Алексєєнком i його про все запитаємо. При всiй повазi до Володi, але газовий iнспектор, з його слiв, мав ще бути на тiй недiлi. Всi, мабуть, памятають iсторiю на Київський, ми ж не хочемо, щоб ситуацiя повторилася i з нашим будинком.
I так, для загальної iнформацiї, вже нашi сусiди переклеюють шпалери через грибок, у iнших у системах опалення (колонки, тепла пiдлога)вода, яка при найменщих морозах замерзає, тодi допобачення i ремонт i тепла пiдлога...
Одним словом, питань багато, недоробок по будинку теж...(козирки над пiдїздами, фасад ще й досi недороблений, дитячою площадкою i "не пахне")Крiм того, питання iз смiттям надалi актуальне...
Givv
03.10.2013 12:36:28
Поддерживаю! История с Киевской повторяется.
Последние 2 недели вообще тихо с газом
jkz
03.10.2013 12:44:30
Я передзвоню в Новосел i запрошу Алексєєнка до нашого будинку, можливо вiн захоче зайти в гостi, погрiтися)))
Life2003
03.10.2013 12:54:15
Почти тоже самое происходит и на Лермонтова 6д. и на других объектах Ирпеня- застройщик Акрополь групп, только нам хоть газ вовремя включили, я так посмотрю что в основном все застройщики это не хорошие дяди которые просто рубят деньги на пустом месте при этом не плохо себя чувствуют, обманывая людей вложивших денег, надеясь на качественное строительство своих квартир (домов).
А на Пушкинской 62E я вообще не представляю где можно поставить детскую площадку и мусорные баки, ведь придомовой территории практически нет.
jkz
03.10.2013 13:32:46
Ну я б так критично про них не говорила, забудовник, здається, по совiстi все робив, вчасно будинок закiнчили, фасад дороблюють, а от пiдключення газу i покаже, хто є хто, i в кого якi прiорiтети....
jkz
03.10.2013 14:37:13
Свiжа iнфо!!!! Казали, що завтра будуть ходити i перевiряти котли.
Alexmac
03.10.2013 15:04:35
Не плохо было бы сразу составить список с недочетами и выложить на форум.