Ирпень ул. Пушкинская, 62Е

jkz

jkz

31.10.2013 18:35:25

Нова iнформацiя!!!! Менi телефонувала наша сусiдка, вона спiлкувалася з сином застройщика, який наразi за все вiдповiдає. Вiн сказав, що документи в архiтектурi на пiдписi, декларацiю про завершення будiвництва не пiдписують, вiдповiдно i газ не пiдключають. Сказав чекати до 15 листопада, максимум до 15 грудня!!!!! Сусiдка пропонує пiдключати телебачення, нехай вияснять, хто говорить правду. Якi пропозицiї????

Цитувати

Lidl

Lidl

01.11.2013 07:17:21

Давайте проводить собрание. На суботу? кто за?

Цитувати

Lyly21

Lyly21

01.11.2013 07:48:47

Пiдтримую iдею з телебаченням, давайте запросимо ТСН на нашi збори, i нехай забудовник пояснить з чим пов"язана затримка з пiдключенням отоплення, а ТСН перевiрить його слова!

В Квартирах псується ремонт, почався грибок! Хто оплатить наш зiпсований ремонт???!!!

Сьогоднi вночi був заморозок, чого чекати далi!??????

Цитувати

jkz

jkz

01.11.2013 08:23:49

Збори будуть в недiлю на 12 годину, так як в суботу багато хто працює. Я Володi передала, щоб вiн запросив забудовника, бо вiд мене трубки вiн вже не бере..... На рахунок телебачення, то та сусiдка, про яку я вище писала, казала, що її родичi жили на квартирi, де 2 роки не було газу, а недавно їх по телебаченню показали i почали вже рити траншею пiд газ. я сама не бачила i не чула про таку ситуацiю в iрпiнi, але не вiд однiєї людини чула, що їх показували по новинах...

Цитувати

Marina88

Marina88

04.11.2013 10:06:48

Добрый день! Чем вчера закончились сборы? По поводу газа что то решилось?

Цитувати

jkz

jkz

05.11.2013 06:56:26

Всiм доброго дня. Ось звiт наших зборiв.
Перше питання - газ. Його не буде аж до 14-15 грудня. Документи, а саме, декларацiя про завершення будiвництва, поки на пiдписi, а без неї газовщики газу не дадуть. Кiнцевий строк пiдпису декларацiї - кiнець листопада, тодi вiдразу почнуть газ пiдключати.
Далi на зборах Володя сказав, що до кiнця цього тижня подороблюють площадки, накриття, смiтники поставлять, почнуть огорожу робити.
Вирiшили слiдуючi збори зiбрати 01 грудня, тодi i почуємо, чи декларацiя пiдписана...
Здається, все. Отакi незовсiм хорошi новини....

Цитувати

Lyly21

Lyly21

11.11.2013 18:56:16

Нам газ ещё не подключили, а тариф по Ирпеню уже подняли почти в 3 раза!!!!
http://vesti.ua/kiev/24172-osmd-pod-kievom-objazali-platit-za-gaz-v-3-5-raza-dorozhe

Цитувати

jkz

jkz

12.11.2013 15:52:39

http://avkirpin.blogspot.com/2013/11/blog-post.html
Проте тепер жителям цоколя повезе. Вже почали дiяти новi тарифи, наскiльки менi вiдомо. Потрiбно лише довiдки зробити i з ними йти i пiдключати договора...

Цитувати

jkz

jkz

21.11.2013 07:35:06

Доброго дня, шановнi iнвестори. В цю недiлю (24.12.2013 р) вiдбудуться збори. Питання деннi:
смiттєвi баки, якi так i не стоять, i зi слiв, представника забудовника вони їх не хочуть ставити;
фарбування у пiдїздах сходiв;
дороблення навiсу;
дитяча площадка;
огороження будинку, частково його можна вже робити, а не чекати морозiв;
поштовi скриньки, вже до речi листи пiшуть сусiдам, а через вiдсутнiсть пошти, вони валяються пiд пiдїздом (я особисто таких лист найшла для сусiда);
Всiх чекаю. На зустрiч запрошу забудовника i вiдповiдальну особу за це все....
До зустрiчi

Цитувати

jkz

jkz

21.11.2013 07:37:43

Зустрiч на 12.00

Цитувати
<< 33 34 35 36 37 ... 39
Архів