jkz
25.11.2013 15:32:31
Черговий звiт по зборах, якi вiдбулися в цю недiлю.
Був присутнiм Володя, забдовника не було. Вирiшили:
1. Почати робити огородження (частково, щоб потiм не рити яму для пiдключення газу пiд забором);
2. Доробити навiси у пiдїздах (пiдшити вагонкою)
3. Зробити прохiд бiля 1 парадного у загорожi, дати ключi iнвестрам вiд калiтки
4. Представник нашого будинку Свiтлана має сьогоднi зустрiтися з забудовником i разом з ним укласти договiр на вивiз смiття. iНФОРМАЦIЮ щодо цiєї зустрiчi взнаю вчечером i потiм напишу i Вам. У звязку з цим я буду збирати грошi на вивiз смiття за 2 мiсяцi наперед, щоб Свiтлана не переживала, що оформила вивiз смiття на себе, а нiхто не платить. Суму на вивiз ще не знаю.
5. Дороблять на цьому тижнi пiдїзди нарештi, пофарбують схiдцi.
6. Бiля 1 парадного доставлять огородження цоколя, щоб дiти не падали туди.
7. Мають поставити фiксатори на вхiднi дверi (щоб дверi не зачинялися, коли потрiбно завести каляску, чи щось iнше).
8. Ну i нарештi мають посавити лавочки та дитячу площадку.
9. Крiм того, почнуть робити мiсце для паркування автомобiлiв.
Ось i все. Наступнi збори пройдуть 01 грудня на 12 00, як i домовлялися ранiше. Присутнiм обовязково буде забудовник, ну i звичайно покличемо Володю, щоб прозвiтував за всю роботу, яку на цьому тижнi зробили, чи недоробили, будем бачити...
Вищеперелiченi дiї маюь бути зробленi цього ТИЖНЯ!!!!!
ВАЖЛИВО, в Iрпiнi якiсть води дуже погана. На зборах сусiд принiс фiльтр темно-коричневого кольору, ЖАХ, при цьому через нього пройшло пару кубiв води. МИ вирiшили поставити систему по очистцi води для всiх квартир. Наш iнвестор має взнати вiдповiдну iнформацiю, цiну, вартiсть обслуговування системи i т.i. ПРОХАННЯ, НАПИСАТИ СВОЇ КОНТАКТИ МЕНI НА ПОШТУ, ХТО I ДОСI ЦЬОГО НЕ ЗРОБИВ, з метою зборiв коштiв для цього. На водi економити не потрiбно, адже її якiсть впливає, в першу чергу, на здоровя наше, а потiм на побутову технiку. Ми з котла спустили воду, вона була темно-коричневого кольору(((. Системи очистки води дуже актуальна. Можливо, в когось є iнформацiя щодо цiн такої системи, прошу написати i пiдготувати iнформацiю до наступних зборiв.
З повагою,
Я)
Всiм гарного дня i до зустрiчi через тиждень (01.12.2013 р.)
Sashylya
25.11.2013 20:04:45
Так же забыли указать
10) доделать водосточную трубу возле парадного 1.
11) просьба уточнить, будет ли делать застройщик "резинку" на лестницу, чтобы зимой было не так скользко?
Так же в субботу 30.12.2013 с 09.00 утра будут ходить по квартирам регулировать окна.
jkz
02.12.2013 12:52:43
Всiм привiт. В цю недiлю були збори. Присутнiм був Володя, сказав що помаленько всi роботи робляться по благоустрiю. Дуже гарно зробили пiднавiси, колiр бiленький, акуратно дивиться. Почнуть робити парковку помалу...
В суботу 07 грудня 2013 р буде знову зустрiч iз забудовником... а так нового нiчого....
Lyly21
02.12.2013 16:28:38
Не соглашусь с jkz! Есть новости, после вчерашнего собрания! Застройщик забил на инвесторов и не пришел на собрание, мало того он ещё и трубку не брал!(((( Что прошу считать высшей формой не уважения и полного плевательского отношения!
Думаю, что это и есть ГЛАВНАЯ НОВОСТЬ нашего собрания!
deser
04.12.2013 20:40:28
Уважаемые соседи, просим присутствующих на будущем собрании в субботу 07.12.13 в 12.00, будьте любезны, запишите обращение нашего глубокоуважаемого застройщика на видеокамеру (в связи с отсутствием многих соседей на данном собрании, по объективным причинам). Это также необходимо, как доказательство в случае привлечения к нашему вопросу СМИ.
Выслушивать обещания уже надоело. Нельзя сидеть сложа руки.
Действовать необходимо ВСЕМ.
jkz
10.12.2013 12:27:54
07/12/2013 збори вiдбулися. Мене особисть не було, але передаю iнфу про яку менi розказали....
Документи на той момент ще не були пiдписанi. Затримка вiдбулася зi слiв забудовника через конкуренцiю, яка йому заважає))) Коли буде газ поки нiчого не вiдомо. Єдина рiдiсна звiстка, за свiтло ми не будемо взагалi платити, навiть за попереднi перiоди. Будемо грiтися конвекторами. Присутнi запропонували купити електро котли, з майбутнiм поверненням коштiв, але забудовник вiдмовився, апелював це тим, що будуть "пропки вибивати".
З приводу смiття, телефонувала наша сусiдка, яка буде займатися смiттям, то їй пiдсунули договiр, за яким ми самi маємо купити баки (залогова варiсть декiлька тисяч грн). Будемо шукати компромiсу, це питання потрiбно вирiшити.
Дитяча площадка, лавки, парковка, огородження, зi слiв забудовника, другоряднi завдання, цим нiхто наразi не займається...
Вся iнформацiя отримана через сусiдiв, якi були на зборах, якщо якiсь неточностi, прошу доповнити, чи виправити мене...
До речi, вчора ходили з БТI i замiряли квартири...
Всiм гарного дня)))
Alexmac
10.12.2013 16:10:22
Соседи, добрый вечер.
На собрании обсуждалось, что вчера-сегодня застройщик должен был предоставить информацию о подписании декларации на начало строительства. Есть ли у кого-либо такая инфа?
Заранее благодарю за ответ.
Alexmac
10.12.2013 16:12:15
to jkz
и что намеряли из БТИ - расхождения по квадратуре с планом есть?
jkz
11.12.2013 07:16:05
Не знаю щодо замiрiв БТI, але влiтку ми телефонували в Новосел i нам сказали, що наша площа збiльшилася, а цього разу перемiряли-зменшилася. Не факт, що у всiх такi розбiжностi. Краще зателефонувати в офiс i уточнити
jack
11.12.2013 08:42:54
дайте номер новосела