ЖК "Львовский", Петропавловская Борщаговка, ул. Львовская

A_lex

A_lex

31.07.2013 13:35:04

ОП не знает, кого ограбили. в голове не укладывается комичность ситуации.
говорят звоните прорабу.
насколько я понимаю что ОП для того и создан что б контактировать с клиентами, но нет. главное контактное лицо - прораб.

Цитувати

A_lex

A_lex

31.07.2013 13:39:15

номер которого никто не знает. указанный в таблице номер - сказал что он уже не прораб. у меня ощущение что ОП это просто дармоеды, потому что люди и так покупают квартиры, не зависимо от них. ну и смена прорабов как перчатки мне тоже не понятна. кому звонить - непонятно.

Цитувати

ОлегЩ

ОлегЩ

31.07.2013 13:54:49

bogot: Кватерчуковi квартири.
Коротка iсторiя про неприємний випадок на будiвництвi....

Ситуация абсолютно однозначная: застройщик пожлобился на нормальную охрану, нанял вороватых строителей, пусть расхлебывает, при чем тут инвестор.
“Ви взагалi не маєте права бачити своєї кавартири, поки будинок не здадуть, а це не ранiше кiнця вересня. Ми вам пiшли на поступки, а ви тут влаштували бардак своїм ходiнням по квартирах коли заманеться!” - Запамятовал на нервах что в ПД четко прописано - (обеспечить покупателю беспрепятственный доступ на стройку) не дословно но смысл такой.

“Я Кватерчук” - вiдповiдає урочисто, - “людина, якiй ви всi платите грошi i це мiй будинок, тому я маю право викинути вас звiдси!” - прям не знаю что и сказать....?

Цитувати

toothoff

toothoff

31.07.2013 14:04:21

Соседи, читайте ПД - там вроде указано, что доступ на стройплощадку застройщик обязан предоставлять.

Нервы бывают у всех (9 котлов на 5000 грн = 45000 грн плюс двери по 1000 грн), я бы не придавал этому значения.
Просто автор попал в не то время не в то место.

Цитувати

bogot

bogot

31.07.2013 14:18:03

кожен зi своєї дзвiницi кричить, поки це не стосується їх особисто, то все номально, мовляв, таку поведiнку можна зрозумiти

Ким би "Вiн" не був - вiн повинен був чи представитись чи хоча б спiлкуватись нормально. Те що на територiю потрапляє будь хто - це проблема Кватерчука i забудовника. Та зганяти злiсть на iнвесторах вiн не має права.
На запитання як я сюди пройшов - вiдповiв "Йому" - нормально як i всi. Вiн сказав - що сюди i заходити i знаходитись тут заборонено. Так нехай повiшають знак - стороннiм вхiд заборонено.

виправдовувати Кватерчука нiколи не стану (i мене обкрадали на чималу суму, та це була особисто моя проблема)

Цитувати

toothoff

toothoff

31.07.2013 14:30:45

bogot, я застройщика не оправдываю.
Но на горячую руку наговорить можно все.

Цитувати

AquaMarin

AquaMarin

31.07.2013 14:41:46

Дорогi сусiди! Сьогоднi подзвонила просто поцiкавитися, коли видадуть усi ключi... i виявилося, що наша квартира у списку 9 "Щасливцiв"((((((((, одразу ж поїхали з чоловiком. Отже-дверi тут нi при чому, цiлi, вiдкрили своїм ключем. Залiзли через вiкно, бо видно слiди на пiдвiконнi. Як????Велике питання, бо перевiряємо перед виходом на 100%!!! Наш котел, як виявилося не встигли винести,i нам його повернули! Рекомендую власникам квартир 1 поверху, пiд якими є дах майбутнього офiсу перевiрити свої квартири. Добре нiчого iншого в квартирi не зачiпили!!!!

Цитувати

lex12005

lex12005

31.07.2013 14:42:27

toothoff, в его случае нельзя!
Он работает в сфере продаж и не имеет права на такое отношение к клиентам.
Хотя конечно, сравнивать его с менеджерами из нормальных компаний не стоит...

Цитувати

AquaMarin

AquaMarin

31.07.2013 14:47:32

З хорошого, вже видають ключi квартир Волинської 9! Можна звертатися у офiс #7 Газовi лiчильники вже опломбованi!

Цитувати

Kolosina

Kolosina

31.07.2013 15:02:00

Хах, я бы на месте застройщика тоже распереживалась, увидев что возле стройки шастает "паренек с велосипедом")

Цитувати
<< 420 421 422 423 424 ... 732
Архів