dima_zp_ua
25.10.2013 08:29:52
Губернатор области приказал местным чиновникам разработать механизм безболезненого перевода, а пока НКРЕ должно сделать тарифы как для населения
dima_zp_ua
10.02.2014 10:21:25
Новые приколы от Рэса, благодаря авки мы с октября месяца перезаключили договора, на такие как у "Людей", и что вы думаете всё нормально?! как бы не так, прислали счета и как интересно всё посчитано, вместо разбивки по месяцам с градацией до 150, от 150 -до 800, и свыше 800 они посчитали всю сумму в один месяц и дальше соответственно с градацией, но это не самое смешное, самое смешное, что к этим цифрам они добавили ещё 2000 кв. сверху от реальных показателей счётчиков и рекомендуют ещё половину заплатить как бы наперёт. Вот такие у нас дела в стране.
LILI88
04.04.2014 11:16:44
Добрый день, поделитесь новостями, что с тарифами и какие документы надо что б перезаключить договор. Спасибо.
dima_zp_ua
14.04.2014 14:43:12
15 квiтня Мiнiстерство енергетики та вугiльної промисловостi України проводить пряму гарячу телефонну лiнiю Кабiнету Мiнiстрiв. Власники цокольних квартир мають поставити якомога бiльше питань щодо своєї проблеми.
Дзвонити потрiбно у вiвторок 15 квiтня з 14.00 до 16.00 год. за номером 254-05-65.
Власник помешкання має запитати, чи вирiшено питання встановлення тарифу на електроенергiю на постiйнiй основi. I якщо нi, то коли воно буде вирiшено.
Приклад: Я, Петро Iванович Васильчук з Iрпеня. Мешкаю в примiщеннi, що знаходиться в цокольному поверсi новобудови. Факт мого проживання пiдтверджено актом огляду примiщення, комiсiєю, створенною на пiдставi розпорядження мiського голови та затверженого пiдписом мiського голови та круглою печаткою та використовую електроенергiю виключно в побутових цiлях ( це затверджено пiдписом представником Iрпiнського районного пiдроздiлу Київенерго). Хочу запитати, коли менi буде встановлено тариф як для населення на постiйнiй основi.
Закликаємо усiх мешканцiв цоколiв проявити активнiсть. Про результати i свої враження написати згодом в коментарях пiд цим повiдомленням.
Fedya
14.04.2014 18:32:15
думаю мiнiстерству зараз не до цоколей