Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Ващенко, 3, стройплощадка 9 (Аркада)

Bambor

Bambor

25.05.2011 05:44:06

Serafim:
Bambor :
24.05.11 / 00:09
Я ж на встрече рассказывал о данной ситуации:...

Да, я помню разговор на встрече. Спасибо. Меня в данном случае волнует, кто либо уже приглашения получал от Аркады (и подписали допсоглашение) или необходимо самому напрашиваться? Просто со всеми этими передрягами неясна ситуация (подписывать-или не подписывать, пока вся передряга неутрясется?

Цитувати

Serafim

Serafim

25.05.2011 06:04:36

kotu:
Серафим, а Вы не заметили сколько этажей успели поднять в первой секции до остановки...

Подняли до 18 этажа - но он не накрыт и считать его пройденным не считается возможным.

Цитувати

Serafim

Serafim

25.05.2011 06:10:12

Bambor:
Да, я помню разговор на встрече. Спасибо. Меня в данном случае волнует, кто...

Вот тут вот не знаю - я сам заехал и переделал сертификат и подписал допсоглашение. Но у меня сроки совпали практически день в день по выплатам. И получается, что в договоре о уступке еще миськбуд, а в сертификате и допсоглашении о участии в ФФБ уже "Молодежный квартал". После консультации с юристом получил уверения, что это ни коим образом не влияет ни на что - на момент уступки заправлял Миськбуд и права уступки я получил от него.

Цитувати

Arkada

Arkada

25.05.2011 06:30:29

Шановнi довiрителi, надаємо Вам звiт щодо ситуацiї на будiвельних майданчиках:
ж/б №7 – в пiдвальних примiщеннях виконується перевiрка та налагодження сантехнiчного обладнання;
ж/б №8 – закiнчується благоустрiй прибудинкової територiї, виконуються фасаднi роботи (цокольна плитка), пусконалагоджувальнi роботи лiфтiв, внутрiшнє оздоблення;
ж/б №9 – роботи не виконуються. Як ми вже повiдомляли, пiдряднику було надано попередження вийти на майданчик до кiнця тижня, у iншому випадку роботи розпочнуться силами iншого пiдрядника;
ж/б №3 – працює бригада електрикiв, виконуються пусконалагоджувальнi роботи лiфтiв.
Шановний Jackas, як запевнив Голова Правлiння ВАТ КМБ-3 в телефонному режимi, сьогоднi вiн надав розпорядження поновити iнтенсивнi роботи на будинку, але у зв‘язку з банальним «людським фактором», а саме, хворобою начальника БМУ, декiлька днiв буде затримка;
ж/б №6 – сьогоднi було виведено бригаду малярiв на об‘єкт, завозили панелi, завтра заплановано вiдновити монтажнi роботи;
ж/б №2 – роботи ведуться в звичайному режимi;
ж/б №11 – роботи ведуться в звичайному режимi.
Шановний Lirik, продовжувати будiвельнi роботи на Вашому будинку буде Трест ВАТ КПШБ-2, який залишається виконувати функцiї генерального пiдрядника i зараз досить iнтенсивно вiдпрацьовує питання договiрних вiдносин з iншими пiдрядниками та планує на наступному тижнi прискорити будiвельнi роботи на ж/б №11.
Також повiдомляємо, що ТОВ «Фiрма «Девелопер» до цих пiр мало доступ не до всiєї документацiї з причин виконання функцiй забудовника ТОВ «Укрмiськбуд-1». Маючи запевнення ТОВ «Укрмiскбуд-1» в тому, що по будинку №7 виконано всi роботи, ТОВ «Фiрма «Девелопер» одразу пiсля повернення функцiй забудовника почало перевiрку повноти та правильностi документiв, пов‘язаних з проектною та технiчною документацiєю. Результати ми Вам повiдомимо пiсля з‘ясування деяких питань.
Шановнi довiрителi, дякуємо за пiдтримку та розумiння ситуацiї, просимо не вдаватись в панiчнi настрої, оскiльки Банк не має намiру покинути Вас напризволяще.

Цитувати

Alfa8808

Alfa8808

25.05.2011 06:37:53

Alex_777: По информации из достоверных источников, деньги у Аркады есть. Конфликт с застройщиком...

Да, и мы слышали информацию о том, что спор политический... будем надеятся:(

Цитувати

supersn

supersn

25.05.2011 09:29:07

На сколько я вижу.. с нашим - 9ым домом самая большая проблема....
А. интересно почему? Б. Чем он отличается от 8го в плане ДБК-4?

Цитувати

Olympic

Olympic

25.05.2011 09:37:56

8-ой практически построен, завершить работы - дело пары дней. А на 9-ом работы и работы, в том числе с участием ДБК-4

Цитувати

Odrick

Odrick

25.05.2011 10:11:33

Дамы и господа. На закрытом форуме до пятницы можно добавить дополнительные интересующие вопросы к Аркаде, которые будем задавать на встрече.

Цитувати

Alex46

Alex46

26.05.2011 04:16:40

Alex_777: По информации из достоверных источников, деньги у Аркады есть. Конфликт с застройщиком...

Цыган бил цыганку до того, когда она шла по воду (мы же в нашей стране живём)

Цитувати

peters2007

peters2007

26.05.2011 06:56:39

А чего она по воду шла?

Цитувати
<< 85 86 87 88 89 ... 875
Архів