i00matolog
01.10.2013 10:45:14
Oberst:
Очень актуально! Мы тоже на следующий год в первый класс. Причем, несмотря на...
забрали из логоса дочку.
из 9 в 10 класс
старшая школа - отвратительный педагогический коллектив
младшая школа - нормальный коллектив
Директор школы - суть хозяйственник, к образованию имеет лишь посредственное отношение.
В школе идет вялотекущий конфликт между ним и заведующей учебной частью.
Ротация кадров в старшей школе - сумашедшая.
За полгода учебы у дочки сменилось два преподавателя математики.
Shapka
02.10.2013 06:54:04
4 дом
Сьогоднi почали роботу над дашком над входом. Повиннi працювати 2 днi. Робота 6200 грн. Виконавцi по рекомендацiї нашого сусiда.
Iз ЖЕКа прийдуть малярi робити вiдкос на дверях, якi вiд вантажного лiфта.
Oberst
02.10.2013 10:30:21
i00matolog:
забрали из логоса дочку.
из 9 в 10 класс
старшая школа - отвратительный...
Круто! Что уж тогда говорить об обычных школах!
Shapka
02.10.2013 13:40:18
4 буд
Хто хоче стати головою iнiцiативної групи в нашому будинку, напишiть менi в конверт або тут на форумi зголосiться. Пiсля оплати дашка над входом передам Вам iнформацiю, касу, вiдзвiтую про витрати i тд. Я припиняю свою дiяльнiсть в цьому руслi.
crazy_profesor
02.10.2013 14:06:13
4-й дом
Оксан, снова нервы потрепали?:)
Непроизносимый
02.10.2013 14:21:00
Соседи, тут в стране бардак http://jurliga.ligazakon.ua/news/2013/10/2/98793.htm
Так что если у вас етсь знакомые нотариусы, подключенные к реестру собственности, попроверяйте через них быстро, остались ли вы собственниками того, что на вас было зарегистрировано, на всякий случай, после того, как реестр запустят заново.
Shapka
02.10.2013 14:25:53
crazy_profesor, Женя, я давно зрозумiла безперспективнiсть цiєї роботи (для себе особисто). I поставила для себе срок - зроблю дашок i припиню цим займатись.
Така робота займає багато часу i ще бiльше нервiв. Краще все це витрачати на свою сiм`ю i дiтей. Але хто є бiльш залiзним, анiж я, той може перейняти естафету. Бо разом iз тим це приносить i задоволення.
Приклад: висадила квiти. Заглядала, чи ростуть, поливала. Ростуть! Клас! Двiрник покосила.
Сусiди висадили каштани маленькi, потiм горiхи волоськi. Ми з дiтьми поливали, ховали їх вiд сонця. Вони росли! Клас! Лiтом двiрничка покосила каштани, сьогоднi побачила, що новий двiрник покосив горiх, вейгелу (бiля якої я обкопала землю, вирвала траву), кущ, що висадила нещодавно - це все бiля футбольного поля.
Рада, що нарештi робимо дашка. Сусiд Максим порадив знайомих майстрiв. Обiцяли зробити, "як для себе". Сусiдка з 25 поверху вiдкрито сказала, що я шукаю майстрiв подорожче. Що їй цiлi ворота зварили за 1700, а тут якийсь дашок обходиться понад 8 тис. Що я купила кущi (по 10 грн купила бересклети + 80 л землi за 48 грн в Епiцентрi i сама висадила, вважаю це вигiдною покупкою), а можна було накопати в лiсi. I що я збираюсь купувати дерева, а треба їхати в лiс i копати. Правда, пообiцяла весною привезти всяких дерев (дуб, липа, гробина тощо).
Звiсно, можна не зважати на таких людей, але я так не можу. Я надто переймаюсь( Може, й правда, можна знайти виконавцiв, якi за маленькi грошi готовi працювати. А я просто не можу/не вмiю їх шукати i знаходити.
Тому я передам цю роботу в бiльш умiлi руки, бiльш толкову голову, бiльш твердi нерви.
Shapka
02.10.2013 16:34:14
4 буд
Наш будинок почне опалюватись не ранiше 15 жовтня. Проблема в тому, що лiтом ЖЕК зняв загальнобудинкового лiчильника для якихось там робiт iз ним у Київенерго. I до цього часу лiчильника не привели до ладу й на будинок не встановили. Тому подача тепла в будинок неможлива.
i00matolog
02.10.2013 17:45:02
Shapka: crazy_profesor, Женя, я давно зрозумiла безперспективнiсть цiєї роботи (для себе...
Оксана, да плюньте вы на это быдло с 25го этажа. Они под крышей живут - у них все мозги простужены. Они элементарно завидуют
Оставайтесь, лучше вас нам не найти никого.
i00matolog
02.10.2013 17:50:51
Непроизносимый: Соседи, тут в стране бардак http://jurliga.ligazakon.ua/news/2013/10/2/98793.htm
Так...
там была попытка сменить руководство информ. центра. щяс перетягивают друг на друга одеяло. так что в общемто, страшного, не произошло.
все как обычно в нашей веселой стране.