Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

crazy_profesor

crazy_profesor

07.03.2014 20:33:15

поясню еще раз: снятие обшивки должно быть "согласовано". У консьержей Вы авторитет, скажите им что такое решение есть и обшивку будут снимать. Иначе есть риск получить шваброй за вандализм и хулиганство

Цитувати

zam

zam

08.03.2014 07:51:39

Я все таки предлагаю снять обшивку на лифтах во время субботника. Составим список работ и разойдемся по департаментам выполнять. Нужно же сразу вымыть, подготовить объявление ( не гадить и прочее). Предлагаю проводить в первую или вторую сбт апреля.

Цитувати

Shapka

Shapka

08.03.2014 20:32:38

Пропоную провести збори мешканцiв будинку.
Слава Богу, нагальних проблем по будинку я не бачу. Але все ж таки питання, якi треба вирiшувати, є.
Порядок денний:
1. Домофон i вiдеоспестереження.
2. Замiна вхiдних дверей.
3. Огорожа прибудинкової територiї.
4. Лавка пiд пiд1їзд.
5. Суботник весняний.
6. Робота конс1єржiв, оплата їхньої роботи.
7. Смiттєвi баки.
8. ОСББ
Пропонуйте свої питання, якi треба виставити на загальне обговорення i вирiшення. Пiдготовуйте теоретичну базу для обговорення - варiанти вирiшення, вартiсть тощо.
Пропоную варiанти дати проведення: який день влаштує бiльшiсть?
- субота 15 березня 11 год
- четвер 13 березня 19 год
Мiсце проведення - бiля офiсу з пiвденного боку будинку (де футбольне поле).

Цитувати

Shapka

Shapka

08.03.2014 21:12:30

На зборах пiдпишемо лист на iм1я Марущака щодо недостатньої кiлькостi смiттєвих контейнерiв i вiдсутностi їх миття i дезiнфекцiї. Викладаю текст для ознайомленнi i корегування

Заява
Ми, мешканцi буд. 23-В по вул. Урлiвська, почали заселятись у будинок з 27 грудня 2012 року. На даний момент в будинку заселено приблизно ____% квартир. Ремонтнi роботи уже схлинули, ремонтуються одиничнi квартири.
На жаль, смiттєвих контейнерiв для побутових вiдходiв катастрофiчно не вистачає. При повних 2 контейнерах на землi постiйно лежать купи побутового смiття.
Згiдно Державних санiтарних норм та правил утримання територiй населених мiсць: «Сумарний об`єм контейнерiв для зберiгання побутових вiдходiв повинен перевищувати фактичний об`єм їх утворення на 25 вiдсоткiв». У нас же ця норма категорично не виконується.
Згiдно тим же санiтарним нормам «Власник контейнерiв для зберiгання побутових вiдходiв зобов`язаний забезпечити їх миття та дезiнфекцiю засобами, дозволеними до використання Мiнiстерством охорони здоров`я України, у лiтнiй перiод року - не рiдше одного разу на 10 дiб, а в iншi перiоди року - не рiдше одного разу на мiсяць». Двiрник нашого будинку не проводить миття i дезiнфекцiю контейнерiв.

Просимо прийняти мiри i збiльшити кiлькiсть контейнерiв для зберiгання побутових вiдходiв, а також забезпечити належний догляд за ними.

Вiдповiдь просимо надiслати на адресу, вказану вище, у вiдведений законом України термiн.
З повагою, мешканцi будинку 23-В по вул. Урлiвська

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

10.03.2014 16:22:24

4-й дом.
я думаю, что в сб логичнее. лично я по будням домой раньше 9-ти редко попадаю, уверен что многие так-же.

Цитувати

zam

zam

11.03.2014 17:08:21

Давайте 22.03 на 11-12:00, на эти дни не могу, да и думаю дать для сборов лучше больше времени. Как?

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

11.03.2014 21:43:29

4-й дом.

Оксан, если с датой есть ясность - могу распечатать и расклеить объявления на досках и перед лифтом. Что скажете?

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

12.03.2014 07:39:01

4-й дом

Общался со старшим мастером нажего ЖЕКа. Иоги:
- по плохому качеству уборки: раз в неделю мне предложили подписывать акт приема работ (влажной/сухой уборки) дабы контролировать работу уборщицы. Посмотрим как это будет происходить в реальности, но механизм должен быть достаточно действенный. Гораздо лучше чем бегать и упрашивать наконец-то помыть пол на этаже.

- по количеству мусорных баков: вывозят сейчас 8 баков в неделю, больше вывозить не хотят аргументируя тем, что у нас мало прописанных жильцов в доме (а именно исходя из этого параметра они расчитывают кол-во баков). про лежащие горы мусора мастер знает, но никакого итога наше общение по этому поводу не принесло.

Цитувати

Shapka

Shapka

12.03.2014 09:50:28

crazy_profesor: 4-й дом.
Оксан, если с датой есть ясность - могу распечатать и расклеить объявления...

4 буд
Сьогоднi надрукуємо i вивiсимо оголошення про
збори мешканцiв будинку на 22 березня на 11 год.
Мiсце проведення: надворi бiля офiсу з пiвденного боку будинку (де футбольне поле; де були наради будiвельникiв). Якщо буде негода, будемо в будинку.
При розмовi iз сусiдами, наголошуйте про збори, щоб прийшло якомога бiльше людей.

Женя, всi розмови iз ЖЕКом закiнчуються саме так - безрезультативно, на жаль. В будинку була комiсiя сьогоднi щодо якостi прибирання. Склали акт (лежить у конс1єржiв) про те, що все робиться згiдно норм, кругом чисто. Пiдписали акт 2 квартири, одна iз них - 184, то квартиранти, якi заїхали минулого тижня.

Сьогоднi двiрник Галя сказала, що, можливо, вона iз чоловiком звiльнитися до кiнця мiсяця. Але поки що вони працюють. Щойно бачила, як вони обоє iз вiдрами i швабрами пiшли на поверхи.

Цитувати

Krig

Krig

12.03.2014 10:02:14

Shapka: На зборах пiдпишемо лист на iм1я Марущака щодо недостатньої кiлькостi смiттєвих контейнерiв...

При разделении мусора, хотя бы на стекло, пластик и все остальное, проблема переполненных баков исчезнет. Надо запросить просто дополнительные баки для "не вонючих" отходов(стекло, пластик)

Цитувати
<< 1169 1170 1171 1172 1173 ... 1190
Архів