Хтось
07.06.2011 06:11:42
"mms79" - це особисто для Вас, почув я це на "радiо Roks", потiм полазив в нетi i знайшов таку силку "http://ua.politics.comments.ua/2011/06/06/152417/u-kiievi-cherez-speku-hochut.html", перед тим, як тут написати, я хоть щось подивився, пошукав, а Ви, перед тим, як заперечити менi, щось знаходили?.. Запитавши у форуму, що про це думають, я хотiв почути думку по цiй iнфi, чи чули таку новину, чи нi, а не докору в мiй бiк, з натяком, що я тупий!!!
mms79
07.06.2011 07:34:25
Хтось, на привеликий жаль Ви так i не зрозумiли що я хотiв до Вас донести у своєму повiдомленнi((( "Десь" кажуть багато i рiзне, i про дешеве пальне, i про чесних полiтикiв i, нарештi, про кiнець свiту у 2012 роцi...
P.S. I вибачне якщо я чимось Вас образив, моя мета була не в тому)
ксюшик
07.06.2011 07:40:47
Ребята, не сорьтесь, я сегодня то же самое слышала по гала радио
Хтось
07.06.2011 09:05:03
Все нормально :), надiюсь погода не буде завадою для наших будiвельникiв.
als177
07.06.2011 09:06:12
Уважаемые соседи! Не превращайте форум в спам! Ответьте кто знает на вопрос: у кого то есть приложение к договору купли-продажи с техническими характеристиками квартиры? Есть скудненькое описание выполнения внутренних работ в квартире на сайте УКБ и это все? Мы при покупке квартиры 3 раза задавали вопрос по поводу высоты потолков в квартире (1 дом) Ответ был четкий - 2,7 м, эркеры д опола, лифты ОТИС, оконный профиль РЕХАУ и т. д.. ВСЕ НА СЛОВАХ! По факту высота потолков 2,5 м, окна их г-го профиля ТРИО (Украина) и похоже даже не выполняют в квартирах черновую цементно-известковую штукатурку и затирку потолков. И наехать не можешь - нет бумаги... Может у кого то есть характеристика - поделитесь. На отдел продаж не ссылайтесь - доверия нет.
Аннита
07.06.2011 10:35:08
als177: Уважаемые соседи! Не превращайте форум в спам! Ответьте кто знает на вопрос: у кого...
Тех. характеристики к договору не получали и мне кажеться врядли кто то получил.
Яяя
07.06.2011 11:05:32
als177 :
от мене люди дивують, а навiщо взагалi було "таке" пiдписувати?
Нашi будiвельники роблять з покупця повного лоха!!
Ви ж не пляшку мiнералки купували?!
I всi як стадо пiдписують, а потiм жалiються, плачуть, а iнколи i роками чекають не вiдомо чого i ходять пiд КМДА "колядують"...
Shapka
07.06.2011 11:31:00
Яя, а то вже геть не Ваша справа - хто, що i чому пiдписує i купує. Ви не є iнвестором даного будiвництва, тому свої роздуми тримайте при собi. Тут вони просто недоречнi.
Ви як смiттяр - тiльки засмiчуєте гiлку форуму :( Не накликайте на себе негативу, його й так надто багато навколо.
Shapka
07.06.2011 11:33:03
По справi: так само не маємо додатку до договору з тех характеристиками будинку i опису квартири.
Йолка
07.06.2011 11:38:33
Щось я не розумiю цих наїздiв??? Так усi ми тут на словах отримали характеристики. Про стелю 2,5 у будинках №№ 1,3 нiхто не скривав, I про те що щтукатурки не буде - теж. Як на мене вартiсть вирiвнювання стiн пiсля штукатуркення будiвельниками буде така саме як i у нової штукатурки, так що нiхто нiкуде з цим питанням iз прапорами не пiйде. I КМБ теж рехау не ставить, то ж нiхто цьго i в наших будинках не очикував. А покупали цi квартири iз разумiння "аби криша над головою", а все iнше власними руками доробимо.