Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Anetka98

Anetka98

20.02.2011 09:15:38

буду стараться :))).... да, я тоже когда подписывала у нотариуса - в день было еще 5 "клиентов" на эти дома (на подписание договора).... думаю ближе к весне на форуме нас будет больше:)))

Так что там с высотой потолков - выяснили??? Шараду разгадали?:))

Цитувати

Ramzes8

Ramzes8

20.02.2011 10:31:51

Высота потолков будет 2,8. Мне так кажется :)

Цитувати

Shapka

Shapka

20.02.2011 10:54:03

Чоловiк стверджує, що не менше :) Завтра-пiслязавтра дiзнаємось точно в УКБ

Цитувати

ксюшик

ксюшик

20.02.2011 11:18:12

Как чудненько, что нас прибавляестся. А кто-то думал уже про то, будем с ЖЭКом заключать договор на обслуживание или творить свое ОСББ

Цитувати

Ramzes8

Ramzes8

20.02.2011 12:06:23

там по договору должны в течении 10 дней заключить договор с
жэком. После этого срока - штаф. санкция. А создавать
осбб есть смысл только после того как выкуплен весь дом.
думаю, что вначале будет ЖЭК

Цитувати

Shapka

Shapka

20.02.2011 13:20:48

ось - вирiшила, що й нам колись знадобиться ставити лiчильники тепла поквартирно, то така заява в ЖЕК. Збережу тут

Начальнику____________________

(назва органiзацiї, ЖЕКа тощо)

мешканця квартири №___________

житлового будинку

по ____________________________
(адреса)

Згiдно з «Правилами надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення», затверджених Постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21.07.2005 року за №630, прошу Вас погодити встановлення квартирного вузла облiку споживання теплової енергiї на опалення, для упорядкування взаєморозрахункiв за використану теплову енергiю на опалення.
Теплолiчильник типу ULTRAHEAT 2WR, який буде встановлений, внесено до Держреєстру України за № У1154-03.
СПД Петренко Андрiй Миколайович, який буде проводити монтажнi роботи з встановлення теплолiчильника, має лiцензiю на проектнi та будiвельно-монтажнi роботи, серiя АБ № 107017.

«___»_________________200__р. _______________________
пiдпис

Цитувати

Shapka

Shapka

20.02.2011 13:56:08

А це про назву вулицi:
Геодезист та iсторик, спiвавтор «Короткого топонiмiчного довiдника» про Київ, одна з укладачiв iсторичного довiдника «Вулицi Києва» Лiдiя Пономаренко, надає наступну iнформацiю про це.

Пiд час забудови масиву Позняки вченими було вiднайдено старовиннi плани Києва 18 столiття, де, зокрема, були три оригiнальнi назви – Княжий затон, Срiбний кiл i Урлiв-град. На планi назвою «Урлiв-град» позначався пiщаний вал (пiщана коса). Всi вченi – iсторики погодилися, що це цiкавий топнiм i другого такого в свiтi немає. Таким чином з’явилися на Позняках такi вулицi як Княжий Затон, Срiбнокiльська та Урлiвська.

Вулиця Урлiвська знаходиться в Дарницькому районi Києва. Пролягає вiд Княжого Затону до кiнця забудови. Запроектована пiд назвою вулиця Житлова. Сучасна назва з 2 лютого 1993 року.

Вулиця Урлiвська знаходиться на мiсцi стародавнього поселення – Осокорки. Багато людей, якi живуть на цiй вулицi, не знають про iсторичнi коренi нового району. Як повiдомляють лiтописи, село Осокорки у 1070 роцi було подаровано Видубецькому монастирю великим князем Всеволодом Ярославовичем.
Топонiм «Осокорки» не потребує коментарiв, адже осокори – це дуже високi дерева.

Цитувати

Shapka

Shapka

20.02.2011 13:57:01

"Единственное близкое к реальности объяснение нашли в "рассказках" Д. Новокшенова :
"... Есть такая порода кур на Руси - юрловская. Но крестьяне люди простые и называют ее проще - урловская. Народная этимология напрашивается сама собой - от "урлы". Так вот урловских этих кур называют еще "голосистыми". Потому что петухи их кричат не только очень звонко, но и подолгу, и помногу."

Цитувати

Ира

Ира

20.02.2011 14:10:38

Всем привет, Я Ваш новый сосед в 4-ом доме

Цитувати

Shapka

Shapka

20.02.2011 14:26:59

Iра, радi Вас вiтати на форумi :)
На якому Ви поверсi, яка к-сть кiмнат у Вас?

Цитувати
<< 26 27 28 29 30 ... 1190
Архів