Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

ксюшик

ксюшик

28.01.2011 15:03:17

Хотя там будет не двадцать квадратов, но 17 - точно будет. Как по мне для встречи гостей на новоселие хватит :)))

Цитувати

Shapka

Shapka

28.01.2011 15:09:30

Ви все чудово зрозумiло написали :) Я вже уявила все по-новому :) Приглядаємось саме до такої квартири, як у Вас, наче нiчого така, а зараз, пiсля ваших слiв, бачу, що просто таки чудова квартирка має вийте :)

Цитувати

Shapka

Shapka

28.01.2011 15:11:07

Менi ще б на кухнi помiняти дверi балконнi - не злiва їх зробити, а справа, щоб куток вивiльнити. У нас зараз саме так розмiщено на кухнi - не зручно :(

Цитувати

Shapka

Shapka

28.01.2011 15:14:14

Головне, по-моєму, призначення вiтальнi - це мiсце загальної туснi сiм*ї - телевiзор, великий зручний диван... Нам з чоловiком, як i вам, хочеться приватної територiї. Тому таке перепланування актуальне i для нас :)

Цитувати

ксюшик

ксюшик

28.01.2011 15:20:45

Если будете брать такую квартиру, то посмотрите, где будет вход в дом. Как я себе представляю, то он будет со стороны Днепра. Если так, значит надо брать квартиру по нечетной нумерации, тогда окна будут выходить на Днепр. Хотя я могу ошибаться.

Цитувати

Shapka

Shapka

28.01.2011 16:29:53

Я от думаю, може краще робити не стiнку злiва вiд входу, а, наприклад, вiдгородитись двосторонньою шафою - так i стiна, i користь.
Щодо пiд*їздiв i виходу вiкон - у нас є план поверху iз зазначенням пiвночi - орiєнтуємось по ньому.

Цитувати

ксюшик

ксюшик

28.01.2011 16:58:48

Это тот, что я вам прислала? А я что-то не могу по нем сорентироваться. Подскажите мне, где ч там все таки вход в дом?

Цитувати

Shapka

Shapka

28.01.2011 17:17:38

Якщо план повернути вiдповiдно до сторiн свiту, то 3-кiмн одна виходить на Улiвську, а iн - в бiк Днiпра. Завтра будемо орiєнтуватись на мiсцевостi :)
Де там вхiд - для нас так само поки загадка, але начебто зi сторони теперишньої промзони.
Якби ж в ЖI були адекватнi продавцi, то вияснили б у них, але, на жаль, там ще цвiте Радянський союз iз совковим ставленням до клiєнта. Їхнiм продавцям лiньки пiдняти розкормленi д-у-пи i хоч щось дiзнатись про те, що продають. "Ну, Вы такие вопросы задаете!.. откуда же я знаю", - це вiдповiдь на всi питання.
Якби при будiвництвi була будка, було б значно простiше. ЖI заявляє, що не буде, але вони не компетентнi в тому, в чому обов*язанi такими бути, тому вiри їм не йму. Надiюсь, що така будка по роботi з iнвесторами буде, там можна буде вияснити всi тех питання.

Цитувати

ксюшик

ксюшик

28.01.2011 17:26:20

Если сориентируетесь, напишите.

Цитувати

Meexxx

Meexxx

29.01.2011 10:26:31

Вопрос
Есть ли оплата в рассрочку ? У кого кредит или рассрочка, поделитесь опытом (информацией). Спасибо.

Цитувати
<< 5 6 7 8 9 ... 1190
Архів