Соцмістечко, вул. Червоноткацька, 43 (ЖитлоінвестБуд-УКБ)

fobosanddeimos

fobosanddeimos

18.03.2013 20:46:51

Есть законодательная норма, что для создания ОСМД нужно 50% 1 владелец на самом "учредительном собрании" и 66% голосов "за". Норму про 70% я нигде в законодательстве не встречал.

Цитувати

moon

moon

18.03.2013 20:59:58

fobosanddeimos , спасибо!
Вот и я нигде не встречала нормативки про 70%. Значит ЖЕКи придумали себе такую норму, а значит это незаконно! Правда, нам от этого не легче ...

Цитувати

sss78

sss78

19.03.2013 09:35:16

Искал норму предусматривающую включение коммуникаций только при 70% заключенных договоров, ничего не нашел! звонил юристам в жэк ( 281-44-10, 281-44-33) они ничего не знают, говорят надо узнавать у поставщиков, они диктуют такие правила (бред!). Обещали к концу недели назвать нормативно-правовой акт, где это предусмотрено! Посмотрим конечно, что ответят, но думаю ничего они не скажут, поскольку скорее всего, они сами такое придумали и установили!

Цитувати

moon

moon

19.03.2013 09:49:29

понятно, как говорится, с больной головы на здоровую...

какая разница поставщику услуг, я так понимаю это Киевэнрго, Киевводоканал и т. д., 50% или 70% главное, что бы пользователи этих услуг платили вовремя.

если ЖЕК и УКБ будут на это кивать, значит нужно будет отправлять оф. запрос в эти организации и узнавать их условия подключения

Цитувати

Lada_Z

Lada_Z

19.03.2013 15:43:11

Завтра буду на 15 час.
Гда проходит планерка? Где мы собираемся?

Цитувати

moon

moon

19.03.2013 19:46:40

Lada_Z, собираемся возле первой секции (с внутрен. стороны двора) Точно не знаю на каком этаже планерка проходит, но это можно спросить у ключницы или у строит.

До встречи!

Цитувати

moon

moon

20.03.2013 09:30:43

Зверталася в КП Житло-Сервiс (з їхнього сайту)щодо заселення нашого будинку i, ось що менi вiдповiли:

Станом на 19.03.13р. у зазначеному будинку не проведенi 72-х годиннi випробування системи ЦО (прокрутка), не промитi будинковi системи ХВП та ГВП, не завершено монтаж системи ППА i ДВ. Крiм того пуско-налагоджувальнi роботи по запуску системи ППА i ДВ займуть по 7-10 днiв на кожну секцiю iз трьох. Якщо цi роботи не завершити до моменту заселення будинку, то систему ППА i ДВ запустити буде майже не можливо, також Замовником будiвництва КП „Житлоiнвестбуд-УКБ” не в повнiй мiрi передано КП „Житло-сервiс” виконавчу документацiю для заключення постiйних договорiв з ПАТ „АК„Водоканал”, ПАТ „Київенерго” та не усунено недолiки при виконаннi будiвельно-монтажних робiт.
На сьогоднiшнiй день у КП „Житло-сервiс” немає пiдстав включити до тарифу вартiсть технiчного обслуговування недiючих (не змонтованих) систем ППА i ДВ, що унеможливлює затвердження тарифу у Головному управлiннi цiнової полiтики КМДА.
Зважаючи на вище зазначене, реально оцiнюючи мiру вiдповiдальностi перед мешканцями будинку за їх комфорт i безпеку КП „Житло-сервiс” вважає, що правових пiдстав для вiдкриття пiд заселення житлового будинку №43 по вул. Червоноткацька на сьогоднiшнiй день немає.

З повагою Начальник вiддiлу експлуатацiї В. Пивоваренко

тел. для довiдок
281-44-11

Ось такi справи! Наш забудовник Житлоiнвестбуд-УКБ до цiєї пори нiфiга (iнакше просто не скажеш) не зробив!!! Треба штурмувати УКБ iнакше довго будемо чекати нашого заселення...

У кого ще є хоч якi новини?

Цитувати

KRTK

KRTK

20.03.2013 12:20:59

Что такое "система ППА i ДВ"?

Цитувати

KRTK

KRTK

20.03.2013 13:14:39

Предлагаю в дополнение к уже отправленному письму написать письмо ЖИ, КГГА с текстом ответа ЖC, а также с требованием дать разъяснение по описанным ЖС вопросам и срокам их реализации. Приблизительно так:
«В доповнення до листа № _вiд__ … та з метою найскорiшого вирiшення проблеми iз заселенням будинку за адресою … надаємо вiдповiдь КП Житло-Сервiс на запит власникiв квартир щодо причин не вiдкриття дома пiд заселення, який розмiщений на офiцiйнiй сторiнцi КП Ж-С (http://www.g-servis.kiev.ua/page18.php): «…(текст вiдповiдi)».

Разом з цим просимо надати вiдповiдь щодо строкiв вирiшення проблем iз завершення монтажу у будинку системи ППА i ДВ, передачi КП „Ж-С” виконавчої документацiї для укладення постiйних договорiв з ПАТ „АК„Водоканал”, ПАТ „Київенерго”», усунення недолiкiв при виконаннi будiвельно-монтажних робiт..."

Цитувати

moon

moon

20.03.2013 16:08:36

KRTK: Что такое "система ППА i ДВ"?

Цитувати
<< 111 112 113 114 115 ... 267
Архів