moon
28.10.2012 21:03:01
Svet_1: Laxmi : Подтверждаем, на выходных заехали посмотреть дом - 3-я секция 2-й этаж ремонт...
Только "ЗА"!!!!!!!!
moon
29.10.2012 10:33:15
gera :
29.10.12 / 08:48 http://zsu.org.ua/index.php/novosti/rynok-i-investitsii/6469-v-ukraine-operatsii-s-nedvizhimostyu-i-zemlej-v-yanvare-marte-2013-goda-budut-zamorozheny-v-svyazi-s-vstupleniya-v-silu-s-1-yanvarya-2013-goda-novykh-pravil-registratsii-prav-na-nedvizhimoe-imushchestvo-vklyuchaya-zemelnye-uchastki
Давайте будем писать (коллективно), чтобы в этом году получить хотя бы все документы на квартиру (техпаспорт, право собственности...)
ссылку взяла с форума на Урловской
Laxmi
29.10.2012 10:47:27
В пятницу заметил переносной електро щит, какие-то работы ведут сварщики в подвале. Видел куски высоковольтного кабеля!Даже рабочие говорят о заселении весной!Скрытая игра и в ней мы только зрители. Что-то требовать можно будет когда проплатим последний процент и получим ПРАВО ВЛАСНОСТИ!Это на данный момент самое важное(пока мы только инвесторы)И нас вполне законно будут культурно посылать!!!А по поводу идущих ремонтов мы ничего не докажем. В эти квартиры без владельца мы не попадем а застройщик наверняка отмажется ответив, что это не ремонты а доделки всяких "огрех". Да и неизвестно кто владельцы этих квартир!!!Как писал Аристотель:"Справедливость- это качество выполняемое только между равными". Терпение друзья и еще раз терпение!!!
moon
29.10.2012 11:42:46
Laxmi : Полностью с Вами согласна, но давайте будем думать и решать, как по-быстрее получить док.на квартиру!
Может среди нас (инвесторов) есть юристы, или у кого-то есть знакомые юристы, чтобы помогли нам составить письмо по поводу ускорения процесса выдачи ПРАВА ВЛАСНОСТI! Надо же как -то о себе напоминать..., просто в отдельности мы никто(для ЖИ-УКБ) а вместе хоть какая-то СИЛА! У кого какие предложения?????????
tigr
29.10.2012 12:36:05
moon: dima_das : Согласны присоединиться, чтобы ремонты позволили делать всем!
Никто не возражает, делайте. Попросите у прараба ключи, он не откажет. Вопрос, зачем?Сантехнику, электрику сделать - 3-5 дней работы. Штукатурить по холоду, тем более крутить гипсокартон, я бы не рискнул. Не известно какая будет зима, как поведет себя влажность в наших квартирах, без проветривания и тепла на стенах может развиться грибок, так лучше его потом удалить с голых стен, чем выгрызать из гипсокартона. Я думаю ремонтируют те, кто будет сдавать квартиры. Тем более, что свет и воду скоро отключат. Я думаю наша более реальная задача -подойти к концу февраля, началу марта с правами собственности и 70% договоров с ЖЭК. По окончании морозов добиться, чтобы нам запустили тепло и проверили систему(чтоб не вернуться к этому вопросу осенью). Если нам не дадут тепло в начале весны хотя бы на 2 нед.-месяц, осенью могут быть проблемы (почитайте форум на Урловской).
tigr
29.10.2012 16:25:11
Дождаться, когда ЖИ получит от БТИ т. н."поэтажку" (обмер квартир поэтажно). Затем подписать допсоглашение и произвести полный расчет с ЖИ. Подать документы уже лично от себя в БТИ на получение права собственности. Пока будут готовиться наши документы, надо начать заключать договора с ЖЭК (они договора заключают, но наш экземпляр отдают после получения права собственности). Вот это, по моему мнению, самый ответственный этап-надо собрать 70% договоров. За это время ЖИ должен поставить нам счетчики тепла. Если мы хорошо самоорганизуемся, то я думаю, поставленные цели вполне реально осуществить. Можно уже начинать собирать номера телефонов жильцов, как это делают на Урловской. Если кто-то возле дома встретит инвесторов, тоже брать у них телефон (ведь многие и не знают о существовании форума).
Svet_1
30.10.2012 12:03:25
tigr : Вы правы, начинать делать ремонт сейчас - себе дороже.
Написали официальный запрос на адрес Головного управлiння житлового забезпечення Київської мiської державної адмiнiстрацiї:
Если без преамбулы, то так:
.... вiдповiдно до Закону України «Про доступ до публiчної iнформацiї», прошу сприяння у вирiшеннi наступних питань та наданнi вiдповiдної iнформацiї на мою адресу:
1. Надати копiї документiв, що засвiдчують ведення в експлуатацiю житлового будинку № 3 на територiї мiкрорайону, обмеженого вулицями Попудренка, Мiнiна, Червоноткацькою та Червоногвардiйською у Днiпровському районi мiста Києва.
2. Надати копiї документiв, що засвiдчують iнформацiю про присвоєння поштової адреси новозбудованому об’єкту нерухомого майна (вказаного житлового будинку) вiдповiдним розпорядженням Днiпровської районної в мiстi Києвi державної адмiнiстрацiї.
3. Надати обґрунтовану iнформацiю щодо термiнiв передачi менi у власнiсть по акту приймання-передачi майнових прав вказану квартиру за вищенаведеною адресою.
Ждем реакции, если дело совсем плохо, готовим комплект документов в суд после 01.01.2013.
moon
30.10.2012 14:01:50
Svet_1 : Вы можете мне скинуть образец письма?, я тоже хочу написать в ЖИ-УКБ. Спасибо!
Svet_1
30.10.2012 18:20:34
moon: Да не вопрос, лишь бы процесс сдвинуть с места и получить хоть какую-нибудь конкретную информацию. Однозначно нас "водят за нос".
Київська мiська державна адмiнiстрацiя
юридична адреса: поштовий iндекс – 01044,
мiсто Київ, вулиця Хрещатик, будинок номер 36
Номер засобiв зв’язку – (044) 278-44-21
електронна пошта – zapyt@kma.gov.ua
Iванова Iвана Iвановича,
який проживає за адресою: поштовий iндекс – ________,
мiсто Київ, вулиця ___________, будинок номер ____, квартира номер ___
Номер засобiв зв’язку – (___) ______________
електронна пошта – ________________
ЗАПИТ НА IНФОРМАЦIЮ
Я, __________________, __ ____________ 201_ року уклав Договiр купiвлi-продажу № ____ з Комунальним пiдприємством «Житлоiнвестбуд-УКБ». Умовами зазначеного договору передбачається приймання у власнiсть майнових прав на квартиру № __ (_____________) у житловому будинку № 3 (три), секцiя __ (______) на територiї мiкрорайону, обмеженого вулицями Попудренка, Мiнiна, Червоноткацькою та Червоногвардiйською у Днiпровському районi мiста Києва (далi – квартира).
Вiдповiдно до п. ___ зазначеного Договору, я прийняв на себе зобов’язання станом на ___ __________ 2012 року перерахувати вiдповiднi грошовi кошти за сплату вартостi __-ох кiмнатної квартири за вищенаведеною адресою. Прийнятi на себе зобов’язання я виконав у повному обсязi.
Вiдповiдно до п.___ зазначеного договору по закiнченню повного циклу будiвельних робiт та прийняття об’єкту в експлуатацiю Комунальне пiдприємство «Житлоiнвестбуд-УКБ» зобов’язане передати менi у власнiсть по акту приймання-передачi майнових прав __-ох кiмнатну квартиру за вищенаведеною адресою. Строк закiнчення будiвництва визначено п.__ договору, як II квартал 2012 року.
У зв’язку з тим, що Комунальним пiдприємством «Житлоiнвестбуд-УКБ» iнформацiю щодо прийняття об’єкту в експлуатацiю менi надано не було, я звернувся до Головного управлiння житлового забезпечення Київської мiської державної адмiнiстрацiї з вiдповiдним запитом вiд __.__.2012 за № _________. На мiй запит було отримано вiдповiдь (вiд __.__.2012 № _________), де вказано, що вказаний об’єкт буде введено в експлуатацiю у III кварталi 2012 року, пiсля чого забудовник проведе кiнцевi розрахунки та пiдпише акти прийому-передачi майнових прав на квартиру.
Зважаючи на неодноразовi порушення взятих на себе зобов’язань з боку Комунального пiдприємства «Житлоiнвестбуд-УКБ», а також на те, що однiєю з функцiй Головного управлiння житлового забезпечення Київської мiської державної адмiнiстрацiї є сприяння своєчасному введенню в експлуатацiю жилих будинкiв, побудованих у м. Києвi за рахунок усiх джерел фiнансування, забезпечення контролю за дотриманням у м. Києвi житлового законодавства України та вiдповiдно до Закону України «Про доступ до публiчної iнформацiї», прошу сприяння у вирiшеннi наступних питань та наданнi вiдповiдної iнформацiї на мою адресу:
1. Надати копiї документiв, що засвiдчують ведення в експлуатацiю житлового будинку № 3 на територiї мiкрорайону, обмеженого вулицями Попудренка, Мiнiна, Червоноткацькою та Червоногвардiйською у Днiпровському районi мiста Києва.
2. Надати копiї документiв, що засвiдчують iнформацiю про присвоєння поштової адреси новозбудованому об’єкту нерухомого майна (вказаного житлового будинку) вiдповiдним розпорядженням Днiпровської районної в мiстi Києвi державної адмiнiстрацiї.
3. Надати обґрунтовану iнформацiю щодо термiнiв передачi менi у власнiсть по акту приймання-передачi майнових прав на __-ох кiмнатну квартиру за вищенаведеною адресою.
З повагою
«___» __________ 2012 року ____________________
moon
30.10.2012 18:41:15
Svet_1: СПАСИБО! я тоже хочу чтобы нас не "водили за нос", хочется конкретики. Надоело, что нас (людей) всегда и везде "имеют"... Обязательно напишу, заносить в ЖИ-УКБ или лучше по почте?