Соцмістечко, вул. Червоноткацька, 43 (ЖитлоінвестБуд-УКБ)

andriyh

andriyh

29.11.2012 10:25:03

Викликали в ЖI, площа виявилась зовсiм трохи, але менша вiд початкової, так що вони менi ще виннi )). Сказали пiти на обє"кт i переконатись що немає недолiкiв. Сьогоднi зходив, трiщина в пiдвiконнi, незадута пiдлога на балконi i декiлька дир в ваннi. На писав заяву щоб залатали. Протягом 2 тижнiв треба проплатити 1% i прийти пiдписувати акт здачi, будiвельники вiдповiдно мають лiквiдувати недопрацювання. Звертайте увагу на цi речi, (балкон, вiкна, пiдвiконня або просто дири:)) бiльше там нiчому ламатись. Берiть з собою лiхтарик щоб мати змогу бачити в санвузлах.

Далi буде... :)

Цитувати

Lada_Z

Lada_Z

29.11.2012 10:32:37

Уважаемый Кам78!

Ну что же вы переходите на хамский тон!?
Ведь вам никто не хамил.
Прочитайте внимательно мой пост. Что вас так задело?
Вы потратите 100 дол и сделаете прекрасный вид своим 2 лоджиям и всему дому.
Не надо начинать наше соседство с негатива!
P.S. А у вас 2 квартиры или вы первую секцию сменили на третью?
Если сменили - подскажите как это сделать с минимумом затрат.
У меня свой шкурный интерес...

Цитувати

moon

moon

29.11.2012 10:40:53

andriyh: Викликали в ЖI, площа виявилась зовсiм трохи, але менша вiд початкової, так що вони...

Аndriyh: Дякую Вам за поради. Скажiть будь ласка, Ви оглядали квартиру з кимось iз будiвельникiв чи iз ключницею? Витяжку перевiряли? Можливо ще щось порадите..., на наступному тижнi плануємо також оглядати квартиру.

Цитувати

moon

moon

29.11.2012 10:49:04

УРАААА!!! Нашему дому официально присвоили почтовый адрес Червоноткацька, 43!!!!!!
"Розпорядження про присвоєння поштової адреси вiд 28.11.2012 р № 532" уже есть на сайте Днепровской РДА!

Цитувати

moon

moon

29.11.2012 10:49:36

http://www.dnipr.gov.ua/images/stories/rozp_532.pdf

Цитувати

andriyh

andriyh

29.11.2012 10:56:40

2 moon
Оглядав з ключницею, вона навiть допомагає знайти недолiки. Про тягу не подумав, хоча питав чи провiряли стояки i опалення, чи бува не течуть. Сказала що стояки точно нi.
А тягу, не знаю як провiрити, там височенько вентеляцiйнi отвори...

Цитувати

moon

moon

29.11.2012 11:00:24

Зрозумiло. Виходить, що опалення ще не тестували, хоч i обiцяли це зробити ще тиждень назад...

Цитувати

kam78

kam78

29.11.2012 17:54:58

Lada_Z: Уважаемый Кам78!
Ну что же вы переходите на хамский тон!?
Ведь вам никто не...

Не думал никого обижать.
Если задел чувства - простите.
Уверен, что ремонты в доме на этом этапе - благо для всех:
значит все нормально! О фасаде можно подумать попосля :)
Действительно, можно договориться с подрядчиком и делать ремонты сейчас,
но верно было замечено - это несколько скоропалительно: на носу зима...
Можно сделать электрику, поставить кондиционеры - ключница Галина предлагает своих электриков.
Я этого не делал - сам сделаю. да и не спланировал еще доп. эл. выходы...

Тоже беспокоит тяга вытяжки - не обратная ли. Первый раз вылетело из головы, во второй раз понял - высоковато. Но проверить надо...
Двери, окна проверить нужно, но больше интересует водопровод и эл. разводка - для этого нужны вода и эл-во.

Секцию не менял - мне моя нравится :)

Цитувати

dima_das

dima_das

29.11.2012 18:35:00

andriyh: Викликали в ЖI, площа виявилась зовсiм трохи, але менша вiд початкової, так що вони...

andriyh, а заяву кому подали?

Цитувати

andriyh

andriyh

29.11.2012 18:49:00

Ключницi залишив заяву, через тиждень проконтролюю як виконують, бо через 2 тижнi потрiбно акт пiдписувати.

Цитувати
<< 70 71 72 73 74 ... 267
Архів