artur11111
12.01.2014 09:15:40
Ми самi виннi в тому, що будфiрми з нами так поводяться. Є попит є пропозицiя. А про сервiс нiхто не думає. Навiть якщо ми б i хотiли iнвестувати в якусь кращу фiрму, в якiй дiйсно хороший сервiс i надiйно було б все але таких компанiй в нашому совку просто немає. Ось ЖИ i КМБ користуються цим. Прийшла б на наш ринок якась сильна захiдна будкомпанiя i ми б взнали, що таке сервiс i не було б неприємних сюрпризiв, але захiднi компанii ще довго сюди не прийдуть,iх просто не пустять сюди, тому що ЖИ i КМБ збанкрутують вiдразу...
white-light
12.01.2014 09:21:49
Кроме КМБ и ЖИ есть еще куча нормальных застройщиков:
1."ДБК-4"
2."Ковальская"
3."Лико-холдинг"
4."Столица групп"
5."Т. М. М."
6."U.D.P."
7."К. А. Н."
8. "Гранит"
9. "МЖК Оболонь"
10. "ПознякиЖилСтрой"
11. "ИнтерГал-Буд"
12. "НЕСТ"
13. "Энергобудлизинг"
artur11111
12.01.2014 11:17:43
Номер 6 i 7 дiйсно напоминають европейський сервiс i якiсть, все остальне нижче середнього, такi як ЖИ наш. Навiть КМБ не вмiє за великi грошi (французький квартал)будувати якiсно. Деякi знайомi називають його курятником на печерську... Якщо збоку просто дивитись, то вродi все будується, сдається, але коли начинаєш мати справу з цими фiрмами, то виясняється, що не все так гладко i обману дуже багато. За якiсть я вже i мовчу...
white-light
12.01.2014 11:38:20
У Ковальской вроде тоже все во время и качественно, знакомые брали -очень довольны. KAN молодцы.. Думаю именно такие компании вытеснят с рынка наш ЖИ как минимум, а может быть даже КМБ (хотя КМБ слишком крупный и разрекламированный в отличи от ЖИ)
artur11111
12.01.2014 13:41:47
ЖИ i КМБ iснують тiльки завдяки адмiнресурсу який вони мають кмда i верховнi радi. При ринковiй економiцi i рiвних умовах про них нiхто i не знав би. Землю пiд нашi будинки видiляла кмда безкоштовно. I так пiд всi обьєкти. А КАН та iншi купують землю за величезнi кошти i при цьому вони ще i в великому плюсi остаються i розвиваються,а ЖИ скiльки не дай безкоштовно...все в ж... Як не дивно кажеться але я не вiрю в компанiю в яку ж i iнвестував...
Alexdecor
12.01.2014 19:23:10
artur11111 :Як не дивно кажеться але я не вiрю в компанiю в яку ж i iнвестував
Очень позитивный настрой как для инвестора, а какая у вас квартира?
artur11111
12.01.2014 19:31:33
У мене в першому будинку не одна квартира. Iнвесторам немає чого боятися, нашi будинки вже готовi. Я говорив про довгострокову перспективу...
magnatmagnat
13.01.2014 15:45:47
white-light: Кроме КМБ и ЖИ есть еще куча нормальных застройщиков:
1."ДБК-4"
2."Ковальская"
3."Лико-холдинг"
4."Столица...
Но есть хоть одна из этих компаний, которая строит дешевле чем ЖИ?
white-light
13.01.2014 15:53:39
У ДБК есть дешевле даже цены, у КАНа, Лико и т. д. есть на том уровне примерно. Социальные квартиры малой площади из этого списка строит КМБ, ДБК-4, ЖИ и ЛИКО
max1111
13.01.2014 18:01:45
magnatmagnat, да нету.
У ЖИ действительно самые дешевые цены.
white-light, то, что у ДБК цена квадрата чуть меньше, полностью нивелируется площадью квартир. И получается, что общая цена квартиры значительно больше.
Хотя у ДБК на Милославичах были двушки и трешки, общая цена которых была дешевле чем у ЖИ. Но уже такого нет.
А по ценам на однушки на Троещине ЖИ был и есть лидером.
И по монолитно-каркасным домам в других районах (в том числе и у метро) у ЖИ цены самые низкие.