Троещина, вул. Милославська, будинок №3 ("Житлоінвестбуд-УКБ")

maxim11183

maxim11183

17.05.2014 05:29:34

wipe: Они понимают, что в суд никто подавать не будет. В любом случае, даже если будете...

Согласен на все 100%

Цитувати

Леркиныродители

Леркиныродители

17.05.2014 07:59:42

Тоже готовы подписать любую жалобу. Только вот вы говорите что акт подписали с ЖИ. А есть ли он у кого то. Они же все остались в реестре(((. Нам за свидетельством только в пятницу.

Цитувати

nikson180

nikson180

17.05.2014 10:44:54

Леркиныродители: Тоже готовы подписать любую жалобу. Только вот вы говорите что акт подписали с ЖИ....

У меня есть акт, а если кому нужно то согласно договора ЖИ обязан выдать дубликат акта

Цитувати

_Boroda_

_Boroda_

18.05.2014 08:40:07

Pamela:
А по какой причине у вас "вiдмова", если вы все документы подали и даже письмо...

Справа в тому, щ менi банк дав листа в якому надає згоду на оформлення документiв на право власностi уповноваженому представнику ЖI. Я їм пояснював, що цей лист не пiдходить, що є допка №2, де ЖI фактично передає цi повноваження Iнвестору, але вони нiчого не схотiли слухати, сказали - це встановлена форма i т.i. Довелось здать як є, в надiї що можна буде поговорити з реєсратором i акцентувати на змiненому п.1,6 згiдно допки №2, але поговорити в реєстрацiйнiй службi не дали, вiддали рiшення про вiдмову по вищезазначенiй причинi. Сказали, що якщо не згоднi-звертайтесь до суду.
Подзвонив в банк, посварився, сказали що щось будуть думати. Завтра буду їм дзвонить i вимагати нормального листа, з ним доведеться все повторно подавать, сплачувати квитанцiї, а також брати знову пакет документiв в ЖI.
Загалом, якби реєстратор уважно додивився документи i допку №2, то такого б не було, але нажаль менi не пощастило.

Цитувати

Pamela

Pamela

18.05.2014 09:12:30

Так это в банке не компетентные сотрудники!!!!Надо на них жаловаться представителям правления банка, из-за них вам приходится переделывать все документы. Это ж кошмар какой-то!!!Мне банк написал такое письмо: "Наступним iнформуємо, що АБ "Укргазбанк" не заперечує проти державної реєстрацiї прав власностi на майно, а саме:(якої квартири i де вона знаходиться), майновi права на яку переданi в iпотеку банку згiдно договоруiпотеки майнових прав на нерухоме майно вiд..... та належать (ПIБ). Майновi права переданi в iпотеку як забезпечення виконання зобов"язань по кредитному договору №...., який укладено мiж Банком та Позичальником. Упродовж 1 календарного мiсяця, який слiдуватиме за днем оформлення та реєстрацiї права власностi на вищезазначену квартиру за iпотекодавцем,iпотекодавець зобов"язаний укласти з банком додаткову угоду до договору iпотеки, вiдповiдно до вимог банку, за яким змiнюється опис предмету iпотеки з майнових прав на квартиру на безпосередньо саму квартиру."

Цитувати

maxim11183

maxim11183

18.05.2014 09:21:16

А где Вы сдавали документы? Т. к. я тоже являюсь участником программы 3% и никаких документов от банка не сдавал и жду решения госреестра!

Цитувати

Pamela

Pamela

18.05.2014 09:30:49

а вам уже выдали свидетельство о праве собственности? Я сдавала на маяковского,29 и у меня тоже все приняли, а через 5 дней на сайте появилось "зупинення розгляду", так я чуть не поседела, поехала на Бажана, взяла документ на зупинення, там как раз и было написано, что не хватает письма с банка и дополнительного соглашения № 1. Этих госреестраторов надо тоже всех поразганять, это она должна была меня завернуть из-за нехватки документов, я б тогда все изначально принесла. А так бегай, отпрашивайся с работы. Если б у меня было время, я бы поехала на маяковского и устроила скандал, что они не знают какие документы надо для реестации по ипотеке? Это мы не знаем, квартиру ж не каждый год покупаем. Теперь жду решения от реестратора, уже вся на нервах, если опять будет что-то не то, я уже не знаю что делать буду, так можно годами оформлять право собственности.

Цитувати

maxim11183

maxim11183

18.05.2014 14:14:40

Если у Вас будет что-то не то, то надо обращаться в Ипотечный центр с заявлением о том, что застройщик и банк нарушают договора по программе "Здешевлення вартостi iпотечних кредитiв".
http://www.molod-kredit.gov.ua/cms/normativna-baza/pro-zatverdjennya-poryadku-zdeshevlennya-vartosti-ipotechnih-kreditiv-dlya-zabezpechennya-dostupnim-jitlom-gromadyan-yaki-potreb.html
Где написанно:
Право власностi на житло в об`єктах, прийнятих в експлуатацiю пiсля 2007 року, реєструється в установленому порядку за замовниками (управителями).

(пункт 4 доповнено абзацом згiдно з постановою
Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.05.2012 р. N 465,
абзац другий пункту 4 iз змiнами, внесеними згiдно з
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13.08.2012 р. N 772)

Цитувати

maxim11183

maxim11183

18.05.2014 14:16:08

Сдавал на маяковского 14 мая вот жду вторника /среду может "пронесет".
Написать заявление на имя директора ЖИ, зарегистрировать. В заявление указать, что ЖИ нарушует пункт 4 доповнено абзацом згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв країни вiд 23.05.2012 р. N 465, абзац другий пункту 4 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13.08.2012 р. N 772,а именно
-Право власностi на житло в об`єктах, прийнятих в експлуатацiю пiсля 2007 року, реєструється в установленому порядку за замовниками (управителями), те. ЖИ.

Цитувати

zac

zac

18.05.2014 15:02:27

_Boroda_:
Справа в тому, щ менi банк дав листа в якому надає згоду на оформлення документiв...

Я тоже участник программы 3% и укргазбанк но я вообще в банке ничего не брала и уже получила право собственности... Сдала на Бажана 8-го и 16 забрала ровно 5 рабочих дней... Не понятно почему у вас устроили такой цирк... Удачи вам в этой не равной борьбе с бюрократией...

Цитувати
<< 630 631 632 633 634 ... 778
Архів