Serjik
17.06.2014 08:05:08
Сегодня ЖЕК завернул ((( сказали приходить в приемные часы
Eserkir
17.06.2014 08:12:24
а Вы и прописаться хотели или только договор подписать?
Serjik
17.06.2014 08:39:41
Для начала хотел договора заключить и получить ключи. Прописываться мне чуть позже нада, еще в банке ипотеку необходимо оформить, квартира по госпрограмме 3%.
По дому порадовало, что лифты сегодня работали, во 2-й секции лифт оббивали фанерой чтоли, в корридорах горел свет. Территорию немного облагородили, но мусора всеравно предостаточно.
Электрофурнитура в квартире не установлена, написал в журнал сообщение, сказали что поставят
Eserkir
17.06.2014 08:47:21
Я бы на Вашем месте сказал чтобы не ставили, а просто в коробке в квартире оставили) ибо потом все равно все демонтировать придется..
Serjik
17.06.2014 09:01:54
Я решил, что пусть поставят, для ремонтных работ будет то что нужно, а потом всеравно буду менять на более качественное
lozhka-2013
17.06.2014 10:21:25
zac:
Serjik и nans2012 посмотрите в личке ответ
добрый день соседи, можно и мне пожалуйста про пустую форму 3, я тоже по программе 3%, никак не могу получить право собствен. розгляд зупинено. И еще такой вопрос вы сдавали в рег. службу договора и доп соглашения с банком или только с ЖИ?заранее спасибо.
olga1006
17.06.2014 10:49:13
lozhka-2013 : И еще такой вопрос вы сдавали в рег. службу договора и доп соглашения с банком или только с ЖИ?
Я здавала договiр купiвлi-продажу майнових прав i тристороннi дод. угоди №1 та №2 до нього. Свiдоцтво вже отримала.
_Boroda_
17.06.2014 12:45:36
Досi не розумiю, як можна пiдписувати 2-ий акт на будiвництвi, якщо стiльки недолiкiв по будинку, а головнi для мене це:
- не робоча вентиляцiя!!! 2 мiсяцi тому про це казав прорабу, обiцяв усунути, через мiсяць зробили так, що запрацювала в ваннiй, а в кухнi нi. Прийшов 05.06 знову перевiрив - не працює нiде, зазначив в журналi, сьогоднi перевiрив - не працює, крiм того тяне все з низу в мою квартиру, як вiдкрити вiкно, тобто не витягую, а втягує. Нiсенiтниця про її примусовiсть - лапша на вуха.
- прибудинкова територiя жах, за останнiй 1,5 мiсяцi нiяких зрушеннь - смiття i недороблений схил, тратуари (крiм того в тiх що зробили такi дiрки є, що ноги поламати ввечерi), газони. Дивлячись на дитячий майданчик здається, що щось вкрали...
Решту можна i самому зробити, але вищенаведенi недолiки вже можна було б якось привести до ладу, а руху нiякого!!!
Я б на мiсцi ЖЕКу нiколи б не прийняв будинок в такому станi!
I до того ж нiхто нiкуди не поспiшає...
А фiналом стали розмови, що цi баригi генпiдрядники (Азур Груп) будуть там до осенi!!!
Реально нiчого, що потрiбно не робиться, люди лише займається халтурами, а нам з вами пропонують пiдписувати акти зараз i звинувачують, що ми самi затримуєм заселення, проте це ж не так. Зробiть все i нiяких питаннь!
А осенi ще 3 мiсяцi...
ДIСТАЛИ!!! Треба i собi включатись в боротьбу с ЖI. В кого якi успiхи щодо боротьби з ЖI?
_Boroda_
17.06.2014 12:48:31
Serjik: Для начала хотел договора заключить и получить ключи. Прописываться мне чуть позже...
В 2-1 секцiї лiфт вантажний оббитий ОСБ був ще мiсяцi 2 тому, а може й бiльше i працював. Пасажирськi не оббитi нiчим. По прибудинковiй територiї як на мене зрушеннь 0, якщо такими темпами = то роботи ще на рiк там мiнiмум :-)
Eserkir
17.06.2014 13:03:31
все правильно Вы говорите, но если сидеть ждать, и просто писать замечания в листочек у ключницы, быстрее не будет.. Требовать от ЖЕКа включить дом, они будут требовать от ЖИ доделать то что осталось.. Если ЖЕК принял дом уже, ну так это будет его проблемой пусть решает проблемы и убирает территорию.. Надо им помочь чаще между собой общаться :) А так оставлять дом взавишем состоянии между ЖЕком и ЖИ и чего-то ждать, это не вариант