Innusyk
13.03.2013 10:01:04
pulsar28: Ребята в чем проблема))), если будет протекать мусорный мешок и капать в лифте то...
Согласна на все 100%. Мой голос "ЗА" - мусорник должен быть на улице:)
Мусоропровод нужно заварить.
ukrserg
13.03.2013 10:05:56
Daria25
Ви вже не вперше пiднiмаєте питання щодо викидання мусора через вiкно. Чому у Вас склалась думка про низький культурний рiвень нових сусiдiв? Це навiть трохи образливо. За кого Ви нас маєте?
А мусоропровiд потрiбно однозначно заварювати. Iнакше рокiв за 3-5 в нас не те, що мишi поселяться, а й щурi. Зараз в Києвi 99% будинкiв не користуються цим благом цивiлiзацiї.
Iснує ще варiант пiднiматись на верхнi поверхи i закидати мусор до приватника:) Але це вже жарт...
Johnnychka
13.03.2013 11:42:27
Особисто я проти того щоб заварювати смiттєпровiд.
У будинку де я мешкаю, це питання пiднiмалося i я був одним iз тих, хто пiдтримував iдею "заварювання".
Але пiсля тривалих дискусiй залишили все як є.
I ось чому.
Особисто менi так як i багатьом не важко виносити смiття на вулицю, i це можна робити навiть якщо смiттєпровiд буде працювати. В нашому будинку є не офiцiйна домовленiсть на вихiдних смiття викидати на вулицю, бо двiрник теж людина - на вихiдних вiдпочиває, а накопичувати смiття там де живеш не гоже.
Але давайте подумаємо про iнших - мам з маленькими дiтками, людей похилого вiку. Чому ми їх позбавляємо права користуватися "благом цивiлiзацiї"?! Чи мамаша в якої каляска, здоровенна сумка i торба з iграшками буде ще й кульочок смiття виносити аж до бакiв????чи людина, яка ледь пересувається по квартирi повинна тиждень чекати допоки хтось прийде провiдувати її, а потiм ще й просити щоб викинули смiття, яке 100% за тиждень завонялося???!!!
Чи може хтось бiгає iз своїх теплих помешкань викидати смiття на вулицю коли температура опускається нижче -10??? Думаю нi, це робиться "заодно" iз виходом на роботу чи навчання.
Вiдтак, особисто я проти заварювання.
При цьому по можливостi буду виносити смiття сам;)
Daria25
13.03.2013 11:46:49
ukrserg: Daria25
Ви вже не вперше пiднiмаєте питання щодо викидання мусора через вiкно....
Вы что, ни в коем случае ни на что не намекаю по поводу культурного уровня новых соседей. Я верю, что все приличные интеллигентные люди. Просто так часто это наблюдаю в нашем районе, что страшно становится. По поводу того, что будет через 3-5 лет немного не соглашусь, так как сама живу в доме 2004 года постройки и всё отлично, чисто и никаких мышей или тараканов тьфу-тьфу))
VZM
13.03.2013 12:42:23
Johnnychka совершенно не согласна с Вами. Я сама мама с маленьким ребенком и сейчас живем в доме где нет мусоропровода и ничего страшного в этом нет. Считаю что лучше вынести мусор на улицу чем показывать ребенку мышек и крыс, которы обязательно будут жить в подвале. Про людей с физическими проблемами ( инвалиды, пожилые люди) говорить не буду. Но ведь они же выходят в магазин или просто на улицу. Что мешает вынести маленький пакет мусора.
pulsar28
13.03.2013 14:34:35
А я вот сейчас жыву в доме где есть мусоропровод, и бывают ситуаии когда какой то человечек с мозгами улитки выбрасывает не"компактный"мусори и он застряет, то остальные улитки начинают складировать свои отходы прям на площадке возле нещастного мусоропровода, штырь такой что даже если у тебя насморк и нос твой не ощущает запахи, то глаза сразу повылазят. Я не говорю что все поголовно,но такие люди существуют,Так что либо пользуемся все каждый день,либо не пользуемся вообще.
Daria25
13.03.2013 15:17:52
Всем не стоит переживать по этому поводу, так как в новостроях без отделки в любом случае заваривают мусоропровод, чтоб некоторые умники строймусор не ленились вывозить самостоятельно.
pulsar28
13.03.2013 15:42:44
А кто точно знает чем будут укомплектованы квартиры кроме входных дверей и пластиковых окон. Унитаз там ванная... такое будет?)))
Daria25
13.03.2013 15:51:33
конечно нет:) по крайней мере у таких, как я, кто без льгот покупал квартиры)
pulsar28
13.03.2013 15:57:19
Daria25 вы такая не одна,я с вами)))