Ingvarr
19.11.2013 11:11:57
Успехи на с/п детского садика на фото.
Ingvarr
19.11.2013 11:13:30
Насколько видно - первый этаж не перекрыт еще.
Ingvarr
19.11.2013 11:40:48
Понятно, что окончание работ в 4кв 2014, но успеют ли с такими темпами? Вопрос риторический...
А еще нужно будет начинать работы на с/п начальной школы/второго детсада (как вариант) между Ващенко 1 и 3.
Тянуть со сдачей сада будут небось до сентября 2015. Надеюсь, хоть тогда Аркада/Девелопер дадут возможность детям ходить в детский садик возле своего дома.
Ingvarr
19.11.2013 11:44:13
ИзАркады:
1. Информировал ли Девелопер Аркаду о ходе своих действий по с/п начальной школы на 360 мест? "Разработка проектной документации" продолжается, как еще в апреле Девелопер заверял правоохранительные органы? Или уже завершена?
2. Разработано ли коммерческое предложение Аркады к инвесторам по поводу паркинга в МК, чтобы люди видели конкретные цифры и сроки, могли вложить деньги в этот объект? Работники банка увы о таком ничего не знают...
3. Если ли уже проект "спортивной зоны" (объект 17 по генплану МК) возле с/п1 и с/п10?
Haza
21.11.2013 09:36:54
Фото садика. С такими темпами будут строить к 2020году...
Ingvarr
21.11.2013 11:44:33
Haza, большое спасибо за фото. Вид на стройку намного лучше, чем поверх забора)
Таким образом, уже перекрывают первый этаж. Последнее время каждый день вижу, что работает и кран, и строители есть на площадке.
Но темпы огорчают... 7й (а по факту 8й) месяц работ...
Иванович, ИзАркады, большая просьба обнародовать график работ по с/п детского садика. Увы, сотрудники банка и застройщика игнорируют подобные просьбы инвесторов МК.
Alex-new
27.11.2013 21:41:41
Уважаемые инвесторы!
Я инвестор с 10 дома, у нас сегодня была встреча в банке.
У нас задержка сдачи дома, посмотрите внимательно видео оно поучительное. Лучше знать все риски заранее:
http://www.youtube.com/watch?v=uRfCmz5ZMwY
snip_r
20.12.2013 16:30:55
Я iнвестор банку Аркада, iнформацiя на майбутнє ти хто задумається з ними працювати!
Аркада i ТОВ"фiрма"девелопер" ви коли навчитесь нормально працювати, а не кидати людей? Ви кидали яких ще пошукати треба!
Замовив у Аркади та Девелопера 16.08.13 переобмiр своєї квартири. Два мiсяцi не давали згоду на переобмiр. 05.10.13 Нарештi дали пiсля ще 2 письмових запитiв дали лист на БТI. Замовив переобмiр в БТI. перемiряли БТI в присутностi представника ТОВ" Фiрма" девелопер" Атукмаева П. Г. ( у якого притензiй по квартирi не було) i моєму, як результат з заявлених аркадою 43.2 м. вийшло 42.8 м. кв, а бизис який був 42.46м. тобто Аркада змусила мене доплатити 7200 грн по документах якi навiть не показала, за додатковi 0,73 м. хоча їх там i близько немає. Тобто у мене було +0,34м. кв. що вiдповiдно до договору ФФБ п. 9.5.2 не оплачується. I це ще не врахованнi клятi нiшi, якi були НЕЗАШИТI!!!! Далi цiкавiше.
Подавши тех паспорт в ТОВ "Фiрма" Девелопер" 15.11.13, тех паспот я замовляв по звичайнiй процедурi, виготовлення за мiсяць. звоню в аркаду, питаю коли за грошима приходити, щоб повернули тих 7 тисяч. вони менi, що у них документiв моїх немає. Звоню в девелопер, вони говорять, що документи на аркаду передали, менi грошi повернуть в пятницю. Сьогоднi 20.12.13 звоню в аркаду, коли за грошима приходити, а вони говорять: ВАМ ГРОШI ВIДДАВАТИ НIХТО НЕ БУДЕ. кидаю справи, приїзжаю в аркаду, вони несуть якийсь брєд, скажим так, мол договiр у вас закiнчився, ми до вас вiдношення нiякого не маємо, ви ж акт пiдписали.
Я в життi звичайно багато чого бачив, але це вже верх наглостi, вона менi розповiдає, що я повинен бути радий бо дом гарно побудований, взяти б її туда посилити!!! Говорю, води взагалi нiякої немає, електрика кожен день пропадає, не на постiйнiй лiнiї, каналiзацiя забита, опалення подали в груднi мiсяцi, затримали здачу та заселення на пiв року, вiддали дом з кучой недолiкiв, а я радуватися повинен, що квартиру отримав да тепер ще й на 7 тис. дороже.
Повiдомляю вас панове з аркади та девелопера, до яких мене сьогоднi не пустили, а сказали записуватися на прийом. Повернiть цi кошти, навiщо вам ця антиреклама! Не хочте по нормальному вирiшувати, будемо через суд вирiшувати чому ви не дотримали мiнiмум 4 пункти з власного договору ФФБ. в якому чiтко сказано банк не може вимагати вiд довiрителя виконання своїх зобовязань, якщо сам цi зобовязання не виконує.
Всiм своїм колегам та знайомим буду рекомендувати обходити банк аркада стороною!
Ingvarr
20.12.2013 16:38:12
snip_r, прокуратура в помощь с этими "наперсточниками"...
vovan
20.12.2013 17:09:18
Побегать предется за своей же денюжкой. Так бы все подавали бы на переобмер и забирали бы свои денежки. Плюют на это многие, понимая, чтобы получить 7000грн нужно геморроя разрулить на 10000. Аркаде выгодно в этом вопросе гемор устраивать.