павлуша
26.04.2007 11:38:04
Прохвесорша хизматулина селезнева не тужтесь. Ще рано радуваться. ОСББ вам не бачить. Є наш олялег и ми йому верни. Обстежтесь у психіатра. зібрались старі мочалки. хотять керувать. візьміть ще старого пердуна василенко. люди подивіться на цих маразматиків. їм треба відмолювати гріхи а вони лізуть у владу. ще не накралися. хочуть долізти до корита хапонуть і з них як з гуся вода. бо за віком і станом розуму - недієздатні.
ХаХа
26.04.2007 19:47:14
павки и шавки!
Не треба путать порядних людей с собой. Язык протерли, гавкая як бешеные собаки, захищая власные интереси, пасти порвали, наши гривни хватаючи! Увесь дом боржниками зробили. А не подавитеся? Психами называть вы можете себе, чесные люди противостоять вам, хамам и ворам, и вы их обгаживаете за это. Весь дом знает, что Рыбалки з друзями крышують свою подставку Резныченко. Не треба думати, що ми дурные, та не розумием, чого вы проти людей. Задумали не тыльки квартири служебные, а и землю пид домом прихватизировати?
Ми прийдем на збори саме для того, чтоби выкинуть вас, пройдисвитив, за шкиру.
Нехай вам жаба цицьку дасть.
Aleksander
02.05.2007 16:52:55
Я добросовестный квартироплательщик, плачу все по расчеткам, а на собрание меня не приглашаете. Пришел в мае пришлого года на собрание в « Факел», а меня охрана не впустила. Как, потом выяснилось, это были работники охранного предприятия Рыбалко. Обидно, заплатил деньги за квартиру, как и вы. Чем я плох, или мордой не вышел? Или я, для вас дурак, который должен платить молча, не зная за что и куда идут мои деньги ? Прежде чем вступать в « элитные» члены, я должен прочитать ваш Устав! Вы, его даже не вывесили для Нас - не «достойных»!На собрание, таких как я не пускаете, почему? Если вы такие «чудесные», как пишете о себе, напечатайте в интернете или повесьте на досках объявлений :
1. отчет ревизионной комиссии с указанием даты проведения комиссии,
2. результаты аудиторской проверки,
3. отчет главы правления и его членов,
4. штатное расписание и раз мер заработных плат,(«Работа» сантехника и электрика меня не устраивает, как и моих соседей)
5. перечислите номера служебных квартир.
6. определитесь с размерами квартплаты, она должна быть не больше, чем в других ОСББ.
Хватит кормить сказками два года. ОСББ создавалось для всех владельцев квартир в нашем доме, а не для «элиты»! Мне не хочеться жить, как в сказке: «Чем дальше, тем страшнее…»!!!
ПрямБорец
03.05.2007 11:09:14
Aleksander: Я добросовестный квартироплательщик, плачу все по расчеткам, а на собрание меня не...
Зайди в ОСББ и все там узнаеш. Перед тем не забудь долги погасить которых якобы у тебя нет, и на собрание тебя очевидно не пустили потому что тебя там небыло.
Добросовесть
03.05.2007 13:20:45
Aleksander: Я добросовестный квартироплательщик, плачу все по расчеткам, а на собрание меня не...
Добросовесть дома укажи номер квартиры.
YYY
06.05.2007 09:14:26
талантливо
ЛюдмилаИв
06.05.2007 13:47:59
Власники квартир! Друкуючи цю інформацію, я розумію, що не одна Горицька стане об’єктом вбивства, погроз, шантажу та брані!
Погрози я чула у п’ятницю від Рибалко В. Г., який мені особисто запропонував поки не пізно, продати квартиру, якщо хочу зберегти життя. На прикладі Горицької я знаю, що це може статися. Але дорога боротьби з Рибалко була довгою і важкою, і зараз я не можу зійти з дистанції.
Я мушу сказати всім, що була в Дарницькій податковій адміністрації особисто, і точно знаю, що ОСББ не подавало звітності протягом 2-х років належним чином, що із-за помилок в статуті і неправильної держреєстрації на трьох осіб ОСББ не має пільг по податках. Тому за 2005р. і 9 мес. 2006р. воно повинно заплатити податку на прибуток у розмірі близько 450 тис. грн.., біля 360 тис. грн. ПДВ, біля 570 тис. податку на землю. Я є дипломованим професійним бухгалтером, причому останній раз підвищувала кваліфікацію у минулому році, тому серйозно до всього відношуся і добре усвідомлюю, що платити ці борги прийдеться нам, членам ОСББ «Актив», згідно статуту.
З Резніченко, яка відповідає за ОСББ «Актив» одна, бо в одній особі вона і бухгалтер, і голова, взяти не має чого навіть через суд, бо майно та квартиру вона продала, і гола, як церковна миша. Також декілька років на пенсії, з десяток по догляду за божевільним чоловіком, і пару років по старості. Все, що привласнено в ОСББ, записано на її дітей і розтрачено.
Тому, на кожний кВ. метр площі без пені та штрафів сума податків складає 829грн, а з врахуванням того, що погашати цю суму будуть тільки члени ОСББ, яких приблизно п’ята частина будинку, то на кожний квадратний метр їх площі ця сума складає близько 4000грн, так що по підрахункам за 4-кімнатну квартиру, як у мене, це буде 50тис грн.. або 10 тис. доларів.
І це не все. Сума пені і штрафів буде приблизно такою же. Ось ціна управління Рибалко, підставною особою якого є Резніченко. Зараз вони мріють прийняти як можливо більше в члени ОСББ, вимагають підпису, що ви ознайомлені зі статутом лише для того, щоб. були підстави для законного зняття з вас цих грошей.
Інше їх бажання – законним чином оформити на себе службові квартири і землю, продати і зникнути.
Таке об’єднання власників тільки одне у районі, як сказали у податковій. А я думаю, що і у місті. Саме у нас неймовірне стало очевидним. Тому зовнішньо здається це маячнею, не хочеться цьому вірити, але це дійсні факти. І кожний знає, що держава борги стягне.
І все, що кажуть і пишуть Рибалко та члени його правління – брехня чистої води. А прихильники більше всього є необізнаними особами. Саме тому вони кидаються на нас, гірше ніж собаки. Правда очі коле.
павлуша
06.05.2007 16:21:01
Рибалка малодец. розбудил улик. сидить мовчки. мабудь був недурним чекістом. Горицькая як обикновенна баба втянулась в полємику. показує свої нольові результати і возможности як председателя об`єднання з травня 2005 года. крім кляуз вона неспособная ничего делать. ви подивіться на цю лахудру. не може дати раду ні себє, ні своєй дитяте, ні квартире. Лізе до влади в правленіє бо край потрібні гроші. донька не працює. не навчається. наркоманка зі стажем. обратить вниманиє на синіє руки і ноги. навіть влєтку ходит у колготах та світерє з долгими рукавами. мамі горицькой можна співчувать. дєточку жаль. ще цікаво хто війшов у правління горицької. заступник гурін олег. відбував покарання у колонії сурового режима 7 літ. мабуть не за мелкоє хуліганство. це може вбивство. розбойний груповой налит чи ще щось недругорядне. хай привезе довідку з гербовой печатью і докаже що він не злодій.
син хізматуліної неоднократно привликався до уголовной ответственности. василенко іуда. вибрали в одне осбб а воно ввійшло ще в інше. жадне. не хоче платити за квартиру. шукає де лучше. готове спаплюжить кого завгодно.
доросле дитя селезнёве. не може відірватися від цицьки мами. входить теж у 2 осбб.
rybalko
06.05.2007 18:36:32
Госпожа Селезнёва! Побойтесь бога и не кривите душой! Не извращайте информацию и не подавайте её в выгодном для себя плане. Проработав 26 лет в правоохранительных органах я даю отчёт своим словам и действиям и никогда никому не угрожал в том числе и Вам. Я никогда не высказывал угроз в адрес Горицкой Н. Г. Мы с ней договорились, что наши противоречия в подходах пусть рассудит суд в установленом законом порядке. Разговор у 1 подъезда с участием меня, Горицкой Н. Г., Фатеева С. П. и пассивно Вами стоявшей касался способов нормализации обстановки на доме и подготовки общего собрания на 20 мая. Мы расстались хотя и каждый при своем мнении, но мирно и без угроз. Моя рекомендация Вам сменить квартиру не была никакой угрозой, а ответом на Ваше заявление о том, что Вы платили и будете платить только по 58 копеек за квадратный метр и никакие тарифы установленные правлением ОСББ признавать не будете. Далее прозвучал мой ответ Вам, что если Вы не признаете правил общежития то вам лучше сменить квартиру. Не делайте из меня монстра, человека крышующего чьи-то интересы на доме. Я один из членов правления и подчиняюсь решению большинства. От момента появления меня на доме я поступаю как человек не равнодушный к тому что происходит на доме. Да я спорю, доказываю свою точку зрения, настаиваю на ней иногда даже слишком темпераменно.
В 55 лет, будучи уважаемым человеком в своём ведомстве, отдав 26 лет борьбе с терроризмом на воздушном транспорте, борьбе с коррупцией в высших органах власти и управления, борьбой с организованной преступной деятельностью в Украине и последние 2 года, перед уходом на пенсию, в г. Киеве и Киевской области марать свою честь хищением общего имущества, расправляться с людьми подобными Вам, а тем более Горицкой, считаю недостойным, аморальным и унизительным. Брать грех на душу слишком высокая для Вас честь. Вы ее на доме не заслужили. Если у Вас есть совесть то принесите свои извинения на этом сайте и я их приму. Не принесёте - бог вам судья или та высшая инстанция в которую Вы верите. На изложенные Вами факты, якобы нарушений, отвечу позже.
ЛюдмилаИв
06.05.2007 18:37:32
Власники квартир! Друкуючи цю інформацію, я розумію, що не одна Горицька стане об’єктом вбивства, погроз, шантажу та брані!
Погрози я чула у п’ятницю від Рибалко В. Г., який мені особисто запропонував поки не пізно, продати квартиру, якщо хочу зберегти життя. На прикладі Горицької я знаю, що це може статися. Але дорога боротьби з Рибалко була довгою і важкою, і зараз я не можу зійти з дистанції.
Я мушу сказати всім, що була в Дарницькій податковій адміністрації особисто, і точно знаю, що ОСББ не подавало звітності протягом 2-х років належним чином, що із-за помилок в статуті і неправильної держреєстрації на трьох осіб ОСББ не має пільг по податках. Тому за 2005р. і 9 мес. 2006р. воно повинно заплатити податку на прибуток у розмірі близько 450 тис. грн.., біля 360 тис. грн. ПДВ, біля 570 тис. податку на землю. Я є дипломованим професійним бухгалтером, причому останній раз підвищувала кваліфікацію у минулому році, тому серйозно до всього відношуся і добре усвідомлюю, що платити ці борги прийдеться нам, членам ОСББ «Актив», згідно статуту.
З Резніченко, яка відповідає за ОСББ «Актив» одна, бо в одній особі вона і бухгалтер, і голова, взяти не має чого навіть через суд, бо майно та квартиру вона продала, і гола, як церковна миша. Також декілька років на пенсії, з десяток по догляду за божевільним чоловіком, і пару років по старості. Все, що привласнено в ОСББ, записано на її дітей і розтрачено.
Тому, на кожний кВ. метр площі без пені та штрафів сума податків складає 829грн, а з врахуванням того, що погашати цю суму будуть тільки члени ОСББ, яких приблизно п’ята частина будинку, то на кожний квадратний метр їх площі ця сума складає близько 4000грн, так що по підрахункам за 4-кімнатну квартиру, як у мене, це буде 50тис грн.. або 10 тис. доларів.
І це не все. Сума пені і штрафів буде приблизно такою же. Ось ціна управління Рибалко, підставною особою якого є Резніченко. Зараз вони мріють прийняти як можливо більше в члени ОСББ, вимагають підпису, що ви ознайомлені зі статутом лише для того, щоб. були підстави для законного зняття з вас цих грошей.
Інше їх бажання – законним чином оформити на себе службові квартири і землю, продати і зникнути.
Таке об’єднання власників тільки одне у районі, як сказали у податковій. А я думаю, що і у місті. Саме у нас неймовірне стало очевидним. Тому зовнішньо здається це маячнею, не хочеться цьому вірити, але це дійсні факти. І кожний знає, що держава борги стягне.
І все, що кажуть і пишуть Рибалко та члени його правління – брехня чистої води. А прихильники більше всього є необізнаними особами. Саме тому вони кидаються на нас, гірше ніж собаки. Правда очі коле.