Позняки 3, дом 6 - Днепровская набережная, 19-В (Житло-інвест)

Кость

Кость

31.10.2007 11:20:32

Сьогодні телефонував в Ж-І (відділ супроводження договорів 235-87-74). Так і є - технічні паспорти вже готові. Можна їхати їх забирати. Але не поспішайте. Коли БТІ виміряло мою квартиру, то вийшло, що різниця в площі між проінвестованою і реальною квартирою сягнула 1,39 кв. м. в більший бік. Це мені сказали по телефону в Ж-І. А це означає, що за свою "трьоху" я маю ще доплатити 12 тисяч гривень за площу, і стільки ж винагороду Ж-І. На розрахунок дається 2 банківські дні з моменту отримання техпаспорту. Отакої. Може, комусь і пощастить і їхня квартира буде меншої площі. Так Ж-І вам ще й гроші поверне. :)

Цитувати

OOT

OOT

31.10.2007 13:38:50

Дякую за інформацію. Да, дійсно, можна йти робити остаточні розрахунки по обєкту, а потім отримувати тех паспорта. Це добре, однак, потрібно вимагати, щоб усували недоліки: стіни та потолки нерівні, розбалансовані вікна. І саме головне, коли буде електрика і вода? тільки після цього там можна буде щось робити далі. Особисто я повідомив про недоліки, однак, незрозуміло, коли там буде щось робитися.

Цитувати

Перестройкин

Перестройкин

01.11.2007 08:35:08

Кость: Сьогодні телефонував в Ж-І (відділ супроводження договорів 235-87-74). Так і є -...

А что если не спешить, то доплачивать не придется?

Цитувати

Прокоп

Прокоп

01.11.2007 08:38:04

Кость: Сьогодні телефонував в Ж-І (відділ супроводження договорів 235-87-74). Так і є -...

А почему 12 тыс. гр за 1,39 кв. м.? Доплачивать надо по той цене квадр. метра по которой вы делали основной платеж. Или я не прав?

Цитувати

Кость

Кость

02.11.2007 05:23:40

2 Прокоп:
У договорі прописано, що ціна кв. м. на день розрахунку. Та зрештою і різниці особливої немає - ті ж 8600 грн.
2 Перестройкин:
Ж-І себе в програші не залишить. Все одно будете доплачувати - рано чи піздно.
Збираюсь сам переміряти свою "трьоху" і якщо вона не буде 1.39 кв. м. більше, то доведеться іти сваритися. Бо у мене щось є підозри щодо збільшеної площі.

Цитувати

Перестройкин

Перестройкин

02.11.2007 09:20:23

Уважаемый Кость. Спасибо за ответ. А почему 8600? Я платил по 5300. В октябре 2006г.

Цитувати

OOT

OOT

02.11.2007 09:29:22

У мене 3 к., базова 113,7 більшою получилась на 0,1м2. Мені здається, що робити розборки з БТІ безпесрспективно. До Кость: можемо просто порівняти наші квартири, якщо вони на одному стояку, то розбіжність невиправдана, якжо ж ні, то можливо збільшення і виправдане. Чому ніхто не говорить про недоліки, можливо вже хтось підписав акт прийомки?

Цитувати

Кость

Кость

02.11.2007 16:40:48

2 Перейстройкин: Я купував в кінці серпня цього року - ціна приблизно 8550 грн. :)
2 ООТ: Порівнювати квартири за стояками немає ніякого сенсу. Кожна з них різна. Навіть, якщо і буде прямо над іншою квартирою. Реалії будівництва. :(

Цитувати

Перестройкин

Перестройкин

04.11.2007 08:23:45

OOT: У мене 3 к., базова 113,7 більшою получилась на 0,1м2. Мені здається, що робити розборки...

Подскажите, пжл., а что делать после получения техпаспорта? Какие дальнейшие действия? К кому обращаться с претензиями по недоделкам? И есть ли в этом смысл. Ведь все равно в процессе ремонта все будет переделываться?

Цитувати

sacha

sacha

05.11.2007 14:15:32

Подскажите, пжл., а что делать после получения техпаспорта? Какие дальнейшие действия? К кому обращаться с претензиями по недоделкам?

Если уже получил тех. паспорт и свидетельство, то єто означает что тобой уже подписан акт приемки-передачи где Ты СО ВСЕМ СОГЛАСЕН И ПРЕТЕНЗИЙ К НИМ НЕ ИМЕЕШЬ.... а потому закачавайте рукова и приступайте к ремонту...

Цитувати
<< 9 10 11 12 13 ... 61
Архів