Осокорки-6, дома 1,2,3 - ул. Гмыри 2,4,6 (Киевгорстрой)

vasia1950

vasia1950

30.09.2008 05:56:41

вот в 4-м и создавайте ОСББ, а мне уже одного дерьма(нынешнего хватит)теперь понятны ваши мотивы, а справочку о невменяемости чтобы слинять вы уже купили? как на Бажана помоему14 и теперь все в дерьме, а предс. ОСББ в шоколаде

Цитувати

Yaroslav_1

Yaroslav_1

30.09.2008 07:47:14

Мешканці в лайні, а голова ОСББ в шоколаді - тому що ревізійну комісію тільки для галочки обрали, комісія нікого по-справжньому не перевіряла, і мешканцям, судячи з низької явки на зборах, все було по барабану - аби чергову серію телемила не прогавити. На Гмирі, 9 голова правління членів ОСББ з вулиці ледь не за руку тягнув бути присутніми на зборах.

Цитувати

Pravko

Pravko

02.10.2008 09:48:32

ви мабуть не прочитали повністю моє повідомлення... а лише "рекламно" побачивши деякі слова в нім, відкидаючи його зміст, пишете таку нісенітницю... що за люди! Як можна виривати слова з контексту?! осбб не є нині першометою, бо співвласники нині кочівні...

Цитувати

Pravko

Pravko

02.10.2008 09:52:41

і щодо ОСББ... не можна робити такі індукції... Ось нині я живу в будинку, де співвласники створили ОСББ і всі дуже задоволені вже як 10 років! І мій приклад не єдиний... Що за люди!? Логіки точно не вчили, мабуть... Прикро... :(((

Цитувати

Elena_I

Elena_I

02.10.2008 12:33:20

Насколько я поняла, Вы из второго дома (2 строительный или Гмыри,4). Скажите, что Ваш дом уже принят на баланс ЖЭКом? Если да, ОГЛАСИТЕ УЖЕ ПОЖАЛУЙСТА ХОТЬ КТО-НИБУДЬ ИЗ 2 ИЛИ 1 ДОМА КАКИЕ ВАМ ВЫСТАВЛЕНЫ ТАРИФЫ ЛЕГЕНДАРНЫМ КРАСНОЗНАМЕННЫМ ДВАЖДЫ ЗАЖРАВШИМСЯ ЖЭКОМ КОВАЛЬСКИХ??? Заранее благодарю, если кто откликнется.

Цитувати

Pravko

Pravko

02.10.2008 16:00:32

Цей будинок ще на баланс ЖЕКу не передано (взагалі таке передання - незаконне).
Мені відомі тарифи в 1 будинку:
1. ГВП, ХВП, ЦО - тарифи, на основі нечинних розпоряджень КМДА
2. послуги з обслуговування будинку, прибудинкових територій та додаткові послуги - необґрунтовані, завищені, неясні... 2,4 грн. за 1 метр квадратний загальної площі квартири...
У мене є зведений кошторис для прикладу... Наприклад, витрати на зв`язок - 700 грн. (встановлення 4 ліній тощо... хоча Оптіма, здається, за 200 грн. 4 лінії дає...). Головний директор сказав, що кошторис не можна змінювати, так як він укладений на рік (маячня)... Тому співвласникам доведеться сплачувати 700 грн. щомісяця (абсурд)... Там багато чого такого є. Можу надіслати Вам цей зведений кошторис на Ваш запит (напишіть мені на пошту).

Цитувати

Elena_I

Elena_I

02.10.2008 19:14:20

Дякую, на пошту відпишусь завтра, є велике бажання подивитись на цей шедевр фінансової думки. А що означає за зв"язок 700 грн, це що окремо від усього іншого ще 700 і за що, телефон, інтернет чи що мається на увазі? Це вже не просто маячня, це вже якийсь апофеоз маячні, ми зараз за все про все вдвічі менше платимо, ніж за один цей зв"язок. Невже хтось погоджується сплачувати такі суми?

Цитувати

Pravko

Pravko

02.10.2008 19:33:12

Рядок видатків "зв`язок" з показником - 700 грн. передбачає встановлення 4 ліній телефону... Цей видаток розподіляють на загальну кількість метрів квадратних житлової площі будинку. Я поставив питання: чому щомісяця маємо сплачувати видатки на зв`язок в такі обсягу, якщо це разовий видаток? Мені відповіли, що кошторис укладають на рік... Там ще й інші перлинні видатки...
А вражає, як я вже згадував, заяви про вдавання до правного нігілізму...

Ви питаєте: "Невже хтось погоджується сплачувати такі суми?". Ну, ця система якраз і розрахована на покірних "рабів", які змиряться з таким станом речей... як і більшість киян змирились зі збільшеними нечинними тарифами на ж-к послуги...

Тому мешканцям-власникам треба гуртуватися і колективно провадити боротьбу... І таке гуртування має бути аристократичним...

Цитувати

Elena_I

Elena_I

04.10.2008 14:43:33

Намагалася відправити Вам запит на пошту, але Ваша адреса визначена як некоректна, будь-ласка, ще раз уточніть адресу.
З приводу телефонних ліній щось я так нічого і не зрозуміла, які ще 4 лінії, згідно з технічною характеристикою забудовником виконується підводка мереж телефону, телебачення до щитів, розташованих на кожному поверсі. І лише введення в квартиру від щита та розводка по квартирі виконується інвестором за власний рахунок. Введення у квартиру та розводка- це, по-перше, дійсно, разова послуга і по-друге, явно не може стільки коштувати, і до чого тут 4 лінії або я чогось не розумію?
І чи правильно я зрозуміла, що 2,4 грн. -це загальна сума квартплати з 1 м2 без урахування горячого, холод. водопостачання, опалення та електроенергії?

Цитувати

Pravko

Pravko

04.10.2008 15:39:56

Доброго вечора,

p r a v o m y r AT u k r p r a v o. e u (вводьте його без прогалин поміж літерами і замість "AT" поставте @)(я гадаю, що Ви розумієте чому я на форумі не надаю готовий варіант адреси). Або зателефонуйте мені, коли буде нагода - 2 2 9 0 9 2 9

Один лист від інвесторки пані Тетяни я отримав і дав на нього відповідь (надіслав зведений кошторис). Я гадав, що це Ви... :)
Йдеться про 4 лінії телефону, що мають бути встановлені на житлово-експлуатаційній дільниці нашого будинку (у керівника, в тім числі, здається, консьєржів), а також щомісячну абонплату. І така витрата щомісяця(хоча це разова витрата!!!) розподіляється серед співвласників (відносно кількості метрів загальної площі квартири, належних кожному з власників). Можна ж наприклад, CDMA зв`язок використовувати тощо...
Отож! 2,4 грн. за 1 м2 загальної площі квартири додатково без ГВП, ХВП та ЦО.
За словами моєї колегині у правозахисній сфері Тетяни Монтян, все роблять для того, аби нажитись, на жаль...

Цитувати
<< 69 70 71 72 73 ... 211
Архів