Осокорки-6, дома 1,2,3 - ул. Гмыри 2,4,6 (Киевгорстрой)

Elena_I

Elena_I

05.10.2008 16:00:42

Вибачте за тупість:), але всеж-такі скільки, тобто Ви впевнені, що платити треба буде саме 2,4 грн, а не 5,9? Щодо кошторису, то він мені, дійсно, не сподобався, непрозорі статті витрат і явно завищені, ось, наприклад, офісні та адміністративні витрати (так здається) в сумі біля 3500 грн, що це на папір та скріпки:)?
Але зараз, нажаль, більше хвилює термін здачі, а, вірніше, термін остаточної готовності будинку до експлуатації. Умови договору, принаймні по нашому будинку (30.09.08 - передача під заселення) забудовником вже порушено, а недоробок ще чимало, і тут уже мова йде про значно більші суми збитків для інвесторів. Принаймні для мене, враховуючи необхідність оренди житла, а також те якими темпами зростають розцінки на ремонтні роботи+зміна валютного курсу, декілька місяців затримки обернеться збитками у декілька тисяч доларів:(((.

Цитувати

Pravko

Pravko

05.10.2008 17:24:24

"Вибачте за тупість:), але всеж-такі скільки, тобто Ви впевнені, що платити треба буде саме 2,4 грн, а не 5,9? Щодо кошторису, то він мені, дійсно, не сподобався, непрозорі статті витрат і явно завищені, ось, наприклад, офісні та адміністративні витрати (так здається) в сумі біля 3500 грн, що це на папір та скріпки:)? "

Ну, це мудрі, правильні питання ;) Я аж так ретельно не дораховувався... я так припускаю, що оту суму, яку віднімають у кошторисі, аби дістати 2,4 грн., то частка, яке покладають на співвласників офісних будов (можливо)... треба уточнити це питання, глянувши повний кошторис.
Щодо обсягу офісних витрат - то це справді безглуздя... погоджусь... і там такого багато... Наприклад, витрати на обслуговування вузлів обліку...

Щодо затримки, треба боротись і не залишати латентними порушення виконання зобов`язань за договором! Помовимось про це у приваті...

Цитувати

vasia1950

vasia1950

06.10.2008 05:41:13

была в субботу на стройке. Шаровые краны уже стоят(правда может их, только в пятницу поставили?)мне сказали, что от момента их установки до запуска воды(а также наверное всего остального приблиз. 2-е недели)девочки сказали позвонить в конце недели, когда можно получать счетчики

Цитувати

in-west

in-west

06.10.2008 07:20:43

Elena_I: Вибачте за тупість:), але всеж-такі скільки, тобто Ви впевнені, що платити треба...

Ваша тупість тут ні до чого. Просто пан правко не хоче або не може по-людьськи відповісти на ваше просте запитання. Замість цього він тут розводить теревені на 20 повідомленнь. Гадаю справжня його мета - щоб люди зв`язалися з ним напряму e-mail`ом або телефоном, а там вже він вам запропонує свої послуги за гроші.

А тепер уявіть на хвилину, що я не правий і цей пан створить таки ОСББ. Ми йому будемо ставити питання, а він нас буде годувати своїм красномовством...

Цитувати

vasia1950

vasia1950

06.10.2008 07:56:55

помоему нам повезло и он из 4-го дома пусть там свое общество и создает, а я лучше в Жек

Цитувати

Pravko

Pravko

06.10.2008 08:33:33

in-west:
Ваша тупість тут ні до чого. Просто пан правко не хоче або не може по-людьськи...

На жаль, пані Олена, як правило люди, що нас оточують бачать лише вигоду в усьому, і міркують в силу своїх матеріалістських цінностей... вони би брали точно кошти... Це нормально в добу Калі-Юги - епоху татальної підміни цінностей, панування матеріального... Як громадський правозахисник я кошти з людей ніколи не брав за свої послуги, свою діяльність, тим паче, коли її результати стосуються мене самого... А тим, хто таке пише - ганьба і кармічна відповідальність забезпечна!

Цитувати

Pravko

Pravko

06.10.2008 08:35:59

vasia1950: помоему нам повезло и он из 4-го дома пусть там свое общество и создает, а я лучше...

Очевидячки, що люди, які таке пишуть геть не розуміються на ортогональності таких явищ як ЖЕК та ОСББ... а ще й розписуються у своїх неуважності в засвоєнні змісту дописів...

Цитувати

vasia1950

vasia1950

06.10.2008 11:14:04

я сейчас живу в доме с ОСББ, света нет через день, воды с часы пик никогда (дом новострой 4 года), а на вопросы за, что мы платим деньги председатель отвечает "всех любопытных закатаем в асфальт" так что я второго дерьма не хочу. Из-за таких как вы, которые людям наобес. кучу, а потом одна головная боль от ваших обществ, я и вынуждена бежать из этого дома т. к цивилизации нет. Еще раз повторюсь не лезьте со своим ОСББ к нашему дому, ищите "лохов"в своем доме

Цитувати

Elena_I

Elena_I

06.10.2008 12:18:12

Господа, умоляю вас не сортесь! Дело ведь сейчас не в ОСББ, а в том как защитить свои интересы. Никто, по-моему, особо не настаивает на его создании в данный момент. Согласна у ОСББ есть свои плюсы и минусы, и, основной минус в том, что такая форма организации очень зависима от человеческого фактора. Если председатель окажется человеком не порядочным, а основная масса жильцов иннертной, равнодушной, то согласна злоупотребления возможны. Хотя все дома по нечетной стороне ул. Гмыри - это ОСББ. Повторюсь, в доме, который мы построили в 1997 году и, где жили до прошлого года, тоже было ОСББ, причем создано оно было по инициативе самого КГС, всех инвесторов собрали, были представители КГС, сообщили, что дом готов, предложили создать общество совладельцев, избрать председателя, правление и уже ОСББ передавали дом. В то время все дома КГС так сдавались. У нас в доме никаких проблем не было. Кварплата с 1м2 сейчас 1,05. Средства, получаемые от сдачи 4 служебных квартир в аренду тоже использовались на нужды дома, за них делали ремонты в подъездах, утепляли фасады пенополистиролом. Может у других ОСББ и есть проблемы, не спорю. Тут все от людей зависит. Я не против и ЖЕКа, абсолютно, если будут нормально работать и тариф человеческий. Но, если они захотят по 5,9 с метра брать за обслуживание, а для меня это с площадью 100 м2 = 590 грн и это без воды, без отопления, без эл. энергии, без телеф., телевиз и инета, то я за чтоб создать ОСББ или создать инициативную группу, которая могла бы от имени жильцов либо провести переговоры с этим ЖЕКом, либо взяться на обслуживание в другой. Просто стоимость по обслуживанию такого дома мне прекрасно известна, почему нужно переплачивать в 4-5 раз, я лучше эти деньги на своего ребёнка бы потратила.
Во всяком случае, моё мнение, что на данном этапе нужно получить информацию точную и спокойно обсудить эту тему.

Цитувати

Pravko

Pravko

06.10.2008 12:20:04

не робіть висновків на основі неповних індукцій (це не науково)... даремно себе не накручуйте... будьте уважні до дописів та заявлених намірів... не посягайте на права інших осіб щодо вираження своїх поглядів та переконань... поводьтесь гідно... c`est tout!

Цитувати
<< 71 72 73 74 75 ... 211
Архів