Днепровский р-н, Березняки, ул. Юрия Шумского, 5 (Киевгорстрой)

tanuha63

tanuha63

17.08.2013 10:25:52

Пане Романе, Ви в нас самий обiзнаний в усiх питаннях, тому звертаюсь до Вас особисто з наступним.....?
У Вас в паспортi БТI, у верхньому правому кутку є реєстровий номер чи нi,i в загалi нам потрiбно цей номер проставити..????Якщо так, то у кого?....
Заздалегiдь перепрошую за свою докучливiсть i буду Вам щиро вдячна за обгрунтованну вiдповiдь.

Цитувати

SVD

SVD

19.08.2013 07:29:03

Шановнi сусiди! Думаю, що нашi надiї на ЖЕК, як на рятувальну соломинку, значно перебiльшенi. Реально на будiвництвi роботи майже не йдуть. Лише щоб впорядкувати двiр треба добрий мiсяць щоденної роботи. Зараз ми пiдпишемо договори з ЖЕКом i будiвельники вмиють руки. Знаю це з власного досвiду. Коли, хто i за якi кошти буде впорядковувати прибудинкову територiю? Якщо ЖЕК, то звичайно всi роботи будемо фiнансувати ми з вами. Хто змусить будiвельникiв встановити в квартири обладнання згiдно з проектом (умивальники, унiтази, лiчильники)? Думаю, що ЖЕКу це непотрiбно. Моя пропозицiя - тиснути на КМБ 3 всiма можливими способами аж до виконання ним своїх зобовязань перед нами, а потiм вже ЖЕК, договори. Всi нормальнi забудовники здають будинки з впорядкованою територiєю, пiд"їздами i комунiкацiями. А що у нас? Брудна огорожа, будiвельний майданчик с усiма атрибутами будiвництва, вiдсутнiсть сходiв бiля пiд"їздiв, неукомплектованi квартири... Доречi КМБ 3 є пiдрядною органiзацiєю у Аркади i там вони роблять все вчасно i в повному обсязi.

Цитувати

lobzik-lobzik

lobzik-lobzik

19.08.2013 11:22:16

tanuha63: Пане Романе, Ви в нас самий обiзнаний в усiх питаннях, тому звертаюсь до Вас особисто...

Уважаемая tanuha63,
скажу честно не знаю, но думаю, что если не стоит то значит не обязательно.
Лично у меня тоже не стоит этот номер.
Указан только номер инвентаризационной справки и все.
Надеюсь, я Вам помог.

Цитувати

Venez

Venez

19.08.2013 11:57:51

повнiстю згiдний з SVD i vfvf. На питання упорядження територii, встановлення лiчильникiв i сан-тех. обладнання згiдно договорiв не буде вiдповiдi. Все так хитро закручено, що вiдповiдальних немае. КМБ-3 не виконуватиме своiх зобов`язань.

Цитувати

tanuha63

tanuha63

19.08.2013 18:37:23

Щиро дякую, Вам Романе. за вiдповiдь. А цей реєстровий номер у паспортi БТI, мабудь вiдсутнiй в усiх наших власникiв квартир.
А тепер хочу повiдомити., що вiд сьогоднi у другiй секцiї запрацював ЖЕК, ми були сьогоднi на будiвництвi i особисто заходили у примiщення ЖЕКУ. Працiвники ЖЄКУ розпочали пiдписання Договорiв про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової територiї iз власниками квартир нашого будинку.
Вони там будуть працювати щоденно, тому можна усiм пiдписувати договори та розпочинати ремонти у квартирах.
Сьогоднi директор Жеку, повiдомила що технiчна вода вже закачується у резервуари,i її можна використовувати для ремонтних робiт.

Цитувати

сухОФрукт

сухОФрукт

19.08.2013 19:47:38

SVD: Шановнi сусiди! Думаю, що нашi надiї на ЖЕК, як на рятувальну соломинку, значно перебiльшенi....

Лiчильники, думаю, в любому випадку повиннi бути встановленi... А от унiтази i умивальники... Ви ще думаєте, що вони будуть встановленi? Я вас прошу! Я уже змирився з цим) Насправдi, звучить це дуже смiшно i дрiб`язково з нашої сторони, але все ж таки... Я задавав якось це питання Безвинному. Вiн вiдповiв: "Ви ж всеодно їх викинете i поставите кращi". Я не спорю, пiсля ремонту поставиться бiльш якiсна сантехнiка. Але де брати воду для ремонтiв? Тягати з собою у баклажках? Чи куди робiтникам ходити, коли вони захочуть у туалет? До Тельбiна кожного разу бiгати?!
Просто i виходить так, що плюньте на все, що написано у договорi, головне, щоб квартири якнайшвидше здалися! а те, у якому станi, то уже неважливо...

П. С. планували цього тижня поїхати пiдписати договiр з ЖЕКом, але пiсля того, як зателефонував їм минулого тижня, вирiшив, що спiшити не буду! По-перше, не сподобалося те, що менi не хотiли адекватно вiдповiдати на питання. Я говорю, а жiнка з ЖЕКу мене навiть не слухає, тiльки повторює "Приходьте з наступного тижня на об`єкт, там уже вiдкриється вiддiлення ЖЕКу, вам там все пояснять! А зараз я зайнята!" Я розумiю, що було уже 12.50 i настав час обiду, але... Крiм того, вона ще сказала "Але не приходьте з самого початку тижня, дочекайтеся, коли вам зателефонують i запросять на пiдписання договору". Ну ок, самi так сказали...

Цитувати

Инспектор

Инспектор

21.08.2013 17:35:09

был вчера на стройке. Кладут кладку, льют последний этаж, изолируют паркинг. Домик красивый. Скоро будем шашлычек кушать

Цитувати

_Rybak_

_Rybak_

22.08.2013 07:50:34

Шановнi сусiди!
Для тих, хто хоче заключати договiр з ЖЕКом, але немає часу в робочий тиждень - 24 серпня в суботу ЖЕК буде працювати i заключати договора.

Також, в першiй секцiї покрасили перила, сходову клiтку, зробили ремонт тих частин, якi повiдпадали пiсля зими. Зовнi робочих мало, але йдуть ще якiсь внутрiшнi роботи. До прикладу, не знайшов сьогоднi сантехнiкiв - всi були десь на роботах в першiй секцiї.

Цитувати

Лидия

Лидия

22.08.2013 14:19:40

Мы сегодня тоже были на стройке. Завтра подпишем договор, на сег. день уже около 15 договоров. Работа шла везде, маляры заканчивали 2 секцию, заливали вокруг дома опять гидроизоляцию, 3 секция строиться, как то приятно было наблюдать..... Свет есть во второй секции на площадках, вода заведена по словам Вал. Мех. Когда будет около 100 договоров - пустят лифт. Планируем с сентября полным ходом начать ремонт.

Цитувати

tanuha63

tanuha63

22.08.2013 17:19:54

Хочу довести до вiдома усiх власникiв квартир наступне.......
Можливо комусь конче необхiдно зареєструвати своє постiйне мiсце проживання на Шумського,5, то це можна здiйснити самостiйно у державнiй мiграцiйнiй службi, Днiпровського району по вул. Миколи Лебедєва 14 А(це 4-5 хвилин ходу вiд метро Чернiгiвська).
Згiдно нового законодавства, Ви можете, тут у Днiпровському районi, провести одночасно зняття зi старого мiсця проживання та зареєструвати нове мiсце проживання, на Шумського,5...(тобто вам не потрiбно їхати у своє мiсто i знiматися з реєстрацiї)
Це зроблять Вам у Днiпровському районi, одночасно поставлять два штампи- ЗНЯТО З РЕЄСТРАЦIЇ........ ЗАРЕЄСТРОВАНО м. Київ, ШУМСЬКОГО 5 КВ.....I зроблять у цей самий день- КОЛИ ВИ ПРИЙДЕТЕ НА ПРИЙОМ ТА НАПИШИТЕ ЗАЯВУ(загального зразка)... Також внесуть даннi у загальний мiграцiйний реєстр України, а на старе мiсце проживання поштою вiдправлять талон про зняття вас з реєстрацiї з того мiсця проживання.

Днi прийому у кабинетi № 2 - у вiвторок та четверг з 15 до 19 год...
у суботу з 9 ранку до 13 годин

При собi мати- свiдоцтво на власнiсть.. виписку з реєстру. паспорт i там у примiщеннi мiграцiйної служби можете заплатити мито-0,85 коп., щоб не йти до банку.

Цитувати
<< 367 368 369 370 371 ... 557
Архів