Русский и Украинский - два госудаственных языка Украины!!!

kharch

kharch

30.08.2006 22:50:00

Вагонные споры - последнее дело, когда уже нечего пить.
Но поезд идет, в окошке стемнело, и тянет поговорить.

+1 7326993854

Цитувати

kharch

kharch

31.08.2006 00:29:00

Так и заснуть возле стритфона можно. Ну сколько ж можно ждать?
Или у Вас там на 7 часов позже и сейчас не 20:30 а 3 часа ночи?

Всім привіт!

Цитувати

донецкий

донецкий

31.08.2006 10:34:00

не замерзли хоть там вночи возле стритфона? а то многие на этом форуме не перенесут такой потери.

Цитувати

EUR

EUR

31.08.2006 11:37:00

Скорее это вопрос мировозрения - и Изгой и Харч смотрят на одну страну, но разными взглядами. И в америке есть такие же менты поганые с радарами и в страой европе есть образованные "мусли"-банкиры и в англии грамотные доктора-индусы...

В какой-то степени, наверное, это зависит от "срока" - чем дольше - тем негатива больше :) Вопрос из области психологии :)

Цитувати

kharch

kharch

31.08.2006 13:18:00

Мій підхід - обминати лайно стороною.
Я намагаюся все ідеалізувати, в усьому шукати позитивну сторону.
Що в цьому поганого?
Тому зараз мабуть не буду читати УП, оскільки вчорашня стаття "Донбас гонит" відвела мене до поганого настрою.
Сьогодні коли біг на стадіон прямо в сторонці від дороги стояв чорний і пісяв. Незважаючи на те, що я тихо мирно його обминав він почав задиратися.
- Do you have any complex on that?
- No I don`t. I even can show you best place to do it!
І він і я засміялися.
Мабуть герої знаменитих на цьому форумі негативних статтей про америку вже були б з вивихнутими руками чи зі струшеним мозком і машиною оштрафованою за неправильну стоянку біля лікарні і півдня би чекали лікаря який за простий рух запросив би з них 1800 баксів.

There are many ways to do the same things.

Всім привіт!

Цитувати

Изгой

Изгой

31.08.2006 15:34:00

Ув. Харч

Прежде всего прошу прощения, что не позвонил. Пили водку.

Цитувати

kharch

kharch

01.09.2006 11:07:00

Шановний Ізгой, я намагаюся ніколи ні на нікого не злитися.
Про водку вірю, оскільки такі месседжі як попередній містять все те потужне зло та безумство, яке переходить шляхом перегону забродившого скислого і готового відійти у вічність цукру у субстракт.
Той телефон - мій робочий, так що якщо важко на душі - можеш дзвонити по скайпу - все буде бесплатно і чьотко.
Кожен з нас намагається виставити себе в кращому світлі. Інколи попонтуватися. Це добре, що є люди, які ставлять на місце.
Я би, чесно, був би вже радий повернутися додому.
Поїсти херсонських кавунів. Весь сезон зіпсовано, оскільки тут кавуни дорогі - 50 центів за фунт і не смачні. Обняти дітей та дружину.
Тому я намагаюся тримати свій дух в плюсі. Помічати що тут гарного.
Вчора дивився передачу про пляжі Флориди. Там, звичайно, показували, всі ці заворожуючі картини субтропічних океанських берегів, чудовий захід сонця. Але в основному там показували красиві жіночі тіла. Багато красивих, молодих, струнких жіночих тіл. Так само як вони показують красивих молодих сексуальних жінок в продукції голівуду. Оце мабуть і є нав`язлива американська мрія - багато красивих жінок. Недосяжна.
Я з цього сміюся як з кінокомедій 30-х років про щасливих радянських колгоспників які разом зі сталіним співають пісні та ходять спортивні марші.

Всім успіхів!

Цитувати

донецкий

донецкий

01.09.2006 11:13:00

кстати арбузики (и дыньки тоже) в этом году как никогда на славу удались-все до одного что покупал в этом сезоне сладючие, сочные-просто пальчики оближешь!!!

Цитувати

kharch

kharch

01.09.2006 11:16:00

Громико підходить здороватися до Кісінджера.
-Здрастуйте, я русский!
-Здрастуйте, я американский.

Дякую за підтримку, Донецкий.
Зі сіль на рани.

Цитувати

донецкий

донецкий

01.09.2006 11:18:00

и всего по 20 центиков за Килограммчик!

Цитувати
<< 125 126 127 128 129 ... 237
Архів