Птица
20.02.2007 13:35:15
Изгой: Ув. Саша 13
Оставим конкуренцию в покое.
Люди голосуют рублём....
Изгой: Ув. Саша 13
Оставим конкуренцию в покое.
Люди голосуют рублём....
>>> В семье общаюсь на украинском языке. Так принято и мне так удобнее.
Извратитесь и сделайте так, чтоб мне и подобным мне стало интересно смотреть укротелевидение, читать глянцевые журналы на украинском, смотреть кино в нормальном украинском переводе.
С Вами извращаться так никто не собирается, а вот вашему ребенку уже будет абсолютно все равно на каком языке смотреть фильм, а может даже в вашем возрасте он скажет обратное.
Изгой
20.02.2007 14:05:01
Ув. Птица
А я ребенка в русСкую школу сдам.
Причина проста...
Знання іншої мови ЗБАГАЧУЄ ЛЮДИНУ!!!!!!!!!!!
ПОЙМИТЕ это, люди добрые :):):)
Saparmurat
20.02.2007 15:14:24
"Далее, да будет Вам известно, Тарас Шевченко уроженец Львова и похоронен на Лычаковском кладбище!"
Izgoj, vam prisnilos, to chto ja citiruju iz vashuh intIlEgentnuh opusov ili vu ne sovsem v svoem ume? Estse i vosklicatelnue znaki rasstavljaete mozshet prokommentiruete?
kharch
20.02.2007 15:27:53
Сапармурат, я може не розумію іронії в ступені 2, але тупити тут індульгенція тільки в ОКО - народ звик. Він завжди може вирвати цитату з контексту і повернути її проти наміру автора. Зразу з гіркотою згадав семітську тему.
Вас такі прийоми не красять.
У нас тут сіре зло і сіре добро. Не треба далі розмивати цю різницю.
Вдачі!
Saparmurat
20.02.2007 16:12:51
Knarch, ja poprosuv Izgoja datu komentu po jogo slovam, do chogo tut vashi abstraktni vuslovljuvannja: semitu, sirist,zlo, zelene dobro i take inshe...
kharch
20.02.2007 16:25:34
А Ви просто замість просити Ізгоя дати коменти почитайте на кілька постів раніше.
Розумію - тема велика, але якщо щось дивує, то потрудіться - щоб не потрапляти в глупу ситуацію. Інколи щоб в`їхати треба просто читати і відчувати, а не реагувати як найпростіші на безпосередні подразники.
Ізгой там просто іронізує з постів Саші і згоджується на все, що він "прописав" - енурез, Шевченка з Галичини і т. п.
Взагалі, дякую за відвертість - хоча, я все ж вважаю, що людину краще переоцінити ніж недооцінити.
Saparmurat
20.02.2007 16:35:58
Djakuju za pereocinku, Knarch, bachute, vu (mozshna na tu?) pojasnulu i meni stalo jasno - use ne vstugaju perechutuvatu, a to sirist, antusemizm, tajemni stezshku... i inshi quasi-vusoki materii.
оптимистка
20.02.2007 17:01:31
Какая прелесть-до конца дочитывать пост не успевает, а с комментариями успевает !
kharch
20.02.2007 17:32:23
Saparmurat: Djakuju za pereocinku, Knarch, bachute, vu (mozshna na tu?) pojasnulu i meni stalo...
Сапармурат - я з радістю на ти. Будеш у нас на Колимі (Виноградарі) - милості прошу побродити по лісу. Весна вже дихає пташиним співом а нас чекає останній марш-кидок через лютневі морози у царство оновлення, молодості, надій, тепла.
Твої пости хоча інколи с синьою рожею завжди наповнені добром і розумом.
Можливо інколи виходять промахи як і у всіх нас.
Це те, що я мав на увазі під сірістю - абсолютного добра як і зла не буває.
Залишимо нашим колегам по табору зла їх святе право судити а ми будемо відстоювати наше право спостерігати.
Як сказав Іван, just relax.
Saparmurat
20.02.2007 17:49:18
Djakuju za zaproshennja, jakum, na zshal, ne mozshu skorustatusja, zaraz moji shljahu do Kueva vedut tilku jak do tranzutnoji tochku.
Ne pruhovuju ochevudne, podijav na mene Izgoj jak chervona ganchirka ;) za cumu movnumu, religijnumu putannjamu, ljudu neridko destso vtrachajut porjadnist...