Заробітчани

Outcast

Outcast

23.03.2008 16:36:31

Вельмишановний Ромко!

Може для Вас дивакуватий вчитель біології, а от Ви мене насправді здивували.
Давайте почнемо з Ахметова... Визнати його винним у злочинах які Ви йому інкримінуєте може ВИКЛЮЧНО суд! Гадаю Ви згодні! У цій тезі у мене з Вами дисонанс :).
Здивувало Ваше критичне ставлення до придурка, чиї руик нічого не крали. ЗАЛІК! До виродка-сина. ЗАЛІК! До наркоманки з бігаючими очима. ЗАЛІК!

А за Швецію дозвольте потиснути Вам руку. Я ВТОМИВСЯ недоумкам доносити думку, що нейтралітет ЦЕ БЛАГО для України!

Цитувати

ромко

ромко

23.03.2008 18:18:41

sasha13: Ти не повіриш, але я теж цього хочу, мабуть не тільки я, а і всі нормальні люди цього...

А чим Вам так Путін насолив? Мені здається це сильна особистість, яку поважають у світі.
Скажіть - а в нас - Ви можете назвати одну хоча б сильну особистість. Мені наприклад крім слабкого, але зате інтелігента Чорновола - мало хто спадає на думку, майже не залишилось навіть інтелігентів.
Вам не подобається вираз "мочить в сортире" - так мене так само як і вас сильно покоробило це, та ще й сказане по телебаченню, пахнуло селянством і мужицтвом.
Але ж ідентично вихованих людей - коробить перевод російських фільмів на українську, чи може бути більше безглуздя, з власним народом у даному випадку поводяться як із свиньми, які повинні істи з корита те, що ім дають.
Ну а за НАТО я вже казав - ці пани при владі мають все, чого душа забажає і в сто тисяч раз більше, народ має дірку від бублика, і от лишився великий позитив - в нашій країні немає вибухів террористів, ми не пов"язані поки що одним ланцюгом із США, які кидають своїх громадян у м"ясорубки як пушечне мясо. І от цим панам не ймеится - вони хочуть перетворити співгромадян у пушечне м"ясо для міжнародного терроризму через інтеграцію з НАТО. За таких панів говорять - маму рідну продадать за 30 срібників, так і вони за свою владу, за свої статки хочуть продатися під НАТОВський чобіт.
Крім всього цього це ще й тупо, рано чи пізно більшість громадян України проголосує не за них саме через питання НАТО.

Цитувати

Outcast

Outcast

23.03.2008 18:24:29

Ромко

Напишите, что Вы не мой клон!!!Ибо сейчас начнут вещать, что Изгой серфит на двух языках!!!

Цитувати

sasha13

sasha13

23.03.2008 21:46:35

Ромко:"А чим Вам так Путін насолив? Мені здається це сильна особистість, яку поважають у світі."

Нічим не насолив, Ізгой з ОКО та Бородою теж особисто мені нічого поганого не зробили, просто в нас РІЗКО протилежні погляди на майбутьнє.
Так, сильна особистість то й що с того, я теж сильна особистість і Борода мабуть не слабак. Поважають? У політиці, а тим більш зовнішній, такого поняття не існує, Сталіна теж поважали...

Попробую коротко:
Путін мені не подобається, тим що за його правління сповільнився розпад останньої імперії, тюрми народів... Це погано, це означає що багатьом мільйонам нівчому не винних громадян прийдеться замість того щоб жити в вільному демократичному суспільстві - будувати чергову утопію яка приречена. Я не схильний перебільшувати вагу особистості в історії, Путін тут ні при чому, так склалося, туди похилилося російське суспільство а він тільки опинився в потрібний час.... з потрібними ідеями. Тобто мені не путін особисто не подобається а повний розворот на ходу російськой імперії з згортанням демократії переписуванням історії і т. д. Я дивлячись русТВ все більше і більше впевнений що мабуть доживу до моменту коли сталіна вернуть в мавзолей.
І що саме страшне це те, що молоді і здорові голови в Україні забули гулаги голодомори і повзуть до кремля як кролик в пащу удаву. Невже не зрозуміло що якщо один і той самий брак ні до чого доброго не приводив і розпадався 3 рази то плекати надію іна четверту спробу вже нагадує параною чи як воно там... Ізгой підкажи ті розумієшся на діагнозах

Ромку, ви дивитись російські канали? читаєте газети?

Ось вам невеличка вибірка:(почніть з кінця краще)
http://gulag.ipvnews.org/article20080111.php
нічого не нагадує?

----Скажіть - а в нас - Ви можете назвати одну хоча б сильну особистість.
Не можу і дуже цьому радий. В демократичному суспільстві, що будується задля людей такі не потрібні і навіть шкідливі. Вожді з харизмою потрібні для ОКОІзгоєвБорід, а я можу і сам пастися без пастуха :). Я сам знаю який гламур ковтати а який не потрібно, замовляти з за 5грн чи за 7, читати бузину чи андрухивича, ходити в церкву чи в секту і т. д.
А Чорновола ви якого маєте на увазі? невже Тараса ?:):):)

----Але ж ідентично вихованих людей - коробить перевод російських фільмів на українську, чи може бути більше безглуздя, з власним народом у даному випадку поводяться як із свиньми, які повинні істи з корита те, що ім дають.

Вибачте але я нічого не зрозумів. Ви пошановувач російського кіно ?
Як на мене, то на російське, а тим паче на переведене на російську мову кіно треба ввести такі податки щоб тільки ахметов з януковичем могли собі дозволити його дивитись. Ви ж нічого не маєте проти того якщо німецькі або вже польські митники не дозволять вам завести їхньому народу відро ікри, пару ящиків горілки чи цигарок. Чому не чисті на руку воротили від російського кінопрокату мають мати тут таку долю та ще й заказ імперії на загальну русифікацію виконувати.

Я теж проти НАТО і за нейтралітет !!!
Тільки за однієї маленької умови: якщо нам вистачить грошей на сучасне озброєння та армію що дадуть нам надійні гарантії безпеки. Якщо за 5 7 10 років ми не зможем так "піднятися", а скоріш за все таки не зможем то позаблоковий статус є повною утопією і розмінною монетою брехливих політиків на виборах. Отже якщо позаблоковість нам ніяк не світить то треба обирати менше зло або більш надійних і сильних партнерів.

Ромку ! Уявімо гіпотетично що у вас вибір всього із двох варіантів і третього не дано: або вступ до нато яким воно є на зараз або обїеднання з путінською росією то що б ви особисто вибрали для теперішньої україни????

Цитувати

sasha13

sasha13

23.03.2008 21:59:14

Outcast: Ромко

Напишите, что Вы не мой клон!!!Ибо сейчас начнут вещать, что Изгой...

Чомусь на тобі, Ізгоюшка дуже часто шапка горить

Цитувати

Outcast

Outcast

23.03.2008 22:02:52

Примеры!!!

Меня тут обвиняли, что я Мальборо... Потом, что я ОКО... Потом, что я Зорро...
Говорили, что я гей. Агент Москвы.
А тут хлопец прорисовался. Реальный вуйко з бандерштату... Вещи говорит!
Я НЕ ОН!!!!

Цитувати

zorro

zorro

24.03.2008 04:28:57

sasha13: Ромко:"А чим Вам так Путін насолив? Мені здається це сильна особистість, яку поважають...

Саша 13,
вот чего я не могу понять, так это почему с такими про-западными убеждениями Вы выбрали курс из Хмельницкой области не на запад, а на восток? Ваши односельчане, наверное, в польшах да румыниях живут как у Христа за пазухой, и НАТО там, и ЕС, прям исполнение всех Ваших желаний. А Вы такую промашку дали с переездом в Киев, тут до сих пор агенты Кремля за каждым деревом прячутся, и до Европы - как до Луны. А то и глядишь, Империя Зла опять оккупирует, как Вы потомкам в глаза смотреть будете?

Цитувати

Борода

Борода

24.03.2008 08:21:34

Ромко:
"Саме тому я не причисляю себе до лохів, які шанують одну з трьох вказаних політичних сил і визнаю всі переваги соціалізму навіть такого спотвореного, який був у СРСР.
Для мене незалежність країни - це не дурнуваті переводи кінофільмів і не НАТО яке несе загрози ісламського терроризму на нашу землю, - це самоповага громадян, це нейтральний швейцарский статус у зовнішній політиці, це рівність всіх перед законом, як у Швеції, Данії і т. п. у внутрішній політиці"

Браво! Именно так!

Самый смех здесь то, что и Саша13 за это! Как в анекдоте, купе в поезде "Киев-Одесса", сидят два еврея и базарят:
- Вы, Мойша, куда едете?
- В Одессу!
- А я в Киев!
Мойша почесывает репу и произносит: "Надо же, до чего техника дошла! В одном купе одного поезда едем в такие разные места, Абрам..."

Цитувати

ОКО

ОКО

24.03.2008 08:36:21

Просто Саша и ко не понимают, что никакие нато и европы не принесут на тарелочке с голубой каёмочкой хорошую жизнь на Украине. И не будут помогать в жизни за просто так!
Что посеем, то и пожнем.

Цитувати

sasha13

sasha13

24.03.2008 09:55:56

а москали принесут?

Цитувати
<< 89 90 91 92 93 ... 111
Архів