Заробітчани

sasha13

sasha13

23.03.2008 11:24:42

Чем ночь темней, тем ярче звёзды!

наверное тебя здорово чморят коллеги социологи, и поэтому ты на строительном форуме затесался, чтоб умнее казаться... :))))
А не вышло, даже посредственные сисадмины(это я себя имею ввиду :)) могут с тобой тягаться в вопросах в котороых ты себе кажешься профессионалом :))))

Цитувати

Outcast

Outcast

23.03.2008 11:45:23

Как умиляет, что сисадмины из села, РЕШИЛИ и УВЕРОВАЛИ, что они могут...

Какая прелесть!!! Пешы исчо, Саша 13!

Цитувати

ромко

ромко

23.03.2008 11:57:03

Да блін, ще трохи я застав конспектування матеріалів з"їзду і т. п. Хоча мені якось фіолетово це було і в голові не відкладалося, а коли поступав на 1-й курс універу, то на запитання на вступних - назвіть декілька членів політбюро - не зміг назвати жодного. Далекий я був від партії, мій найвищий щабель був - піонерський актив дружини у школі, але мене звідти вигнали.
Тим не менше :
1. При СРСР люба проста людина могда добитися знняття з посади самого вищого партпосадовця на обласному і навіть республіканському рівні, якщо слюсаря Іванова ображала якась партійна шишка, він мав на неї управу - через пресу, через парткомісії і т. п.
Зараз - болт вони всі ложили не тільки на пресу, але взагалі на все, зараз можна красти відкрито, але при цьому дотримуватися партійної етики
2. Перший міському тоді міг собі вкрасти на один будинок, на одну автомашину і т. п., але навіть при цьому його могли посадити. Тепер крадуть сотнями гектарів, сотнями вагонів, беруть хабарі у розмірі десяток мільйонів за один раз на одну особу.
3. Ну про бандитизм і наркоманію немащо говорити всі і так знають.
4. Про деградацію суспільства- коли все зараз на долларі також все ясно
5. Про невпевненість в майбутньому також все ясно, зарплата найвищих посадовців у державі ( лишень офіційно - 15 тис дол. ю на місяць - квітневим указом Юлі 2005 року), пенсія старенької вчительки - 60 гриваків, такого немає навіть у найвідсталіших країнах світу.
6. Навчання платне - навіть якщо без хабара 17500 долларів не кожен може собі дозволити на одну дитину.
7. Нафта-газ належали кожному, через декілька років паньство ще пошкодує за цим, коли прийдеться платити за хрущ у Києві 300 долярів щомісячно компослуг.
8. Черги за ковбасою і т. п. - маячня для ідіотів. На протязі 20 років після кризи 90-х коли Штати штучно опустили ціну на нафту чим добилися розпаду СРСР плюс Горбачев виродок допоміг, зараз би все внормувалося, були би і приватні магазини, і приватні перукарні і т. п., от тільки Криворожсталь, нафта, газ і всн інше працювало би на Вас, а не на купку людей.
9. Всі хто цього не розуміє і тішиться тим, щор дістає зараз 3-4 тисячі долярів на місяць зарплатні і доходів ( а хбіа 3-4 тисячі на місяць це зараз гроші - не впевнений) - просто підстилки тих українців, які мають у власності маєтки на декілька мільйонів долярів в Україні, рахунки за кордоном, вілли у зарубіжці, і при цьому платять 200 грн. податку щомісячно як СПД на єдиному. Всі ці люди - на яких і вибудовується така ієрархія, тобто на простих лохах, що отримують свої декілька тисяч долярів - всі ці люди просто підстилки, які нічого не тямлять.
І не треба згадувати звірства Сталіна, так були, так виродок він був, але ж Івана Грозного ми не згадуємо.
Не треба згадувати Афганістан, допомогу братам і т. п., всі ми колись були молоді і дурні і робили помилки, це не одначає, що СРСР і надалі допускав би такі груби помилки. НЕП треба було вводити ще раз у 90-х роках, дохволяти приватну власність дрібну і т. п., і все би було і нафта - власність кожному і ковбасу по 2-20 не довелося би купляти. ПРогрес не стояв би на місті. Так само як СРСР прогресував і з радіо у кожній домівці дішли до ВАЗів, так само тепер би декілька заводів випускали би у нас по лізензіях мерседеси, опелі та інше. Тепер звісно назад дороги немає, та вже й не актуально і не потрібно це.

Цитувати

Борода

Борода

23.03.2008 14:13:07

Саша13:

Я гляжу, у тебя несколько превратное толкование термина "империя". Вот его современное определение (из Википедии):
"Под империей подразумевается большое по территории и населению государство, имеющее следующие признаки:
— наличие сильной армии и полиции;
— большое внешнеполитическое влияние;
— низкий уровень преступности;
— ограниченная, фиктивная или отсутствующая демократия;
— мощная национальная идея (религия, идеология);
— жесткая, как правило, единоличная, власть;
— высокая лояльность и дисциплина населения;
— активная внешняя политика, направленная на экспансию, стремление к региональному или мировому господству (САМЫЙ ВАЖНЫЙ ПРИЗНАК!).
Государство, отвечающее этим признакам, будет являться империей. Причем наиболее важным признаком здесь является последний. При этом монархия как тип государственного устройства вовсе не обязательна.
Многие государства, развиваясь по пути «вверх и вширь», рано или поздно становятся империями. На протяжении человеческой истории существовало много империй. Наиболее известные: Римская империя, Российская империя, Британская империя, Испанская империя, Франция при Наполеоне, Третий Рейх.
Некоторые государства проходили через стадию империи несколько раз.
Сейчас империй классического типа нет, но к такому типу государства приближаются США.
Типы империй:
1) Культурно-конфессиональная (Китай, Византия, Османская империя)
2) Военные империи (Римская, Российская) — в Римской империи существовала веротерпимость. Подданный Римской империи мог получить права римского гражданства. В рамках Российской империи не было противопостояния между метрополией и колонией.
3) Экономические (Британская империя, Французская империя)"

Так если внимательно почитаешь, к империи нынче вплотную приблизилась демократическая США и в империю лезет Европа!
Непонятно, Сашок, ты из одной империи спешишь в другую? Или просто не любишь все российское?

Цитувати

OKO

OKO

23.03.2008 14:21:31

Романе, браво. Вы помните СССР с его + и - и Вы как и Изгой- 100% украинец(не малорос-хохол типа Саши13 или Харча думающий кому-бы продаться в очередной раз) причём Вы-с западных регионов.

"ты на строительном форуме затесался, чтоб умнее казаться..."
Сашок, я здесь оказался так как занимаюсь ко всему прочему и недвижимостью. Стабильный дополнительный доход.
И ты путаешь, это Изгой и Борода с выми сирыми на общение идут, гумманисты они.. А я лишь повозможности реагирую на вашу словесную грязь.
Мой тебе совет.
Не нужно так волноваться, расслабься и "накати" русской водки! :)

Цитувати

sasha13

sasha13

23.03.2008 14:28:27

Ромку
навіть дивакувтий вчитель хіміїбіології на пенсії з черкаського педу підтвердить, що травоядних тигрів не буває...

тобто ЯКЩО "НЕП треба було вводити ще раз у 90-х роках, дохволяти приватну власність дрібну і т. п"
ТАК ЗРАЗУ і отримав би "просто підстилки тих українців, які мають у власності маєтки на декілька мільйонів долярів в Україні"
то є одне ціле, розумієш? так як "+" і "-" так я чорне і біле і т. д.
Єдність та боротьба протилежностей, одна з основних догм діалектики...
Якби на форумі були толкові соціологи, а не ОКО то сформулювали б це звичайно краще за мене.
а якщо не вводити НЕП - так зразу військовй комунізм і гулаг...
І що б ти вибрав ? ЗП в декілька тис долярів від якогось ненависного тобі бидлюгана чи барак, баланду, забой і того ж самого бидлюгана на "вышке с винтовкой"

Цитувати

sasha13

sasha13

23.03.2008 14:31:59

Борода !
А где я призывал стать 51 штатом США или каким там ???
Или НАТО и США это для тебя одно и тож ?

А на европу это определение никак не налазит

Цитувати

ромко

ромко

23.03.2008 15:19:05

sasha13: Ромку
навіть дивакувтий вчитель хіміїбіології на пенсії з черкаського педу підтвердить,...

Я би вибрав не те і не те. І не вертухая з кулеметом, і ні партію регіонів з іх Ахметовим, який у молодості громив квартири співгромадян, і ні людину з чистими руками і подвійною мораллю, у якої син вихований так, що забухує чи не щодня по пляшці шампуня за 1 тис євро, і ні дуже багату, але сильно брехливу дівчину з постійно бігаючими очима, якій навіть у нас в осередку бандерівщини вже починають недовіряти.
Я би вибрав нормальний шведський соціалізм з дозволеною приватною власністю, але де олігархи не плюють у морду співгромадянам, а ті після цього витираються і біжать у виборчі кабінки за них голосувати, при якому всі вказані мною люди злетіли би з політичного олімпу за 5 хвилин силою демократії ( справжньої).
Саме тому я не причисляю себе до лохів, які шанують одну з трьох вказаних політичних сил і визнаю всі переваги соціалізму навіть такого спотвореного, який був у СРСР.
Для мене незалежність країни - це не дурнуваті переводи кінофільмів і не НАТО яке несе загрози ісламського терроризму на нашу землю, - це самоповага громадян, це нейтральний швейцарский статус у зовнішній політиці, це рівність всіх перед законом, як у Швеції, Данії і т. п. у внутрішній політиці

Цитувати

sasha13

sasha13

23.03.2008 15:44:27

Ти не повіриш, але я теж цього хочу, мабуть не тільки я, а і всі нормальні люди цього хочуть...
Але, не будем показувати пальцем, є багато людей які хочуть ЗОВСІМ ІНШОГО, які хочуть щоб "мАчили в сАртирах", щоб на нікому не потрібному заводі за 120р в місяць робити два вагони валінок і всі на ліву ногу, які хочуть щоб заборонили словосполучення "ротова порожнина" а слідом і українську мову взагалі як "народное наречие". І таких людей, Ромку, маємо півкаїни. Прийдеться трохи потерпіти партію ахметова з пасічником і юлею, з думкою що могло б бути гірше(вишка з кулеметником) а з часом все утрясеться вляжеться, а краще зразу не може бути, в швеції нема ОКОІзгоєвБорід.

Цитувати

ОКО

ОКО

23.03.2008 16:31:30

Для мене незалежність країни - це не дурнуваті переводи кінофільмів і не НАТО яке несе загрози ісламського терроризму на нашу землю, - це самоповага громадян, це нейтральний швейцарский статус у зовнішній політиці, це рівність всіх перед законом, як у Швеції, Данії і т. п. у внутрішній політиці

Вот именно, 100% согласен.
У нас сегодня, Романе-"страна рабов, страна господ"..
Но холопы этого не понимают!
У нас пол страны таких как Саша13, Харч и им подобные безбатьченки: потомки люмпенов и зеков, необразованные и не знающие своего родного языка и истории, своей родословной(бо село и небыло ничего примечательнее кабанчика)малоросы-хохлы.

Цитувати
<< 88 89 90 91 92 ... 111
Архів