Юла
05.04.2007 10:23:08
У-у-у! Яка хвиля піднялася!
Цитату, звичайно, доречніше було б взяти в лапки, якщо це не власний опус.
А що? Хіба хтось проти думок, ідей, про які йде мова. Як на мене, це - кредо життя усякої людини, що мислить. А серед нас лише такі! Чи не так? ;-)
ЗІ Щодо Ізгоя. Він мені абсолютно не цікавий. З цього приводу я свою думку вже висловила.
Борода
05.04.2007 10:39:24
ОКО: Вы Борода быстро схватываете что к чему!
Способный Вы...
Я и хватать умею. Шпашобный я. Видите-ли, ОКО, иногда, даже если очень и хочется, стоит умерять пыл... По себе знаю. Это в полной мере и к Вам относится.
Администратору:
Может стоит, спустя некоторое время, "запустить" Изгоя на форум? Дать человеку время и возможность устранить недостатки, поработать над собой.
Администратор
05.04.2007 10:59:43
Уважаемый Борода!
К сожалению, такие люди неисправимы. Ему второй раз закрыли доступ на Форум.
Первый раз - несколько лет назад, ваял под другим Ником.
ОКО
05.04.2007 12:12:20
Юла: У-у-у! Яка хвиля піднялася!
Цитату, звичайно, доречніше було б взяти в лапки,...
"Цитату, звичайно, доречніше було б взяти в лапки, якщо це не власний опус."-
Вы не внимательны, милая Юла. Цитата изначально была в кавычках(лапках).
"Я и хватать умею. Шпашобный я. Видите-ли, ОКО, иногда, даже если очень и хочется, стоит умерять пыл... По себе знаю. Это в полной мере и к Вам относится."-
Стараюсь пыл не умерять и свих не сдавать...
Юла
05.04.2007 12:20:29
ОКО! Сорьки! :-)
Борода
05.04.2007 12:21:13
ОКО:
"Стараюсь пыл не умерять и свих не сдавать..."
Тогда - воспитывайте! Наглядными пособиями и личным примером. Нельзя же, действительно, в полемическом задоре, вот так взять и всех перетра... простите, слово забыл.
Ivan
11.04.2007 15:57:41
Дороги, развилки, камни, указатели: "сюда пойдешь - коня потеряешь",
"сюда пойдешь - голову потеряешь", "сюда пойдешь - изгоем станешь",..
Хотя нет. Последнюю надпись уже поменяли.
Подъехал Иван-царевич к камню поближе, прочитал на нем надпись "Здесь покоится Змей Горыныч.
Он был рожден для высокого полета, имел пламенное сердце и владел тремя языками".
И горько заплакал Иван.
Может вернуть?..
Может кто-нибудь в поисках своей дороги увидит эту, по которой снуют "кузова без души", и задумается, "купит себе коня и поскачет... по снежному полю за горизонт... удивлять мир,.. и не даст (русской) политике издеваться над нашей жизнью"
Yelena
12.04.2007 19:18:07
Изгой пару раз меня в буквальном смысле слова до слез оскорблял. Но при всей категоричности и нетерпимости его суждений человек он неординарный, и без него будет скучнее. Вот если бы можно было его пошлепать, как малыша в детсаду, и он бы исправился и стал любезным!:-( Увы, так не бывает.
Но если б решала я, я бы его "разбанила". В конце концов, мы все взрослые люди, а взрослые должны быть мудрыми и спокойно воспринимать даже оскорбления. Как там писал один из любимчиков Изгоя - Редьярд Киплинг - в программном "Если"?
If you can keep your head when all about you
Are losing theirs and blaming it on you;
If you can trust yourself when all men doubt you,
But make allowance for their doubting too:
If you can wait and not be tired by waiting,
Or, being lied about, don`t deal in lies,
Or being hated don`t give way to hating,
And yet don`t look too good, nor talk too wise
Пардон, нет у меня русского перевода
kharch
13.04.2007 08:19:28
Шановна Єлєна, мені подобається Ваш стиль думок.
Але цей форум має певну направленість, певні правила, я би сказав, певну окраску.
Сюди якось забрів Вова(у якого в голові криза вже три роки) і почав постити в різні теми якісь досить грубі анекдоти про любовників і відрядження.
З почуттям глибокого задоволення впевнився, що рухаємося в правильному руслі коли через деякий час ці анекдоти видалили несплячі адміни.
Інтернет безмежний - якщо хочете слідувати Кіплінгу і загартовувати свою толерантність, то можна сходити на форуми Задонбасу, чи Вікі недавно давала якісь російські форуми. Хочете посміятися з засалених анекдотів - тисячі сайтів з такими анекдотами. Певна прихильність до правил і терпиме модерування робить цей сайт достатньо унікальним, щою на ньому можна було виражати повний спектр думок і не мати великої ймовірності нарватися на банальну грубість. Я згоден, певна критика дозволяє зробити справжні крила а не парафінові як у Ікара. Але по справжньому крила виростають, коли запевняєшся що маєш певну підтримку і робиш правильні речі.
Ізгой послідовно робить одне - копає собі тунель до пекла.
Я проти того, щоб вдихати бодай молекулу від атмосфери цієї безглуздої праці.
Всім вдачі!
kharch
17.02.2008 18:37:04
Титан Ізгой покинув форум під натиском темних адмінів і Шарікови-Харчі повилазили і бомблять доблестних рицарів третьої колони.
ОКО, твоя симпатія до Юліана в мене викликає непідробне тремтіння. Ще недавно ви так чемно називали один одного маразматіками а тепер - в одному бронепоїзді.
Вах-вах!
Все це - ситуативне. Я думав - я перекоти-поле. Виявляєтсья, Юліан - ще більше.
Борода, подивися на долю дерева. Його доля - може тисячі років стояти на одному місці.
Мерзнути під тридцяти-градусним морозом. Палитися в 40 градусну спеку.
В таких жорстких умовах, коли є час для медитації гартується справжній деревний характер. І якби не люди - дерево б жило тисячі років.
Тому що воно знає - жити тут. Тут треба насолоджуватися пекучим холодом зими і прохолодним вітерцем літа.
Пташкою що залетить і щебече, бджілкою, яка шукає нектар і приносить пилок від інших дерев. Тому в лісі так легко дихається. Тут - все справжнє.
Насправді щастя - це поняття чисто ментальне. Воно не залежить від Ющенка, Путіна, ОКО чи Ізгоя. Щастя - це функція правильно вибраних параметрів.
Всім щастя!