ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

убийцаэфира

убийцаэфира

16.06.2009 19:44:12

15/06/09

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.06.2009 20:09:34

Порівнюючи зі станом минулого тижня, зміни є. Але вони, на жаль, мінімальні..

Цитувати

йцукен

йцукен

16.06.2009 21:36:30

2 virtuoso :
главное что процес идёт и дом строится, вам как человеку желающему купить квартиру в этом доме главное что бы цену не поднимали, а её не поднимают... так что наблюдайте за процесом, когда увидите что по вашему мнению наступило время покупать, покупайте... по моему мнению осенью дом будет полностью под крышей, и с вставленными окнами... Зимой как я понимаю будут вестись внутренние работы... да хотелось бы быстрее но даже КГС сдвигает сроки сдачи обьектов на 6-7 месяцев минимум.... я думаю что когда запустится метро в 400 метрах от дома то квартиры раскупят... всё ИМХО

Цитувати

ЗлатаР

ЗлатаР

17.06.2009 07:54:20

А разве можно вести внутренние работы зимой?

Цитувати

Investor001

Investor001

17.06.2009 14:20:10

йцукен: 2 virtuoso :
главное что процес идёт и дом строится, вам как человеку желающему...

Подскадите а там хоть следы какие-то метро есть и как далеко от дома ?

Цитувати

надеюсьналучшее

надеюсьналучшее

17.06.2009 14:24:20

Станция Васильковская готова на 90%, ожидается пуск через 3 месяце, от дома 400метров.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

17.06.2009 16:37:36

Стосовно метро - це на відповідний форум. Прямий лінк давати не буду, так як заборонено правилами, можна знайти в Гуглі - перший по словах "Метро форум".
Я слідкую за ситуацією уже довший час, в двох словах - при достатньому фінансуванні метро можна пустити через 90 днів або навіть швидше. Зараз там підтримується тільки номінальна активність, деякі сегменти/станції готові на 97%
У будь-якому випадку здача метро буде РАНІШЕ здачі будинку (згадаєте моє слово), тим більше що приводів (як у нас водиться) достатньо: День Незалежності, 49-річчя метрополітену, вибори, Новий Рік в кінці-кінців :)
Інша справа, що коли буде метро - то і ціни на квадрати зовсім інші. Навіть ще не так: коли буде відома дата здачі метро (теоретично це може бути оголошено у будь-який день), це початок відміни знижки на квадрати.
Все-таки небагато таких новобудов в межах 300-400м до входу в метро.
Зараз гросмейстерський хід - вгадати точну дату інвестування, тому що навіть якщо через місяць-другий ціни триматимуться на теперішньому рівні, то може залишитись тільки неліквід (вид на сусідній будинок, гаражі; темна квартира тощо).
Не дуже віриться, що є ще куди падати (1000 у. о. за квадрат правий берег, видова біля метро - куди нижче?), тому буду, напевно, за тиждень-другий підходити в офіс УМК.
За однієї умови: якщо справжній рух на будмайданчику буде, а не так, як зараз.

От і бери вгадай...

Цитувати

убийцаэфира

убийцаэфира

18.06.2009 20:01:19

18/06/09

Цитувати

virtuoso

virtuoso

18.06.2009 20:34:54

О, це вже зовсім інший коленкор. Вертикальна заливка майже скрізь на 21 поверсі. Прогрес очевидний. Такими темпами можна дійсно за місяця півтора монолітні роботи завершити... а внутрішні роботи, я так розумію, ідуть на нижніх поверхах прямо зараз.
В УМК, напевно, вирішили "не словом, а ділом". Замість того, щоб на форумі відбиватись від надоїдливих інвесторів (справжніх і потенційних), вирішили просто робити свою роботу. Теж непогано. Перший раз за 6 місяців присутності на форумі дозволю собі їх акуратно похвалити. Тьфу-тьфу...

Цитувати

virtuoso

virtuoso

20.06.2009 20:17:18

Ну що. Подібно на фінішний ривок.
Ось сьогоднішня фотка, видно, що накривають 21 поверх (кран працює). За два дні (в порівнянні з попереднім фото) з`явився дах у кількох квартирах, а ще в кількох зробили "стіни".
Таким чином, залишаються практично лише пентхаузи в секціях Ж і Г. Тепер цілком вірю, що монолітні роботи швидко завершаться.

Цитувати
<< 119 120 121 122 123 ... 579
Архів